Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 11. juli 2009

Frugt eller grøntsag?

1 kommentar

Jeg synes det der med at finde ud af, om noget er en frugt eller en grøntsag godt kan være lidt svært. Måske fordi botanik kun har været af begrænset interesse for mig?

Men det kommer jo også meget an på, om man mener i kulinarisk eller biologisk forstand. For eksempel er en tomat jo sådan set en frugt ifølge definitionerne, men betragtes af de fleste som en grøntsag, og bruges som regel i maden, der hvor man ville bruge grøntsager.

Jeg tror nu, jeg har fundet en tommelfingerregel til at definere om noget er en frugt eller en grøntsag for mig:

Hvis jeg synes salt ville være en god idé til/på tingen er det en grøntsag; hvis salt virker helt forkert i tanken er det en frugt.

Dermed er en avocado også blevet en grøntsag. Det må den finde sig i.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

€ 1000

2 kommentarer
Mens jeg sidder her i vestlig velstand, og nyder en vodkasmoothie, er det gået op for mig, at jeg i går rundede en milepæl: jeg har nu over 1000 € investeret i MyC4.

Jeg begyndte at investere dér i august sidste år, og sender 10€ to gange om ugen, som jeg så låner ud til små afrikanske businesses. Ialt 76 lån er det blevet til, i Kenya, Uganda, Rwanda, Senegal, Ghana og Tanzania.

Og det er ikke velgørenhed - jeg får renter af pengene (som jeg jo så geninvesterer). Det er vigtigt for mig, ikke så meget for pengenes skyld, men fordi jeg mener at Afrika skal tages alvorligt som sted at gøre forretning. Og forhåbentlig kan tilførsel af risikovillig kapital gøre noget for at landende kan få øget velstand.

MyC4 har haft visse problemer - og man skal være opmærksom på, at både platformen og konceptet er i Beta. Men de lærer af fejlene, og de har forbedret sig - især i deres kommunikation, som virkelig haltede på et tidspunkt. Men jeg synes konceptet er ret genialt, og hvis man har lidt penge der kan investeres, vil jeg da opfordre til at man checker sitet ud, og ser om det eventuelt er noget man har lyst til.

Men man skal sætte sig ind i tingene først, så man ikke bliver overrasket. Ligesom man heller ikke skal blive forarget når man ser at der tales om renter på 15% og 20% - for de procent er altså ikke det samme som hvis man investerer i Danmark, blandt andet er der stor risiko for tab på valutaen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Andorra

Ingen kommentarer

Kan sgu godt være det var et sted man skulle tage hen - ser sgu meget smukt ud, en af Me-and-My pigerne holder til der, og så er det lidt en hvid plet på landkortet.


Hvorfor er det jeg hvert år på denne tid får lyst til at rejse til bjergrige egne i Frankrig og nabolande?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nå, det var sådan Maria gjorde

Ingen kommentarer

En polsk kvinde forlanger erstatning fra egyptisk hotel, fordi hendes 13 årige datter er blevet gravid - ifølge moderen må det være sket ved at der har været noget sperm i hotellets pool, som lige har sneget sig ind under datterens svømmetur.


Og det lyder jo meget plausibelt (Occam vill være stolt!), så jeg vil da håbe på en klækkelig erstatning til den stakkels familie - det er da virkelig for galt.


Men det giver jo lidt stof til eftertanke - kunne det tænkes at den hellige jomfru blot var ude på en svømmetur i Jordanfloden? Er det i virkeligheden Johannes Døberen der har stået og gokket den af længere oppe af floden, som er Jesu far?


Det må vel stå hen i det uvisse. Men det lyder vel sådan set ret sandsynligt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gik som forventet

Ingen kommentarer
Akja, gik jo ud til broren efter arbejde i går -gik for det havde jeg besluttet mig til. Hvilket egentlig ikke var den bedste idé, for efter at det var annonceret længe uden at blive det, blev det faktisk både koldt og regnvejr i går. Men så var det heller ikke værre.

Vel ankommet blev der jo så indtaget noget øl og noget hash til en bjergetape, der altså sådan set godt kunne have været lidt sjovere. Men det slog - som forventet - hårdt på en jomfruelig frugtmave.

Jeg ville egentlig være gået ved en 7-8 tiden, men han overtalte mig til at blive hængende - hvilket vist ikke var så svært. Så røg de også noget kød ind og en del rødvin, og jeg blev ganske stiv, og det blev han sådan set også, og det regnede så jeg blev hængende.

Og på et eller andet tidspunkt går jeg hjemad, og kommer jo forbi Floss og kommer til at gå derind, og husker ikke så meget derfra, og så havner jeg ovre på Cozy senere, hvor jeg prøver at gå fra mange gange, men kommer til at blive og danser naturligvis, men husker ellers heller ikke så meget.

Og nu er jeg så hjemme, stod op for 1 time siden. Har lidt ondt i hovedet, men egentlig ok. Men kan ikke lade være at føle at dagen igår var lidt spildt, men spildt efter eget ønske. Og så er det vel godt nok.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 10. juli 2009

Quiz 17: Hvilken teatergenre?

Ingen kommentarer
Hvis Marcel Marceau går igen som spøgelse, og laver teater - hvilken form vil han så vælge?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Til lykke til Nikola Tesla

Ingen kommentarer

Jeghar lige bemærket, at Google siger til lykke til Nikola Tesla i dag - og det vil jeg da være med til.

Han ville være blevet 153 år i dag. Og man må nok sige verden ikke ville have været den samme uden ham!
(Første gang det gik op for mig, at det var et navn der burde undersøges, var da jeg spillede Command & Conquer (eller var det Red Alert?) og et af forsvarsværkerne man kunne bygge var en kæmpe Tesla-coil, som svitsede modstanderne nård e kom for tæt på.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fredagens planer

Ingen kommentarer
Ligger ikke fast. Eller det vil sige: starten ligger nogenlunde fast, men så støder min profetiske hukommelse ind i et sort hul, når vi når frem til omkring ved 5-6 tiden i eftermiddag.

Jeg har været tidligt oppe, og ved gud ude at løbe kvart over 5. Og er tidligt på arbejde, så jeg kan gå forholdsvis tidligt. Der er planen så at jeg tager hjem til min bror, og ser Andorra etapen - den første, som kan fortælle noget om det egentlige styrkeforhold i årets Tour.

Og det er så dér kæden højst sandsynligt hopper af; min bror har ferie og er sandsynligvis ret udsumpet. Og jeg kunne godt forestille mig jeg kommer til at joine ham i det idag. Og så kan det jo godt være jeg også kommer til at ryge noget. Og hvis jeg så får ædeflip ved jeg ikke om jeg kan holde frugt-linien, så jeg tror mere eller mindre den er lagt på hylden i dag efter arbejde. Men vil da stadig prøve at holde madindtaget nogenlunde clean, så jeg kan få god glade af vodkasmoothie imorgen.

Hvorom alting er: muligvis havner jeg i byen i nat, men det er også meget muligt jeg ikke gør. Og jeg aner ikke hvilken tilstand, eller hvilket dress jeg vil være i. Hvis jeg kommer hjemom følger der nok en opdatering i aften.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 9. juli 2009

Kønskamp?

5 kommentarer


I Kina er der jo kampe imellem de muslimske Uighurer og Han-kineserne. Selvom det måske er upassende, kan jeg ikke lade være med at tænke på, om ikke Attilas efterkommere kan komme Uighurerne til hjælp vestfra. Så vil det bliver Han-kineserne mod Hunnerne...


Undskyld!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Indskærpet

Ingen kommentarer
Så kom der ellers brev fra Lægemiddelstyrelsen i dag. De havde nu - i det jeg ikke var kommet med nogle kommentarer til deres umiddelbare opfattelse - afgjort at min indførsel af tjære fra USA var i strid med §3 i bekendtgørelse om privates indførsel af lægemidler.

De indskærper derfor overfor mig, at det må jeg ikke gøre i fremtiden.

Må indrømme, jeg troede den sag var afgjort for længe siden, men det er da rart og trygt at vide, at bureaukratiets hjul ligesåstille arbejder videre, mens man selv beskæftiger sig med andre og mindre vigtige ting.

Og jeg lover, jeg skal nok lade være med at importere mere. Lige foreløbig, ihvertfald - nu har jeg jo fået en portion igennem siden. Jeg vil jo nødig skulle udsættes for at modtage en ny indskærpelse...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Krig!

Ingen kommentarer
Hvis der ikke allerede var en krig igang mellem Microsoft og Google, tror jeg nok denne meddelelse ville blive opfattet som en krigserklæring.

Da jeg først hørte, at Google ville lave et OS undrede jeg mig: Hvad vil de på den galej? Men jeg kan jo nu se, at konceptet er logisk.

Ved at lave et simpelt OS, der stort set blot er bygget rundt om en browser, "tvinger" det folk til at bruge applikationer på nettet (og her fører Google!), istedet for at have dem liggende lokalt på maskinen.

Jeg siger tvinger i gåseøjne, for det er jo alligevel den vej, det går i øjeblikket - de web-baserede applikationer fungerer efterhånden så godt, og det er så enkelt at kunne tilgå sine ting fra overalt i verden, at de benyttes mere og mere.

Det er klart at OSet ikke vil være særlig interessant til mere avancerede computere; men det er jo også et mindre og mindre marked der rent faktisk behøver dette; udviklingen er de senere år faktisk gået baglæns, på den måde at behovet for kraftfulde PC'er bliver mindre og mindre, efterhånden som mere og mere bliver lagt på nettet - i skyen, som den kaldes in the biz.

Så når Google målretter et gratis operativsystem mod de "tynde" webklienter - OpenSource endda, så alle kan se hvordan det er skruet sammen, og endda selv bidrage - skal det blive interessant at se, hvad Microsofts modsvar bliver.

Mit gæt bliver, at de vil forsøge noget af juridisk vej, for teknologisk og konceptmæssigt har de et problem!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 8. juli 2009

Spartacus

Ingen kommentarer


Fabian Cancellaras tilnavn er jo Spartacus. Noget jeg aldrig har hørt diverse kommentatorer give nogen fornuftig forklaring på - men det er tydeligt de synes det lyder sejt, og passer godt på ham.
Jeg synes da også det er sejt, men lad mig forsøge med et bud på en forklaring: Spartacus blev genindspillet i en (iøvrigt udmærket) miniserie i 2004 med Goran Visjnic i titelrollen.
Og jeg mener godt man kan sige der er en vis lighed mellem de to!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tænk hvis det var Madonna

Ingen kommentarer
Jeg var ude og gå en tur her til aften. På vej hjem langs søerne, beundrende himlen og i godt humør, fandt jeg mig selv småsyngende Like a Prayer. Og jeg kom til at tænke på, tænk hvis det var Madonna der var død, og ikke Michael Jackson?

De er jo meget samme segment, og har ca samme alder, og har været på nogenlunde lige længe. (MJ startede før, men stoppede reelt også for noget tid siden.)

Og jeg tror roligt jeg kan sige: hvis Madonna skulle dø pludseligt, nu, ville det påvirke mig væsentligt meget mere! Det ville jeg godt nok finde sørgeligt. For hendes musik har jeg altid kunnet bruge til noget, og jeg føler den langt mere som min. Og så glemmer jeg iøvrigt aldrig første gang jeg hørte Like a Virgin - jeg sad på Burger King på Rådhuspladsen/Strøget, og tænkte Wouw! da den kom i radioen.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En nødvendig opdatering

2 kommentarer
For godt 4 måneder siden skiftede min yngste børnehave. Og det var en hård start, ikke mindst for mig. Det var derfor også nogle ret hårde indlæg jeg fik skrevet dengang.

Så jeg synes det er på sin plads at fortælle, at tingene er blevet meget bedre. For det første er der kommet flere pædagoger, og de nye er ganske storartede. For det andet har de fået gjort en del ved huset, som dengang var helt tomt. Og så er vejret jo naturligvis blevet bedre.

Vigtigst af alt, er dog for mit vedkommende, at drengen faktisk er blevet rigtig glad for det. Så heldigvis er han en af dem det passer til.

Ikke at alt er perfekt, men irritationsmomenter består mere i praktiske ting idag, end i pædagogiske, og det er til at leve med.

Så jeg træker ikke noget tilbage af, hvad jeg skrev jeg oplevede de dage: det var forfærdeligt. Men jeg er kommet til den konklusion, at det var off-dage fra alles side, og at tingene er blevet rigtig meget bedre. Og jeg glæder mig over det.

(Jeg gruer dog naturligvis lidt for når vi kommer til efteråret og vinteren, men jeg tror ikke det vil være så slemt, for det vil ikke være det samme chok vi startede med.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg er ikke chokeret

Ingen kommentarer
Brian Arthur Mikkelsen var, som tidligere omtalt, chokeret over politiets store underskud på budgettet sidste år.

Han valgte dog i sin choktilstand at være umådelig tavs, og lade den nyudnævnte Rigspolitichef tage skraldet. Det kunne man jo også roligt gøre, da han af gode grunde ikke kunne gøres personligt ansvarlig.


Men nu kommer det frem, at han ikke havde den store grund til at blive chokeret - hans ministerium var fuldt oplyst om budgetproblemerne.Denne gang kunne man måske hævde, at vi andre burde være chokerede. Jeg må tilstå at jeg ikke er; det kommer ikke videre bag på mig.

[Opdatering]: Nå, det lader til at Brian Mikkelsen er chokeret over beskyldningerne. "Jeg vidste virkelig intet," hævder han. "Det var Rigspolitiets skyld!"

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 7. juli 2009

Luftfotos

Ingen kommentarer

Der flyver jo et par F16'ere rundt over København i øjeblikket. Og man overraskes til stadighed over at noget så småt kan larme så meget. (Selvom jeg så nogen der skrev, at de fløj rundt og brød lydmuren, og det kan jeg altså forsikre for at de ikke har gjort.... der taler vi brag i en helt anden størrelsesorden.)


Men såvidt jeg forstod på Lorry igår, skyldes overflyvningerne, at luftvåbnet skal have opdateret deres billeder af København. Og jeg undrer mig bare - skal det være med F16 de optager dem? Er det ikke hulens dyrt?


Kunne de ikke bruge en Cessna i stedet? Eller endnu billigere, hvad med Google Maps?


Tja, jeg undrer mig bare. Men det er da meget sjovt at se dem vride sig rundt deroppe (når man kan få øje på dem - husk ikke at kigge efter lyden, for dér er de ikke), det er jo ikke så tit de har lov til at flyve over os.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

TV kanaler

2 kommentarer
Til daglig er jeg faktisk ganske glad for at leve med husantenne, og kun kunne se de helt gængse danske kanaler. Det afholder en fra at sovse helt ud, og generelt er der da et minimum af kvalitet på en af kanalerne - eller nyheder, som jeg er stærkt afhængig af.

Men en aften som i aften kunne jeg godtnok godt bruge nogle flere valgmuligheder. Det her dødsshow er sgudda værre end en kongelig dåb, helt ærligt?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 16: Hvilket navn?

Ingen kommentarer
Hvis Lektor Blomme (fra Scherfigs Det Forsømte Forår) ikke var blevet så forsmædeligt myrdet, men havde levet til han blev gammel og kunne nyde sit otium, ville han have skiftet navn; hvordan ville han så ønske at tiltales?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Skatteværdi af egen madpakke

7 kommentarer

Jeg har i forvejen gruet for indførelsen af de her offentlige madpakkeserveringer i børnehaver. Ikke for det, jeg synes basalt set det er en fin idé at sørge for at ungerne får ordentlig mad; og er bestemt meget gerne fri for at stå og lave madpakker dagligt.


Men jeg har ikke troet på det, for jeg vidste at kvaliteten ville blive for dårlig - og at kravene til indførelsen var urealistiske. Og begge dele har da vist sig at holde stik, så indførelsen nu er udsat. Eller det vil sige, kommunerne kan vælge at udsætte, og mon ikke de fleste vælger det?


Så jeg har holdt mig i skindet fra at kommentere det, til man rent faktisk ved hvad man går ind til, hvis det overhovedet ender med at ske. Men nu bliver det for absurd!


I Århus har forældrene fået lov til at smøre deres mad selv, hvis de ønsker det. De skal dog stadig betale den forhøjede pris for børnehavepladsen (kr 469 pr md). Men de får så 305 kr retur fra kommunen pr måned, hvilket er prisen for madpakken.


Der er bare det ved det, at dette beløb, de 305 kr, er skattepligtigt! Naturligvis! Det er genialt, det dér!


(Jeg finder det iøvrigt interessant, at Århus Kommune altså har forhøjet prisen med 469 kr, men det er kun 305 kr som går til madpakken?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 6. juli 2009

Sådan kan man også gøre

8 kommentarer

Jeg har indtil nu kendt til 3 ting man kan bruge til at komme "på" avocado: en olie-eddike dressing, soya, eller citronsaft (med salt og peber).


Men da jeg nu havde indkøbt nogle limes i dag, kom jeg til at tænke på, at det kan man vel også bruge, istedet for citronsaft. Så det prøvede jeg: og det fungerer faktisk rigtigt godt!


Hint hermed givet videre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kvindehår

2 kommentarer
På vej hjem fra indkøb, blev jeg antastet af et par somaliske(?) piger, ca 10 år, med tørklæder:

Du har langt hår!

Øh... ja?!

Hvordan har du fået det?

Ved ikke at få det klippet.

Hvordan det...?

Hvis man ikke klipper det, vokser det jo af sig selv...

Hvorfor har du langt hår?

Det har jeg næsten altid haft - jeg kan godt li' det sådan.

Havde du det også sådan i '80erne og '90erne - i gamle dage?

Jaeh... (overvejede at gå i detaljer med perioder jeg ikke havde haft, men blev afbrudt: )

Kan du slet ikke lade være med at få kvindehår?

Det er ikke kvindehår! Det er mandehår!

Nej, det er ej! Det er langt!

Det er mandehår også - det er kun det sidste århundrede man har fundet ud af mænd skulle have kort hår!

Og så sluttede den ellers der. Ved ikke rigtig om nogen af os er blevet klogere af samtalen. Men det var da en udveksling af information.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Med røven i vandskorpen

Ingen kommentarer
Advarsel: Dette indlæg indeholder grafiske, latrinære beskrivelser, og kan muligvis virke uappetitligt.

Hvert land har tilsyneladende deres egne skíkke og kulturer indenfor vvs-arbejde og toiletfaciliteter. Mange af dem er til at forstå, omend de for en udlænding kan synes fremmedartede eller andda ulækre - ens hjemlands toiletindretning vil nok altid stå som den rigtige. Men jeg det amerikanske toilet fatter jeg simpelthen ikke!

Til de, som ikke har været derovre, akn jeg sige at de består af en porcelænskumme, som vores. Ofte lidt mere aflangt i formen, og det er der ikke noget galt i. Og brættet til at sidde på, mangler som oftest den forreste del. Nok for at undgå dryp fra mænd som ikke løfter brættet når de tisser, så det er også ok.

Når der skylles ud virker det nærmest som om vandet suges ud, og røret der suges ud igennem er tyndere end vores, men det fungerer som regel effektivt nok. Laver dog en frygtelig larm, når der ikke længee er vand at suge ud.

Men der hvor det går helt galt for dem, er vandstanden: den når næsten helt op til kanten, så det i kombination med den aflange form er hen helt lille sø, man skal skide i. Jeg er nået frem til, at begrundelsen for det må være, at den højere vandstand gør at lorten har kortere at falde, og dermed laver et mindre plask. Og dermed også mindre larm, så det giver en højere diskretionsfaktor.

Men prisen for denne mindre larm er høj: For det første, hvis man laver en lang lort, som hænger godt sammen, kommer den ned i vandet og løftes op af dette, inden den som normalt ville rives i stykker, trukket af sin egen vægt. Effekten er en endnu længere lort, som i teorien bare bliver ved og ved, men med det tillæg at den på grund af den holdes oppe af vandet, ikke kommer vandret ned, men føres i en vinkel. Hvilket føles ganske mærkværdigt.

Det er nok noget man kan vænne sig til, men jeg bryder mig ihvertfald ikke om det.

Værre er det så, når lorten er afleveret. For den ligger så og flyder rundt i søen, og det er altså ikke særlig behageligt, især ikke som mand. Jeg har faktisk været ude for, at mine ædlere dele er blevet berørt af den flydende lort. Og det vil jeg gerne have mig frabedt!

Måske er mit problem, at jeg indtager mere fiber end den gennemsnitlige amerikaner, hvorfor der er større chance for flydere. Men selv den mindst fiberspisende amerikaner opnår vel indimellem afførring som flyder ovenpå, om ikke andet ved diarré?

Eller er mit problem at jeg har større kønsdele end den gennemsnitlige amerikaner? Det er selvfølgeligt en tiltalende tanke, men det tror jeg sådan set ikke. Og selvom jeg ikke havde været ude for egentlig berøring, ville jeg stadig synes hele setup'et var ulækkert.

En sidste tvivlsom ting ved mange amerikanske toiletter på offentlige steder, altså barer med videre, er at de kun har en meget symbolsk dør foran båsen (hvis de overhovedet har én), hvor der er frit udsyn både over og under. Det er naturligvis for at undgå indtag af stoffer på toilettet - hvilket muligvis virker, folk står ofte og sniffer deres coke ganske åbenlyst ude ved håndvasken - men er altså ikke særlig fedt at benytte.

Jeg ved ikke lige hvorfor dette indlæg kommer nu - det er 10 år siden jeg sidst var derovre - men det var vel noget der ville ud...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 5. juli 2009

Du var lidt fuld den dag

Ingen kommentarer
Det er vist efterhånden omkring et år siden denne sang bragede igennem. Så fortjent - jeg synes det er en genial tekst, som fangede tidsånden perfekt. Prøv at forestille dig teksten skrevet ti år før eller efter - mange ting vil ikke give mening.

(Selvfølgelig ikke temaet, det er vist eviggyldigt.)

Anyway, tid for et gensyn, ikke sandt:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mumsemad

Ingen kommentarer
Regner med at gå på frugt/smoothie/grøntsagsuge i næste uge. Det trænger jeg lidt til. Og at få strammet lidt op, så jeg kan være fit for de kommende weekender!

Ikke for det, den har meget stået på frugt de sidste uger, også - der har ikke været meget lyst til de store bøffer i denne varme. Men med ungerne omkring har jeg ikke rigtigt kunne sige nej til at de skulle have nogle is i ny og næ; og de spiser dem sjældent op, så jeg har været restespiser.

Og så røg der nogle burgere ned på minicruiset; så alt i alt er det noget jeg tror vil gøre godt. Varmer lidt op i aften, med honning- og galia-melon, noget tzatziki + lidt andre tapas agtige ting: soltørrede tomater, syltede pebre, ost med videre. Plus lige noget serrano-skinke. Så det er bestemt ikke dogmemad: det er ikke rent vegetarisk, og er også noget federe end jeg regner med i næste uge.

Men til at fejre ro & fred er det rigtig dejligt, og kan strækkes ud over hele aftenen.

Nice!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Akklimatisering

Ingen kommentarer

Så er vejret slået om - det er ihvertfald blevet overskyet. Typisk, når nu jeg til at være single igen - afleverer den yngste når han vågner efter middagslur, den ældste er skippet af (til at se Ice Age 3) - havde jo lidt håbet at hænge ud i nogle parker og kigge på nogle piger. Det bliver der jo muligvis ikke så meget af nu.

Men nu er Touren jo også begyndt, og jeg er i det sædvanlige start-mode - man skal lige vænne sig til holdendes navne, hvem er skiftet og hvem hedder noget andet, hvem har karantæne, etc. Jeg går glip af frygtelig mange klassikere i løbet af foråret (fik kun set Liege-Bastogne-Liege), og får aldrig fuldt med i Giro'en, så de seneste år starter jeg altid på ret bar bund.

Men det var godt at se Cancellara vinde i går - hans lokomotiv-stil imponerer mig hver gang - og det er ihvertfald godt at have Jørgen Leth tilbage, efter hans puritansk inspirerede fyring.

Men nu efter et par dage, især når børnene er væk, skal jeg nok være ved at kunne finde ud af det. Og man kan jo ikke komme udenom, at TdF ser ud til at kunne blive meget interessant i år!
[Opdatering:] Nå, kommer ikke af med den yngste nu - for hans mor skulle lige noget. Typisk, typisk, typisk. Og at hun siger det i samme øjeblik jeg er på vej ud af døren med ham. Man kan ikke mærke på hende, at hun har forståelse for at jeg har haft dem i 3 uger nu.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det var sguda meget fedt at sove med aircon

Ingen kommentarer
For det her er godtnok varmt!

Jeg forestiller mig at en tunge der vandrer over ens krop kunne hjælpe med nedkøling; ihvertfald hvis den tunge ikke var forbundet til en varmeudstrålende krop, og man iøvrigt kunne undgå at ens krop øgede energiudladning på grund af påvirkningen.

Sådan kan man jo overveje så meget.

Det er iøvrigt ret underligt med sådan en sejltur; man mærker ikke det gynger undervejs, men jeg sidder og svajer lidt nu, fra side til side. (Ville egentligt have skrevet frem & tilbage, men jeg ved det ville blive udlagt forkert!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.