Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 29. september 2010, kl. 01.03

Jeg hader den slags

Jeg har siddet en del af aftenen og undret mig over nogle pibende/fløjtende lyde som indimellem dukkede op.

Og jeg har spekuleret på, om jeg har haft noget siddende næsen, som har givet mig en dårlig vejrtrækning, uden jeg rigtigt har kunnet mærke det - og har af samme grund gået hårdt til mine næsebor i forskellige former for forsøg på udrensninger.

Og har troet at naboerne har fået undulat eller kanariefugl. En tanke som har irriteret mig grænseløst. Og er der iøvrigt ikke noget med at sådan nogle fugle skal sove om natten - så hvorfor bliver den ved at larme?!

Fik så opklaret det for lidt siden - da jeg blev bekymret for at det var noget i min monitor der kom med lydende, og jeg et kort øjeblik troede at den var ved at bryde sammen.

For det kommer jo - ganske dæmpet - fra højtalerne. Det er åbenbart en (meget diskret) ambient baggrund til et eller andet @^!#¤& spil en af ungerne har haft kørende. Som ikke kan finde ud af at lukke ordentligt ned for lyden når det ryger i baggrunden.

Jeg kan godt føle mig lidt dum over at være blevet snydt på den måde. Især da jeg svagt erindrer at det vist ikke er første gang.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: