Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 24. januar 2009

Ikke mere seksuelt materiale?

Well, det har der jo ret beset aldrig været. Men har haft en content-warning slået på af principielle grunde. Nu har jeg så set hvor meget den hæmmer indeksering i søgemaskiner, så det er hermed slået fra.

Bare hvis nogen skulle undresig. Regner ikke med at det betyder hverken mere eller mindre seksuelt materiale i fremtiden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 23. januar 2009

Sælge min sjæl til Google?

Ingen kommentarer
Med så meget jeg overlader af mit liv & privatliv kan det nogen gange føles sådan. Og jeg kan da godt se hvordan man kan lave en parallel mellem Google og Satan - de har den samme lokkende måde at tilbyde et bedre liv.

Men hvis Google er Satan tager jeg gerne imod tilbuddet - tænk blot 10 år tilbage, før Google; tænk på når man skulle søge efter noget - på Yahoo, Jubii, Alta Vista eller hvad mulighederne nu hed dengang - fucking håbløst, faktisk at sammenligne med Helvede på jord.

Men der er jo så ellers unægteligt kommet mange services til - og i det store hele alle nogen der enkelt tilbyder ufattelige muligheder og funktionaliteter ganske gratis overalt man har adgang til nettet.

Så ærligt talt - jo, leaser ihvertfald gerne min sjæl noget tid; men sælge den gør jeg nok ikke. Hvem ved om der om 5 år dukker et nyt firma op, som revolutionerer nettet ligesåmeget som Google har gjort - og vil få Google til at fremstå som dinosaur? I så fald vil det være en værdig arvtager til min leasingkontrakt af min sjæl; længere rækker min loyalitet ikke.

Men til da: Google, kom og tag mig!

(En fodnote: kan godt finde på at overveje at smække Googles reklamer på sitet efter dette indlæg. Så bliv ikke overrasket hvis de pludselig er der. Og jeg pludselig begynder at skrive meget om fordele ved enzymer i vaskepulver, eller hvorfor Round-Up altså er bedre end økologi.)

(En anden fodnote: dette indlæg er tildels inspireret af denne meget interessante artikel om en storstilet kommende lobbyist-krig mod Google. Kan anbefales.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Writers Block

Ingen kommentarer

Har ellers haft en del jeg gerne ville have skrevet i ugen, men har været for smadret til de lange indlæg. Havde for eksempel planlagt et langt retrospektivt indlæg om fucking Dubya i tirsdags - men en sprængning af blodkar i øjet (eller noget i den dur) gjorde jeg ikke kunne have linser på, og stavrede nærmest blind rundt hele dagen, med efterfølgende total-hovedpine.


Hvem ved, måske får jeg alligevel lavet det på et tidspunkt - men det er lissom ikke helt så aktuelt nu.


Og var jo så nok den eneste i verden (stort set) der ikke fik set Obamas tiltrædelsestale direkte. For det første var jeg jo blind som en flagermus, for det andet ville ungerne se Ninja Turtles, og orkede ikke kamp om fjernsynet på det tidspunkt. Så de fik det, og jeg prøvede i det mindste at høre den på nettet; men dr.dk var overbelastet, så det fik jeg kun nogle hak ud af. (Og, ok, det kunne jo så tyde på jeg ikke var den eneste som ikke fik den at se...)


Har så også nogle andre tanker og idéer i støbeskeen, em de er ikke rigtig modnede endnu - så dem gemmer jeg lidt.


Men kan da meddele at jeg er ved (som en af de sidste 10 danskere) at være færdig med Stieg Larsson/Millenium-trilogien - og må sige at jeg ser frem til Mænd Der Hader Kvinder-filmen, især efter jeg så dette billede af frk Salander. Det er altså ret meget lige i skabet. (Hun minder mig i øvrigt meget om Waya.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 19. januar 2009

May It Be

Ingen kommentarer
Her på Saurons sidste dag ved magten, har jeg af en eller anden grund til at få lagt noget Lord of the Rings på bloggen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 18. januar 2009

Journalistik?

Ingen kommentarer
En ny bankpakke er netop "vedtaget" (siger de i tv-avisen - jeg går dog udfra den skal i gennem de grundlovsbestemte 3 behandlinger i folketinget først) - med deltagelse af alle partier bortset fra Enhedslisten.

Selve pakken skal jeg ikke umiddelbart gøre mig klog på; men hvad der undrer mig er, når der nu er et parti som ikke stemmer for pakken, at journalister ikke står i kø hos dem for at få at vide, hvorfor de ikke stemmer for - og hvorfor de ikke viderebringer den oplysning til os.

Og samtidig synes jeg også det er tegn på hvor dårligt Enhedslisten fungerer i den nuværende opsætning: hvorfor går de ikke ud og råber op om hvad der nu er så forfærdeligt ved denne pakke (hvis den altså er så forfærdelig). Jeg har efterhånden indtryk af at de sidder med 4 mandater, som ikke bare ikke vil noget, men heller ikke gør noget.

(Så var det i øvrigt lidt pudsigt med Lene Espersen, der forklarede bankpakken med at nu skulle bankerne til at være mere konservative & ansvarlige, og ikke give alle de der risikable lån; når hele hensigten med bankpakken er overhovedet at gøre bankerne villige til at ville/kunne yde lån; eller sagt på en anden måde: hendes erklærede mål var i den grad opfyldt uden at lave nogen som helst pakker.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Livvagterne

Ingen kommentarer
Kan sådan set meget godt lide den, omend den trækker ens suspension of disbelief til grænsen - og enkelte gange lidt over.

Men jeg kan ikke helt lade være med at tænke på: hvor bliver Herman fra Citybilen af?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

The Setup

Ingen kommentarer
Jeg har tænkt på, at faste læsere af denne blog (hvis de findes?) må undre sig lidt - for indimellem taler jeg om mine børn, og hvordan det er med dem; og senere fokuserer jeg på byture, druk & whatnot.

Forklaringen er at jeg er "fraskilt" (vi var aldrig lovformeligt gift) efter forhold der varede 13 år; og vi fik to drenge som vi nu har på skift en uge af gangen hver. Hvilket godt kan gøre livet lidt skizofrent, men samtidig ret afvekslende.

Men det er altså forklaringen på skift i blogs - de bunder i skift i liv.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tømmermænd

Ingen kommentarer
Gik jo et eller andet sted udfra at Vodkasmoothies ikke giver tømmermænd - fordi det både er sundt & rent alkohol.

Kan så konstatere idag at jeg altså har tømmermænd; men kan jo ikke vide om det stammer fra smoothies eller alt det andet jeg hældte indenbords i nat.

Flere data savnes; jeg tror jeg vil forsøge at indsamle nogle flere om små 14 dage...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Weird

Ingen kommentarer
Kan sgu ikke finde andre ord på afslutning af i aften. Ganske udmærket på alle mulige måder - sjovt og lærerigt. Men slutningen... kan desværre ikke engang gå i nogen form for detaljer, det ville være højst indiskret. Men.... underligt.

(Men kan ihvertfald konstatere, at hunkøn (også) synes leoparder er sexede. Og hold kæft hvor kunne der være fedt på Ideal Bar, hvis blot der ikke var ca 20% narhoveder der absolut skal hen og røre og holde fast - på Amigo er vi så nede på 5% (men han var godtnok også ihærdig, og fattede ikke en bjælde ) )

Ceterum censeo Facebook esse delendam.