Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. februar 2011

Michelle Pfeiffer nøgen

Ingen kommentarer
En af min generations største skuespillerinder var/er efter min mening Michelle Pfeiffer. Ok, min generation er måske lidt forkert, hun er 10 år ældre end mig - men hun var meget aktiv i 80'erne og 90'erne. Nu er hun nærmest forsvundet - eller hun er stadig aktiv, men vist mest som stemmelægger.

Og det er pokkermig synd, for ganske vist var hun da blandt andet populær på sit smukke udseende, som Hollywood naturligvis ikke tåler ældes, men hun var altså også storartet skuespiller.

Den første gang jeg husker at se hende, var i noir-krimi/thriller Into The Night (Ud i Natten) som sendes på DR1 i aften, kl 23:20 (og det er derfor jeg skriver dette indlæg). Jeg husker den som en faktisk ganske underholdende sag, med en søvnløs Jeff Goldblum og David Bowie som mystisk agent i en birolle. Og så altså Michelle Pfeiffer, som jeg i mine hormonbefængte teens blev ganske fascineret af - især fordi hun ses nøgen med spredte ben, vistnok mens hun fjerner indsmuglede ædelsten fra sit allerinderste. Men set fra oven, så det er så som så hvad man ser - men en fascinerende scene var det.

Og, altså, som sagt - filmen er også værd at se, udover den scene. Og så vil jeg ellers krydse fingre for, at hun kommer tilbage på lærredet snart.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sådan henter du din Blogger-template

Ingen kommentarer
Det kan ind imellem være en god idé eller en nødvendighed at hente sin Blogger-skabelon, også kaldet template. Skabelonen/templaten er den kode som definerer layoutet af din blog - som regel har bloggeren blot valgt en da bloggen blev oprettet, og så er det ellers det.

Men man kan gøre en del ved sådan en (min blog er et eksempel på en template som er meget modificeret i forhold til sit udgangspunkt) - og så kan det være godt at arbejde med den lokalt. Og så skal man hente den ned.

Eller for den sags skyld, også hvis man vil rette i templaten online (som man kan i Blogger) - der er det vigtigt at man tager en backup først - og det sker også ved at hente den ned.

En tredje mulighed er, at man skal sende templaten til en behjertet sjæl, som måske vil kigge på den og rette noget for en - og det er lidt derfor jeg skriver dette indlæg, for jeg er netop i en situation hvor jeg skal modtage en sådan template - og jeg forestiller mig det næppe bliver sidste.

Det er ihvertfald heldigvis ganske enkelt at hente den som fil: man går fra Bloggers betjeningspanel ind i fanebladet Design, og derunder i Rediger HTML - øverst der finder man et link til Hent hel skabelon. Det klikker man på, og man kan dermed downloade en .xml fil, som indeholder ens template - som man så kan arbejde med eller sende videre eller gemme som backup. /Templaten er som udgangspunkt navngivet template##############.xml hvor ############# er et meget langt tal - som faktisk er ens blogs id, som blogger ser det. Kan være meget godt at vide.)

På et senere tidspunkt skal jeg jo nok lave en guide for hvordan man så uploader sin template...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 137: Hvilken trend (FW 2011 Edition)

5 kommentarer
Det bliver hotteste, højeste mode: bukser indfarvet med brug af endnu mere vandplante - gerne fra økologisk brakvand. Hvilken trend er der tale om?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 4. februar 2011

Tre viise mænd

1 kommentar
Mens resten af Verdens ledere, vist efterhånden er kommet til den uungåelige konklusion, at Mubarak er en Dead Man Walking, og des før han forsvinder ud af billedet des bedre, melder Silvio Berlusconi sig pludseligt på banen, med sin uforbeholdne støtte til Mubarak, som han anser for at være en meget viis mand.

Ja, vel nærmest sådan at man kunne forestille sig Silvio og Hosni som to af de tre viise mænd ved Jesus fødsel... så må man spekulere på hvem den tredie skulle være - men var der ikke noget om, at de kom fra alle verdenshjørner? Så kunne den tredie vel passende være Kim Jong Il - det ville godt nok være et smukt syn med de 3 sammen; og sikken en fest de kunne fyre af!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tikka Masala i Fakta

Ingen kommentarer
Jeg kommer lige fra Fakta, hvor jeg så at de i øjeblikket har Saritas Tikka Masala som Her og Nu vare - til små 30 kr. Jeg har før skrevet om Saritas Lamb Curry, og jeg har siden da prøvet alle deres varianter. Og Tikka Masalaen er nok min favorit, den synes jeg er den mest afrundede af dem. Derefter rangerer jeg Lamb Curry'en og Tandoori Chicken. Mindst var jeg nok til Chicken Vindaloo'en - men alle 4 var rigtigt gode.

Så hvis man er til indisk mad og skal forbi Fakta er det altså noget jeg kan anbefale at prøve. Og, nej, jeg er stadig ikke betalt af dem - selvom det måske kunne lyde sådan - men jeg vil jo gerne sprede budskabet når jeg finder noget jeg synes er godt. (Og så blev jeg forøvrigt lidt forskrækket for nogle uger siden, da jeg ikke kunne se dem i Irma, og jeg var bange for de var røget af markedet; jeg har heldigvis set dem der siden igen, men jeg syntes lige jeg ville gøre lidt mere for at de ikke bliver taget af sortimentet.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 3. februar 2011

Et tidligt forår

2 kommentarer
Ligeså tidligt vinteren kom i år, ligeså tidligt synes jeg foråret er kommet.

Jeg er godt klar over det nok bare er mig, for ganske vist har der været nogle solrige dage indimellem, men det er nok lidt meget at tale om et egentligt forår.

Men i modsætning til sidste år - hvor jeg stort set ikke følte en brik - synes jeg der har været godt gang i mine hormoner og glæde ved at kigge & tænke på det modsatte køn de sidste 14 dages tid.

Eksemplificeret ved mit ikke-møde med Leopardprinsessen, men ikke begrænset til det, langt fra. Og faktisk går jeg og føler mig en smule små-forelsket i en læge, som leder et forsøg jeg deltager i. Et helt fredeligt et, hvor jeg over 4 gange skal have taget en blodprøve.

Og det er helt dønalder-agtigt - jeg har kun mødt hende to gange á 5 minutter, og det er meget begrænset hvor meget vi har kunnet snakke. Og vi er omgivet af en guvernante i form af en bioanalytiker (tror jeg), som stikker mig i armen og tager mit blod. Men jeg kan ikke lade være at føle mig infatuated. Og prøve at lægge strategier for, hvordan man egentlig gør i den situation, som subjekt i en undersøgelse. Om jeg venter til efter den sidste blodprøve, og så spørger om hun vil på date. Eller mailer. Eller kan jeg gøre det før (den sidste prøve er først til maj)  - er det så ikke nærmest uetisk for hende? Og skal jeg prøve at udflitte om hendes privatliv, som om hun har kæreste - bliver det ikke lidt akavet, især med guvernanten omkring...?

Jo - jeg tror foråret er kommet tidligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Blogger App til Android

Ingen kommentarer
De to "liveblogging" indlæg jeg indtil videre har lavet, er udført med en gratis App som hedder Blogger-Droid. Og den har sådan set fungeret ganske udmærket, så den kan jeg sådan set godt anbefale.

Men nu er der også udgivet en officiel App fra Blogger/Google, til formålet. Hvor man blandt andet også kan gemme som kladde, og det lyder som en udmærket feature, for jeg kan sagtens se situationer hvor det ikke er muligt at færdiggøre et indlæg på farten, men hvor det samtidig føles vigtigt at få skrevet så meget som muligt i øjeblikket.

App'en er gratis og kan (naturligvis) hentes på Android Market. Og man kan læse mere om den her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Faldskærmen i gensyn

2 kommentarer
Når nu Tom Behnke efterhånden er nået op på en pænt fremtrædende post hos de konservative, som gruppeformand, og iøvrigt er formand for Indfødsretsudvalget - med licens til at frede ministeren - synes jeg måske det er på sin plads - af hensyn til yngre læsere - at fortælle en smule om Tom Behnkes tidligere politiske virke.

Tom Behnke er født i 1966, og inden  han blev valgt til folketinget blev han uddannet som skovarbejder på EFG, og siden som politiassistent. Han blev valgt ind i folketinget i 1990 - ikke som Konservativ, men for Fremskridtspartiet, som han var MF'er for indtil partiet brød sammen og han og de andre Fremskridtsparti-MF'ere startede Frihed 2000. Og først da det heller ikke holdt skiftede han til de Konservative.

Værd at huske i dag - hvor han som skrevet er formand for Indfødsretsudvalget - er hans debat med daværende Indenrigsminister Birte Weiss i 1997 i irritation over, at hun hævdede at det ikke var muligt at sende somaliske flygtninge tilbage til Somalia, hvor han slog fast: Somalierne skal hjemsendes nu. Om det så sker med en faldskærm på ryggen, vil det ikke genere mig.

Jeg synes bare godt nogle gange det kan være værd at huske hvor folk kommer fra.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Liveblogging fra modeugen

Ingen kommentarer

Jeg har netop passeret Forum og kan rapportere at der ikke er noget at rapportere!
Published with Blogger-droid v1.6.6

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ny på Tahrir-pladsen

Ingen kommentarer
Shahira Amin
Der var netop et telefoninterview med Shahira Amin på Al Jazeera - åbenbart en tidligere stjernereporter på Ægyptisk statsejet TV (Nile TV) - men igår fik hun nok, og tog sit gode tøj og gik. Hun kunne ikke længere være med til den statslige propaganda, fortalte hun til Al Jazeera, i telefonen fra Tahrir-pladsen, hvor hun agtede at blive, hvad der end skete.

Det kunne da være ganske smukt, om resten af stats-tv folkene fulgte hendes eksempel, så man blev mødt af et tomt studie, hvis man tuner ind på propagandakanalerne.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Godt Nyt Kanin År

Ingen kommentarer
Det er kinesisk nytår i dag, så ifølge kineserne befinder vi os nu i kaninen / harens år. Det skal da næsten fejres med en ordentlig moppedreng:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kunsten at læse indenad

Ingen kommentarer
Birthe Rønn Hornbech har ofte langet ud efter journalister i Danmark for ikke at være i stand til at læse indenad - og det kan hun såmænd have ret i i en mængde tilfælde, men sjældent de gange hvor hun har hidset sig op over dem.

Nu kunne en del dog pege på, at hun selv har gevaldige problemer med at læse indenad, i en grad så der vil nærmest skal nedsættes en specialklasse til hende - som kan hjælpe hende med at stave sig i gennem den undersøgelse hendes embedsmænd har fået udfærdiget, om de skandaløse, konventionsstridige afslag på ansøgninger om statsborgerskab som jeg før har skrevet om, og Information heldigvis stadig graver i.

Der skulle vel nok kunne skaffes
plads til Birthe i læsegruppen?
Hun har nemlig været indkaldt til samråd om sagen i Infødsretsudvalget til idag, og i mandags modtog hun undersøgelsen. Hun har så meddelt, at hun ikke mente hun var i stand til at svare på noget som helst i dag, hvorfor formanden for udvalget, de Konservatives gruppeformand Tom Behnke, har foreslået udvalget at det bliver udsat.

Men da Johanne Schmidt-Nielsen prøvede at få en tidsramme fra ministeren på, hvornår hun så ville være i stand til at svare på spørgsmål - kunne hun ikke få noget som helst svar; ministeren anede virkelig ikke om hun kunne svare om en uge, om to uger eller om hvornår hun ved noget om noget.

Derfor insisterede oppositionen på at fastholde samrådet i dag - men nu har VKO-flertallet i udvalget besluttet at det skal udsættes, foreløbig til onsdag i næste uge.

Så skal det jo blive spændende at se, om Integrationsministeren til den tid har fået stavet sig igennem hendes embedsmænds undersøgelse, og stolt kan fremlægge indholdet for udvalget - eller om hun kræver længere tid, med indkaldelse af støttepædagoger.

En enklere løsning kunne selvfølgeligt være, at fremlægge selve undersøgelsen - men den egner sig ikke til at komme til offentlighedens kendskab, har ministeren tidligere udtalt - den er kun lavet for hende.

Jeg må tilstå, at jeg står noget undrende - nærmest måbende - på sidelinien. Men det sygeste ved den sag er næsten, at det kun er Information som gider behandle den.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 2. februar 2011

Tankesport...?

Ingen kommentarer
Egentlig havde jeg regnet med fuldstændig at ignorere Brian Nielsens "genkomst" på boksescenen, og Brian Nielsens person i øvrigt. For jeg anser ham mest af alt for at være et 90'er-fænomen, hvis rette plads er glemmebogen.

Bevares, jeg heppede da på ham i semi-finalen under OL i Barcelona '92. Men det var og er efter min mening også hvad talentet rakte til.

Så jeg ser det på mange måder som en tragedie, at han nu skal genoplives til et gerontofilt boksefreakshow. Og havde altså som sagt tænkt mig at forbigå det i tavshed.

Men det ændrede sig, da jeg blev gjort opmærksom på at der nu arrangeres poker matches mod Brian Nielsen.  Hvilket jeg da godt kan se som en god reklame-gimmick - men samtidig noget af en absurditet.

For bevares - boksning og poker har sikkert langt henad vejen fat i en del af det samme testosteron- og adenalinsøgende segment. På den måde er koblingen meget naturlig, kan man sige. Men der hvor kæden for mig hopper af, er når man tænker på at poker-folket længe har forsøgt at blive anerkendt som en tankesport - hvilket de da for såvidt efter min mening nok har ret i at poker er.

Men der kan det altså ikke hjælpe, at man prøver at føre en - objektivt set - tydeligvis hjerneskadet Brian Nielsen frem som stortalent. Hvad ved jeg - måske er han rent faktisk i sine tåger en habil pokerspiller (og skulle være gået den vej i stedet for boksningens) - men det forekommer umiddelbart usandsynligt.

Mere sandsynligt virker det, at de her kampe arrangeres med et forventet tab - men at de fungerer godt som reklame, og til at lokke kunder til. For hvem vil da ikke tro man kan slå Brian Nielsen - og prale med det?

Så er der jo også den mulighed at Brian Nielsen skulle gå hen og vinde størstedelen af sine matches. Det vil så give anledning til tvivl - hos mig ihvertfald: er det virkelig Brian Nielsen som sidder bag skærmen under navnet Super Brian, alt imens han efter sigende skulle være i fuld træning mod Holyfield, eller er det en substitut. Og hvis det er Brian som er Super Brian - er poker så en tankesport...?

Og så vil jeg gerne lige gøre opmærksom på denne storartede Mark Twain anekdote/short story, som for 140 år siden storartet beskrev hele skill vs chance problemet: Science vs Luck (nederst på side 49):

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nu bliver det farligt

3 kommentarer
Jeg sidder og ser på meget, meget kaotiske billeder på Al Jazeera, med kampe mellem pro-Mubarak folk, som angreb den store demonstration på Tahrir-pladsen. Det er ganske umuligt at se hvem der er hvem, og det gør det ganske frustrerende at se på.

Men det siges at en del af pro-Mubarak folkene er fra sikkerhedspolitiet. Hæren gør ingenting - men den sidste udvikling er at man hører skud, og en korrespondent siger, at seks millitær-køretøjer skulle være overtaget af pro-Mubarak folkene.

Det kan blive rigtigt grimt det her, hvis ikke hæren gør noget for at stoppe tingene hurtigt.

[Opdatering]: Tilsyneladende er det også et problem for folk - kvinder & børn, og de som i øvrigt ikke ønsker at deltage i kampene - at komme væk, fordi alle udgange fra pladsen er afspærret.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 1. februar 2011

Når dommere spiser søm

2 kommentarer
Nu har jeg selvfølgeligt ikke læst dommens præmisser, men jeg fatter ikke den dommer som i byretten har besluttet at en psykolog ikke kan fastholde sin tavshedspligt, men skal vidne om hvad hans klient har fortalt ham.

Nu handler sagen om tortur, og både den anklagede og psykologen er i millitæret, men jeg kan egentlig ikke se hvordan det skulle ændre på princippet om tavshedspligt. Som er grundpillen i rigtig mange forhold, ikke blot for psykologer, men også for læger og advokater (og præster vel også, for den sags skyld, dog nok i mindre omfang end før i tiden - netop fordi en del af deres hverv nu håndteres af psykologer).

Hvis nogen har bedrevet tortur ønsker jeg dem selvfølgeligt knaldet - men ikke hvis det indebærer at man ikke længere kan regne med tavshedspligt i forhold til de nøglepersoner, som vi er nødt til at kunne betro vores inderste hemmeligheder.

Og det er noget vi alle bør gå op i - ikke kun Psykologforeningen og Hærens Konstabel- og Korporalforening. Og det er en bekymrende udvikling, som man må håbe landsretten i det mindste sætter en stopper for her, men ellers må der politisk gribes ind, så den tavshedspligt bliver hug og stikfast!

(Dansk Folkeparti er i denne sag på tavshedspligtens side - det drejer sig jo også om millitærfolk - men det er ellers ikke fordi de er alt for principfaste omkring tavshedspligt.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Some credit

Ingen kommentarer
Det kan godt være jeg i weekenden - i flere omgange - blev ganske irriteret af danske TV-stationers prioritering af nyhederne fra Ægypten midt i håndboldhelvedet.

Men jeg blev da omvendt positivt overrasket over, at TV2 i 19-Nyhederne blændede op for en Natasja Crone, som blev transmitteret direkte fra et improviseret, lånt studie i Kairo, hvorfra hun styrede indslagene og diskuterede situationen med Steffen Jensen.

For det er da meget muligt, at man kunne opnå præcis det samme ved at sidde i et studie i Odense eller København - endda havde der nok været større sandsynlighed for at få koordineret satellitforbindelserne - men signalværdien er vigtig. så det skal TV2 sgu have ros for!

Bortset fra det ser tingene umiddelbart godt ud: millitæret holder sig som lovet tilbage, og stemningen har idag mest mindet om et land efter en stor sportssejr - ikke som fredagen, hvor opgøret med politiet fandt sted. Men min fornemmelse er, at hvis ikke Mubarak har trukket sig inden fredag efter fredagsbønnen, går det galt.

Det var også mere eller mindre hvad ElBaradei sagde tidligere - ikke så meget som en trussel, men snarere en konstatering.

Og så er der bekendtgjort demonstrationer i Syrien på lørdag, og Jordans regering er sat fra posten af Kongen.

Hvad angår Syrien kunne noget tyde på, at det er den foreløbig mest islamiserede opstand, og det kan jo godt gøre en lidt nervøs - men det vil næsten være mærkeligt hvis Hamas ikke vil have en finger med i spillet der.

Og for Jordan forestiller jeg mig, at ting muligvis kan forløbe nogenlunde fredeligt, og uden at Kongen nødvendigvis afsættes. Landet har - relativt set! - altid forekommet mig at være et af de mest fredelige og åbne af de arabiske.

Men tingene ruller unægteligt fortsat!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

I sit lagum

6 kommentarer
Den yngste kom til mig tidligere:

Y: Far vil du høre mit nye digt?
L: Jada!
Y:
Uret det tikker
og uret det takker
i sit lagum
L: Det var flot!
Y: Det var godt, ikke?
L: Jo! Jeg ved godt nok ikke lige hvad et lagum er?
Y: Det er altså et ord...!
L: Ja, jo... jeg kender det bare ikke...
Y: Det er sådan en slags stue eller et værelse for voksne...?!
L: ...Der er noget der hedder et lokum?
Y: Ja, det er det!
L: Men lokum betyder bare toilet.
Y: Ja, men et voksen-toilet!
L: Jeg kender det altså bare som..
Y: Det er et altså et voksentoilet!
L: Okay, så :)

Og det er da et flot digt - ikke sandt?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 31. januar 2011

Google og Twitter haste-introducerer Ægypten-service

Ingen kommentarer
Google har over weekenden lavet en ny service, hvor man kan ringe på nogle numre (+16504194196, +390662207294 eller +97316199855), og indtale en besked - som  derefter automatisk tweetes med #egypt, ligesom man kan høre twitter meddelelser der.

Naturligvis til brug hvor der er lukket for twitter eller internettet.

Læs mere på Googles blog.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dagens ord: Cthulhu

Ingen kommentarer

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Elefantordenen

Ingen kommentarer
Den 19. februar 1986 modtog Ægyptens præsident Hosni Mubarak Elefantordenen, den fornemste danske orden overhovedet. Det foregik under et statsbesøg, hvor Dronng Margrethe II var på besøg i Ægypten.

Kunne egentlig være meget fedt med
sådan en Elefantorden - den kunne være
god som miniature når vi spiller D&D
Den foreslår Kamal Qureshi (SF) nu bliver ham frataget - han synes ikke lige at Mubaraks styre rimer på demokrati og menneskerettigheder. Og det er jo svært at være uenig i.

Man kan selvfølgeligt så tænke lidt over, om det var ok at Mubarak havde ordenen i alle de år, hvor der ikke var folkelige protester. Og spekulere på om ordenen ikke er ude andre steder, hvor den måske ikke burde være. (Og iøvrigt også huske på, ordener jo hænges på idioter.)

Men jeg tænker mere på symbolikken og historien - og husker stadig hvordan man valgte at fratage Ceauşescu hans Elefantorden, samtidig med at det Rumænske styre brød sammen. Og blot to dage før Ceauşescu blev likvideret henrettet.

Og det er jo en historie som langt henad vejen gerne må gentage sig. Jeg håber dog ikke Mubarak bliver slået ihjel på samme måde, jeg ser stadig henrettelsen af Ceauşescu som en sort plet på begyndelsen af Rumæniens post-kommunistiske historie. Langt hellere ser jeg Mubarak flygte til Saudi-Arabien så de der kan danne en Afsatte Præsidenters Klub. Som et ydmyget symbol, som i sidste ende kan blive nødt til at flygte ud på en eller anden ø i det indiske ocean, som langsomt oversvømmes på grund af stigende vandstand på grund af afbrændt olie...

Men det var et sidespring - hovedsagen er, at jeg synes Kamal Qureshi har helt ret - den orden skal kaldes hjem. Det er ganske vist en symbolsk gestus, som nærmest kan forekomme ligegyldig. Men lat hvad der kan få Mubarak til at fremstå isoleret internationalt er vigtigt - ikke mindst fordi jeg forestiller mig at han selv lægger meget vægt på den fine symbolik i sine ordner.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 30. januar 2011

Luftvåbnet sat ind

1 kommentar
I Cairo er befolkningen nu samlet på Tahrir-pladsen, som så ofte før. Mubaraks seneste desperate træk, er at prøve at skræmme folk væk, ved at flyve meget lavt over pladsen med jagerfly og kamphelikoptere. Ganske uden effekt, udover at gøre befolkningen endnu mere standhaftige.

Fornemmelsen er, at det snart vil komme til en form for konfrontation.

Fascinerende og skræmmende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lykke - en irritationskomedie

Ingen kommentarer
Jeg synes efterhånden jeg har set nok afsnit af DRs såkaldte depressionskomedie Lykke til at have en mening om den (inklusive aftenens afsnit, som jeg smugkiggede på nettet - og det skal nok give nogen søgninger på Mathilde Norholt nøgen...).

Og min konklusion er, at jeg fatisk ikke særlig godt kan lide den. Jeg har ellers været i tvivl længe. Der er masser af historier i serien - dens problem er bare, at de alle forekommer så inderligt ligegyldige, ligesom nogle af dem er så bortrevet fra hovedhistorien, at jeg overhovedet ikke fatter hvad de gør i serien.

Og det store persongalleri er tilsyneladende befolket af i bedste fald intetsigende personer - og langt de fleste af dem er særdeles usympatiske, og uden noget man kan identificere sig med, så man kan få interesse for personen.

Under det seneste afsnit bemærkede jeg hvordan jeg sad under hver scene, og bare håbede at scenen ville skifte snart, for det der gad jeg da ikke høre om - blot for at fornemmelsen gentog sig, når scenen rent faktisk skiftede.

Alligevel bliver jeg nok ved med at se den - jeg ved ikke helt hvorfor, hvilket også irriterer mig. Og det er nok den følelse jeg mest har om serien - den irriterer mig. Og jeg forstår stadig ikke hvad den vil.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

DF afsløret som satanister!!

6 kommentarer
Som spunky informerede mig om, blev DFs hjemmeside hacket i går - man kan se nogle screendumps på dansk-politik.dk - og i dag er den stadig nede. Kun en lille tekst siger at siden er "under opdatering".

Jeg kunne jo ikke lade være at checke html'en for siden, for at se om der skulle være nogle tegn på hvad der var foregået, eller om man kunne finde anden information der.

Det kunne man som sådan ikke - det er helt basal html, håndkodet er jeg ret sikker på. Barberet helt ned - så man kan vel godt tale om, at det er det allerinderste kode for DF's hjemmeside. Koden ser således ud:

<html>
<head>
<title>Danskfolkeparti - under opdatering</title>
</head>
<body style="margin:0px;">
<div style="position:absolute; width:100%; top:50%; margin-top:-50px; height:100px; line-height:100px; color:#666; font-size:15px; font-family:'Arial Narrow', Arial; text-align:center;">Hjemmesiden er under opdatering - vi er snart tilbage!</div>
</body>
</html>
Men så var det det slog mig - farveangivelsen i div'en som indeholder teksten: color:#666!! De vælger simpelthen Dyrets Tal, 666 som farve for deres helt basale tekst. Det kan simpelthen ikke være et tilfælde, og hvis jeg skal være helt ærlig forklarer det en del!!

Det her er mindst ligeså stort som at høre Judas Priest numre bagfra. Jeg ved ikke helt hvad man kan gøre ved det - vi har jo religionsfrihed i Danmark - men sikkert er det at sandheden må frem - så vi ved hvad de står for!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Al Jazeera forbudt i Ægypten

Ingen kommentarer
Så blev det åbenbart for meget for resterne af de Ægyptiske myndigheder, at Al Jazeera har formastet sig til at sende ucensureret fra oprøret - det har været den mest sete kanal hos mig i weekenden, jeg har fulgt den live på nettet (på engelsk!) - og har med øjeblikkelig virkning forbudt kanalen her til formiddag.

Det er nu ikke fordi det umiddelbart betyder så meget, de sender stadig. Men det vil godt nok være trist, hvis myndighederne for held til at lukke for signalet, for det har virkelig været en god kilde til information - jeg kan kun anbefale at man prøver at følge den lidt, så længe det er muligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et nyt forslag...

3 kommentarer
Martin Henriksen
- tænker & filosof
Jeg sad faktisk lige og tænkte, at det da egentligt var længe siden at DF var kommet med et af deres sindssvage forslag, da jeg så lige hoppede forbi Information og deres Ritzau-feed. Og så ver der ellers lige bingo....

For nu har Martin Henriksen fundet frem til, at flygtninge rundt om i verden er blevet så forhippede på at få dansk førtidspension, at de strømmer hertil i horder - og derfor skal der skæres i førtidspension til ikke-danskere efter et sindrigt system.

I første omgang finder jeg det imponerende, at flygtninge på den måde kan finde ud af et system, som ikke ret mange danskere kan finde rundt i - men når Martin Henriksen skriver, at de kun kommer til Danmark på grund af vores dejlige førtidspension, må det vel passe. Vi kan vel så glæde os over, at de hundredetusindvis af mennesker som strander i Grækenland virkelig være analfabeter, når de ikken engang kan finde ud af, at det er Danmark man skal tage til. Vi skummer virkelig fløden, her i Danmark.

Og så synes jeg også det er smukt, at Martin Henriksen har gennemskuet at flygtningene bare kommer hertil for at nasse - og alle deres PTSD-diagnoser er jo noget simulanteri overfor blødsødne danske læger - der er sgu aldrig nogen som har taget skade af lidt tortur, den slags skal man bare tage med godt humør, så er man frisk igen om mandagen.

Men det mest besynderlige ved forslaget synes jeg næsten er fordelingsnøglen - for Martin Henriksen har i sin visdom fundet på et system, så des ældre man er når man kommer til Danmark, des færre penge får man ud. Det må vist være Verdens første pensionssystem, som straffer alderdom.

Men i det mindste er læren af systemet klar, for de socialnassere der sidder rundt omkring i verden, og gør sig til eksperter i danske overførselsydelser: hvis man vil til Danmark skal det ske hurtigst muligt, for des længere man venter, des færre penge får man. Og optimalt er det, hvis man flygter hertil omkring man fylder 15. (Men det gælder om at time det præcist, for man har det jo i virkeligheden så dejligt i sit hjemland.)

Det aller-aller-mest interessante ved forslaget synes jeg dog er.... at Beskæftigelsesministeren, Inger Støjberg, "umiddelbart er positivt stemt".

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En trist ting hvis Danmark vinder

Ingen kommentarer
Jeg synes godt det kan være lidt ærgerligt hvis Danmak vinder håndbold-VM i aften - for det foregår jo derovre i Malmø, og jeg gætter derfor på, at holdet bare kommer hjem i bus og ikke bliver fløjet hjem.

Og det betyder jo så igen, at luftvåbnet næppe kommer til at sende F16'ere på vingerne som eskorte. Hvilket igen betyder, at der ikke vil komme protester over at kvindelandsholdet aldrig har fået sendt F16'ere som eskorte. Hvilket igen betyder, at håndbold-honoratiores ikke kommer til at komme med udtalelser om at herrelandsholdet altså er meget finere end damelandsholdet.

Hvilket igen betyder at vi går glip af en masse underholdning. Surt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.