Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 10. oktober 2009

Uha - en nøgen mand!

Ingen kommentarer
Jeg kan ikke lade være at synes det er lidt morsomt, at Det Kongelige nu er blevet anmeldt for blufærdighedskrænkelse. En mandlig skuespiller står på et tidspunkt nøgen på scenen, hvilket fik en tilskuer (mandlig) til at indgive anmeldelsen.

Jeg kan ikke lade være at forestille mig scenen i teatret, hvor den sarte tilskuer ser hvad der foregår, og skifter mellem en bleg og højrød farve i ansigtet, forarget kigger rundt på sine med-tilskuere, som kigger fascineret på scenen, hvorefter han rejser sig og udvandrer i rakst trav.

For det er da virkelig for galt, altså! selv kan han sikkert godt tåle det - han er trods alt en mand af verden, og har haft gymnastik i skolen, og sikkert også aftjent værnepligt.

Men der var jo kvinder til stede i salen! Tænker man da slet ikke på deres sarte sjæle, og hvilket chok de nu er blevet udsat for? For ikke at tale om de moralsk mest skrøbelige af dem, som måske kan være blevet drevet i fordærv af hændelsen, og få utugtige tanker når lyset er slukket? Og måske ikke sover med hænderne over dynen?!

Jo, jeg kan vel sådan set godt forstå hans forargelse!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fødselsdag og fodbold

Ingen kommentarer
Nej, jeg har ikke røget hash, selvom seneste indlæg nok kunne tyde på det. Men jeg vil ikke afvise det sker senere, jeg skal nemlig hjem til min bror og se svensker-kampen her senere. Og der kommer jo nok blus på både lamper og noget andet, det plejer der.

Så hvis der kommer meget mærkelige indlæg* senere er det nok forklaringen.

Men det bliver mange ture til og fra Amager i dag - jeg har nemlig allerede en gang været ude ved broren, med børnene, og sige til lykke til min nevø som blev 1 år.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Finanskrisen griber om sig

Ingen kommentarer
Nu kommer det frem, at det største græskar i år er meget mindre end det største græskar sidste år.

De skriver det ganske vist ikke direkte i artiklen, men min første tanke er da at det må skyldes finanskrisen. Og jeg synes det er for galt at selv uskyldige græskar skal blive ofre for pengegridske pengemænd.

Vi risikerer vel, hvis det fortsætter, at Halloween må aflyses, og Askepot må finde anden befordring.

De skulle skamme sig!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den mærkeligste nat

3 kommentarer

Da jeg nu for første gang fortalte om den i går, in person, kan jeg vel nu også tage skridtet at beskrive den her.

Jeg har holdt mig tilbage, da den på en eller anden måde stempler mig som skør - det ville jeg ihvertfald selv tænke, hvis jeg læste om det. Men jeg ved også det er en ting jeg må fortælle hvis jeg skal leve op til mit ønske.

Det var en aften i tidlig sommer for et par siden. Jeg havde for første gang købt mad fra "Det Sunde Køkken" på H.C. Ørstedsvej, og maden, især deres hummus, slog benene væk under mig. Jeg drak også noget - hvidvin tror jeg - men ikke i vanvittige mængder. Jeg følte mig bare naturligt opstemt.

Jeg tror det var en torsdag. Jeg bestemte mig for at gå en tur i min by, og gjorde det. Jeg har altid elsket at gå, men denne aften skete der noget specielt, mine skridt blev længere end normalt, og foregik med ca dobbelt hastighed.

Og jeg følte hvad jeg kun kan kalde en tilstedeværelse i mit hovede.

Og det her komer til at lyd underligt, fordi det vil lyde som en samtale - en samtale med mig selv, eller stemmer i hovedet. Men sådan var det ikke, det er blot den eneste måde jeg kan beskrive det på.

Det var ikke en samtale, men en fælles bevidsthed. Eller rettere, jeg var pludselig en underlagt bevidsthed. Og jeg vidste den anden bevidsthed var Gud.

Hvilket er meget besynderligt, når man er agnostiker, og sådan set ikke rigtig tror på den slags. Og stadig ikke gør det.

Ikke destor mindre blev jeg denne aften forvandlet til Guds værktøj. Og jeg/Han/vi gik ind til byen, hvor jegstødte på en tror jeg ny natklub på Amagertorv som var stort set tom, men spillede udmærket tekno. Og jeg/Han/vi gik ind og dansede, og min krop leverede nok det bedste jeg endnu har leveret.

Og stedet lukkede og jeg/Han/vi gik/blev ført tilbage, nu mod Vesterbro, stadig med disse forunderlige svævende syvmileskridt. Og jeg befandt mig ved Buddha Bar på Vesterbros Torv.

Ikke ligefrem et sted jeg plejer at opsøge, har været der en eller to gange før, men det er et af de mere underlige, sumpede og bumsede værtshuse i København, stort set kun befolket af alkoholiske grønlændere og Tom Cruise 4th of July agige kørestolsramte folk.

Men jeg/Han/vi gik ind der, uden nogen som helst grund, og gik op i baren og købte en Tuborg. Og ved siden af sad en kvinde, som faldt uden for resten, fordi hun var dansker.

Hun var nok lidt yngre end mig, men havde tydeligvis prøvet lidt af hvert - ikke ment som junk, men hun var mærket af tidens tand.

Og vi faldt i sank. Og det viste sig vi havde en fælles forbindelse, hvorfor jeg tror hun stolede på mig. Og begyndte at fortælle mig ting hun egentlig ikke måtte fortælle.

Og første troede jeg hun var sindssyg, elelr fuld af løgn. Men jeg er ret vidende om verden, og de ting hun fortalte hang sammen på en forunderlig, hæslig måde. Og hun virkede meget sandfærdig, og vi var jeg både jeg og Ham.

Og vi snakkede og hun fortalte. Og da Buddha Bar lukkede, gik vi og købte nogle øl og sad ved søen og snakkede videre og hun fortalte, og senere gik vi hjem til mig. Og snakkede videre og hun fortalte.

Og jeg er svoret til tavshed omkring hvad hun fortalte, men det var ikke mærkeligt at hun havde det mærkeligt i hovedet. Men jeg følte, at mens vi snakkede, og hun for føste gang fik muligheden for at fortælle sin historie til en fremmed, en udenforstående, at hun løsnede op. At hun fik det bedre.

Hun endte med at sove hos mig. Og på det tidspunkt forlod Gud mig, og jeg kunne agere på en fremmed kvinde i min seng, så det prøvede jeg. Men det havde hun ikke lyst til, og så meget havde Gud ikke forladt mig at jeg ikke respekterede det.

Og vi vågnede op næste dag, og talte kort, og hun måtte skynde sig afsted (af forskellige grunde, som hang sammen med alt det andet), og vi sagde farvel. Og siden har jeg aldrig set eller hørt noget til hende, hvilket jeg var udmærket klar over ville være sådan da hun gik.

Jeg er sikker på til den dag i dag, at min/vores tale/lytning i forhold til hende hende hjalp hende - msåke et sted redede hendes liv. Og jeg er sikker på at Gud bragte mig/os/min krop derhen med det formål at det skulle ske.

Og jeg har det meget mærkeligt med det, for jeg er stadig agnostiker. Jeg tror grundlæggende ikke på det der med Gud, før der er beviser. Det absurde er, at Han "sagde" til mig, at det var helt okay, Han var sådan set ligeglad om jeg var troende eller ej.

Så jeg er efterladt med det mærkelige paradoks, at jeg ved hvad jeg følte var virkeligt, at det skete. Og at jeg ikke tror på Gud. Og at det er ok, for det har Han selv sagt.

Jeg ved det ikke giver meget mening. Men jeg lever med det, og det er ikke noget jeg er hjemsøgt af i det daglige. Men jeg har nok fået en del mere respekt for, når folk taler om diverse religiøse oplevelser.

Og jeg ved udmærket psykiatrien har en klar beskrivelse og diagnose af en oplevelse som min: religiøs mani. Og det skal de være velkomne til, ligesom I skal. Jeg ville selv være hurtig til at tænke sådan noget, hvis jeg ikke selv havde oplevet det.

Og det at jeg har oplevet det, betyder naturligvis ikke at jeg ikke har været ramt af sådan en mani. Nope. Men i min opfattelse af verden, kombineret med mine erfaringer vælger jeg stadig i dag at tro det var rigtigt, at det skete.

Selvom jeg stadig ikke tror på Gud. Og selvom det ikke giver mening - for andet end mit sind, for jeg ved hvad jeg oplevede.

(Iøvrigt, kort efter læste jeg Valley of Bones, hvori heltinden har nogle oplevelser jeg virkelig kunne forstå på grund af det her. Det er under alle omstændigheder en fantastisk bog, men ingen tvivl om at det slog hovedet på sømmet for mig.)

(Og jeg skal også lige slå fast at Gud ikke var en speciel gud fra en bestemt religion; det var ikke en jødsik/kristen/muslimsk eller whatever gud, det var ikke noget dogmatisk religiøst på den måde.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 9. oktober 2009

Quiz 30: Hvilken Union

2 kommentarer
De skandinaviske lande blev forenet i denne union, som Dronning Margrethe I stod i spidsen for. Af uransaglige grunde valgte mand en underbegavet Vildmand som symbol, og denne gav også navn til Unionen, ligesom han senere forvildede sig ind i det danske Rigsvåben.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

The day after

Ingen kommentarer
Well, nej der blev ingen nedskydning af Dødsstjernen - det var tiden åbenbart ikke moden til.

Men ellers en fornøjelig og mærkværdig aften/nat/morgen (ja, jeg sov der, men ganske platonisk... eller ihvertfald ret platonisk... lidt for platonisk?).

Så tror ikke jeg kommer i byen i aften. Jeg trænger til at være alene og fordøje diverse. Desuden skal jeg til min nevøs 1-års fødselsdag med børnene i morgen, så det er nok meget godt ikke at være for bombet.

Jeg er også ret træt - det var begrænset hvor meget søvn jeg fik, det er meget længe siden jeg har sovet med nogen. Men så kom jeg da tilgengæld på et quiz-spørgsmål, som i snart får ulykken at blive præsenteret for :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 8. oktober 2009

Red 5 to Red Leader

Ingen kommentarer
I'm going in....Wish me luck :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tunge-træning

4 kommentarer
I løbet af i går kom jeg faktisk til at tænke på, at en af de mest smeertefulde muskel-overanstrengelser jeg kender til, er tungens, når den pludselig bliver udsat for et hård arbejde den ikke er vant til.

Dér har jeg været ude for at vågne op efter en lykkelig aften, men have ondt når jeg talte eller spiste siden. Meget ubehageligt!

Jeg tror måske jeg kommer til at opleve den smerte igen, snart. Nice.

Men sig det ikke til nogen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

De' hammer, hammer FEt

Ingen kommentarer
Det lader til, at dagen før helvede brød løs omkring "jæger-bogen", havde jægerkorpset og Hærens Operative Kommando internt udtalt, at man bare skulle lade bogen udkomme. Og det ihvertfald ville have en endnu værre effekt at forsøge at forbyde den.

(Meget fornuftigt, vil jeg tilføje, for helt egen regning.)

Men dagen efter er konklusionen altså en anden fra Forsvarskommandoen. Hvad er der sket i mellemtiden? Tjah, et godt spørgsmål, som sikkert aldrig bliver fuldt besvaret. Men åbenbart har Forsvarets Efterretningstjeneste givet et besyv med.

Det sidste overrasker vel sådan set ikke - men det stemmer bare ikke overens med de oplysninger FE gav til offentligheden 24. september; og igen overrasker det mig sådan set ikke at FE lyver overfor offentligheden.

Men kan vi så ikke bare vedtage alle sammen, medierne inklusive, at FEs udtalelser ikke skal tages for gode vare - at de er fulde af løgn? Det er sådan set hvad de er til for. Og så er det bare trist at nogle folk ind i mellem skal ind og spjælde for at sige sandheden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 7. oktober 2009

Til møde i børnehaven

Ingen kommentarer
Da den yngste begyndte i sin skovbørnehave var det jo ikke fryd og gammen, for at sige det mildt. Men det blev heldigvis væsentligt bedre.

Og i dag var vi, hans mor og jeg, så til (rutine)samtale i børnehaven, og de synes jo det gik åh, så godt; og at han har udviklet sig så meget socialt; og i det hele taget er de jo så glade for ham, og føler også at det er gensidigt.

Og hvis de havde sagt det midt i marts ville det ikke overraske mig at de sagde det, men jeg ville vide at det var løgn, og jeg ville være blevet rasende.

Det storartede, det rigtig dejlige, er at idag, i starten af oktober, er jeg ret sikker på de har ret, for det er det samme jeg har følt på min søn - og så er institutionen i øvrigt også blevet så mange gange bedre, flere ansatte og meget bedre stemning, ny ledelse.

Det er virkelig dejligt. Ikke bare at det går godt, men at det faktisk går bedre end før vi skiftede, og det på trods af alle genvordigheder i foråret viste sig at være den rigtige beslutning - for vi havde faktisk gode grunde til og intentioner med at vælge skovbørnehaven i stedet for den rigtig, rigtig gode traditionelle børnehave han var i før.

Jeg spurgte også om hvordan de syntes det gik generelt i institutionen. Ja, der var jo nogen problemer og meet sygdom etc..., men jeg forstod hurtigt at de mente alting selvfølgelig kunne være bedre, især i forhold til ressourcer fra kommunen. (Og det skal guderne naturligvis vide er sandt, men det er jo kronisk.) Men det jeg mente, sagde jeg diplomatisk skubbende, var at jeg ikke syntes alt var helt godt i foråret?

Hvilket de heldigvis gav mig ret i - uden at gå amok, prøvede de ikke at skubbe noget under et tæppe og se undrende ud. Det synes jeg også var positivt.

Så det var en god følelse at gå derfra - også selvom det ikke kom bag på mig. Alt er godt som ender godt - også selvom det ikke er endt endnu :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 29: Hvilken slags mad?

Ingen kommentarer
Denne slags mad, som fortrinsvis bruges i madpakken på rugbrød til større skolebørn, er opfundet af Brian Arthur Mikkelsen.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Modernisering af fodlænker

2 kommentarer
Justitsminister Brian Mikkelsen ønsker nu op til Folketingets Åbning her i 2010 at udvide den fodlænkeordning til børn som blev indført for et år siden.

"Ordningen har været en stor succes," fortæller Brian Mikkelsen. "Vi kan se, at antallet af sager blandt kriminelle børn, som bærer fodlænke, ikke er steget ret meget siden vi i de Konservative begyndte at gå på to ben sidste år."

Men er der da slet ingen negative sider ved ordningen?

"Jo, det må vi indrømme. Det største problem er, at Politiet skal bruge så meget tid på, at køre rundt, og finde de børn som går uden for hjemmet. Derfor kommer vi i de Konservative også med et nyt forslag her op til Folketingets åbning: vi skal modernisere fodlænkerne, således at det er muligt at give stød igennem den.

På den måde kan vagthavende i stedet for at sende en patrulje ud, blot give et stød - næsten umærkeligt til at begynde med, men efterhånden kraftigere og kraftigere, indtil man kan se at barnet er på vej hjem.

Og man kan være sikker på at barnet nok skal gå - vi har lavet nogle tests, og det ender altid med at de giver sig.

Det vil spare Politiet for utrolig mange ressourcer, som vi har stærkt brug for i forbindelse med afspadsering af alle de timer vi skylder Politiet for de pukler de har oparbejdet i forbindelse med topmøder."

Men der er flere aspekter af forslaget:

"Vi mener forslaget har været så stor en succes, at vi gerne vil nedsætte fodlænkealderen, således at børn kan modtage fordlænken fra starten af 1. klasse; og vi hører fra pædagogiske eksperter, at børn kan føle sig stigmatiseret når de skal i bad i skolen, og det viser sig de har fodlænke på. Så vi vil simpelthen foreslå at alle børn fra skolealderen får sådan en fodlænke. Vi kan jo så nøjes med at aktivere dem, når vi kan se at de udviser et utilpasset mønster."

Men mulighederne stopper ikke her:

"Nu talte vi om ressourcebesparelser før. Jeg forestiller mig, at vi også kan indbygge mikrofoner i lænkerne, på den måde kan de sociale myndigheder lytte med, og opdage problemer i tide; det kan der spares mange penge på. Det er PET der er kommet med det forslag, men det bliver nok først til næste år vi fremlægger det, der er lige nogle juridiske knaster der skal ses på først."

Forslaget er som før baseret på frivillighed:

"Ja, naturligvis. Vi ønsker jo ikke at tvinge nogen til noget. Men det er også klart, at det har konsekvenser hvis forældre ikke ønsker, at det offentlige skal hjælpe med at holde deres børn ude af kriminalitet. Den første sanktion er således at fratage forældrene børnechecken. Men det er også klart, at der nok ikke vil blive set særlig velvilligt på en ansøgning om forlænget opholdstilladelse eller statsborgerskab hvis man på den måde viser, at man ikke ønsker at være en del af det danske samfund, og tilslutte sig vores idealer som bygger på frihed og lighed."Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 6. oktober 2009

Konservativ Evolution

Ingen kommentarer


Både Tom Behnke, Lene Espersen og Brian Arthur Mikkelsen har været ude og tale om, at med holdningsændringen fra de Konservative om, at de nu går ind for sænkningen af den kriminelle lavalder, og siger alle som en at de Konservative nu går på to ben.

Nu ved jeg godt, at det ligger til det Konservative livssyn at holde fast i tidligere tiders måder og traditioner. Men alligevel: nu er det noget med små 2 millioner år siden vi andre begyndte på det , med Homo Erectus i spidsen - så var det da altså også på tide!

Men når vi andre nu har haft et par millioner år mere til at vænne os til det, må vi jo nok være overbærerende her i starten - og bære over med at hjernen selvfølgelig ikke kan fungere optimalt, mens man skal lære den svære balanceakt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Internationale

Ingen kommentarer
Sidder lige og kigger på besøg her på bloggen for i dag; og jeg skal da love for at det er blevet globaliseret. Normalt får jeg et par besøg fra andre lande, som regel via google.

Men i dag er det ret mange, og de fleste er endda blevet en del tid; og er kommet ind på relativt meningsfuldt grundlag.

Der er blandt andet USA, Grønland, Indien, Tjekkiet og Frankrig udover de sædvanlige (dvs Skandinavien).

Jeg kan jo godt blive helt bange for hvad denne begyndende personkult kan føre til?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hov

5 kommentarer
Lars Løkke (direkte i TV Avisen her 21, efter lidt vævning om seksuel lavalder og ny kriminel lavalder): Men i øvrigt, hvis der er 14-13-12 årige som går i seng med hinanden, så har vi jo et generelt problem.

Det synes jeg da egentlig var et interessant statement. For mit indtryk er da, at det generelt ikke ses som det store problem, ihvertfald når vi taler om de 14-årige.

Men det skal jeg ikke gøre mig til dommer over, havd der er normalt eller anses som normalt eller ok. Jeg synes bare det er lidt sjov at han synes sådan.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Retsbelæring i sagen Anklagemyndigheden mod Halfdan Simonsen

4 kommentarer
Ærede nævninge -

Det er blevet Jer betroet at træffe i afgørelse i tiltalen imod Halfdan Simonsen, 4 år, som ifølge anklagemyndheden, den 13 oktober sidste år overfaldt drengen Valdemar Anton Gjerslev-Hansen - ligeledes 4 år - i børnehaven "Uglemosen, Søhestestuen" med en plastikskovl og frarøvede ham en bil - en såkadt transformers-truck.

Det er i samme sag også jeres opgave at tage stilling til anklagen om trusler på livet, fremsat af Halfdan Simonsen mod en børnehavepædagog, Anita , ansat i børnehaven "Uglemosen, Søhestestuen" under udførelsen af dennes arbejde. "Jeg slår dig ihjel, din smatso" må klart siges at høre ind under definitionen om trusler på livet, hvorimod "Jeg siger det til min far" næppe kan siges at gøre det, da Anita ikke havde grund til at formode at dette ville medføre voldelige eftervirkninger.

Det er ligeledes op til Jer at afgøre, hvorvidt Valdemar Anton Gjerslev-Hansen er berettiget til erstatning for svie og smerte: han siger at han fik "en bule og en skrabning".

Ligesom I skal tage stilling til om Anita skal modtage erstatning for varige psykiske mén. Hun har siden hændelsen været sygemeldt.

Derimod bør I ikke tage stilling til Forsvaret og Tiltaltes forklaring: "Jeg havde den først". Det er muligvis sandt men ændrer ikke på skyldsspørgsmålet. Det vil således alene være noget der kan komme på tale at tage stilling til ved strafudmålingen, som hører under mit ansvarsområde.

I skal vide, at hvis Halfdan Simonsen dømmes skyldig kan der være tale om en strafferamme på op til 4 års frihedsberøvelse.

I kan muligvis føle jer fristet til at tage hensyn til tiltaltes unge alder, men igen er dette ikke op til Jer. Folketinget har fornylig vedtaget at der ikke skal være nogen kriminel lavalder, så Jeres opgave er udelukkende at tage stilling til de faktiske begivenheder, som de er belyst af Anklagemyndigheden og Forsvaret.

Jeg kan i øvrigt fortælle, at skulle tiltalte blive idømt frihedsstraf, vil han de første år komme til at afsone i institutionen "Den Lukkede Børnehave, Gitterly" som har et meget fint omdømme, og hvor personalet er specialtrænet til døgnet rundt at tage sig af børn som Tiltalte.

Jeg vil med disse ord overlade Jer til Jeres overvejelser, og skal takke for den tid I har brugt på sagen.

Nils Vestgaard
Landsretsdommer, Østre Landsret

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En omvendt Don Quixote

Ingen kommentarer
En noget fascinerende historie:


En dreng fra Malawi, William Kamkwamba, går grueligt meget igennem i sin fattige og tørkeramte landsby. Men en dag falder hans øjne på billedet af nogle vindmøller i en bog. Og han tænker, at hvis andre har kunne bygge sådan nogle kan han også.

Og bruger derefter tiden på at gå på jagt efter skrot han kan bruge til at bygge en vindmølle. Når folk i området spørger ham, hvad han laver, og han svarer vindmøller, gør de grin med ham, for det er for langt ude - han bliver anset for den lokale tosse.

I dag har han lavet 5 vindmøller - ingen griner af ham mere. Strømmen bruges til at pumpe vand op fra undergrunden, og folk kommer for at deres mobiltelefoner opladt.

Nogen gange er det ikke så dumt at være skør.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 4. oktober 2009

Muse-fantasier

4 kommentarer
Indlægget er flyttet til bloggen Leoparddrengen Kommer Igen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fornuftigt

Ingen kommentarer
Det må vel siges at være fornuftigt at Forsvarschefen går - det er vel den første bare nogenlunde rationelle hændelse der er sket i hele denne sag.

Men jeg kan ærlig talt stadig ikke forstå, hvorfor Søren Gade ikke drager samme konsekvens. Nu har han endda en kladde, når han skal skrive sin opsigelse. Den kunne sagtens se således ud:

Den seneste tids begivenheder har selvsagt svækket omverdenens tillid til forsvaret og i særdeleshed Forsvarsministeriet.Dansk forsvar består af dygtige og professionelle mænd og kvinder, som udfører en række vigtige og krævende opgaver, herunder ikke mindst i Afghanistan. For at sikre forsvarets medarbejdere bedst mulige vilkår for at løse disse opgaver, er det vigtigt, at forsvaret nyder både befolkningens og politikernes tillid. Jeg må erkende, at den tillid ikke er til stede på nuværende tidspunkt med den verserende sag. Jeg håber og tror, at den igangværende auditørundersøgelse kan skabe klarhed over hændelsesforløbet og sammenhængen i hele sagen.


Det er dog i sidste ende mit ansvar, at der er tillid til forsvaret, og det er vigtigt for mig at gøre, hvad jeg kan for at genskabe den tillid. Jeg har derfor besluttet at bede statsministeren om at blive fritaget fra stillingen som forsvarsminister.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dengang der var westerns - og sange - til

Ingen kommentarer
Jeg må sige, at My Darling Clementine har et lidt specielt sted i mit hjerte. Jeg kan ganske vist ikke huske ret meget af handlingen, bortset fra der er noget med nogle ulykkelige kærligheder og en fordrukken Doc Holliday (redemption arketypen), og Earp-drengene bliver sikkert skudt.

Men en ting jeg husker fra filmen er sangen. 100% Gold. som stort set alt der har med San Fransisco at gøre.

Trailer:


Peace, Love & Understanding:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvis du savner en sang?

Ingen kommentarer
Den anden dag, en aften da jeg gik langs søen, kom denne sang pludselig til mig. Hvordan det skete ved jeg ikke prcis, men jeg går ud fra der er en tidligere forbipassernede som har tabt tanken, eller noget. For jeg ved at den slags sang ikke er noget jeg ville kunne finde på. Overhovedet!

Men jeg vil meget gerne levere den tilbage, for jeg vil rent faktisk helst ikke have noget som helst med den at gøre. Så hvis du der fandt på den er derude, så har du den her tilbage. Hold så den slags for dig selv i fremtiden - og skam dig!

Mel: Boogie-Woogie

Først så stikker vi den ind
og så trækker vi den ud
og så drejer vi hend' rundt
og så stikker vi den ind
og så mærker vi en ring
og så er det analt!
Hey!
Ååh - røvhul røvhul røvhul - Hey!
Ååh - røvhul røvhul røvhul - Hey!
Ååh - røvhul røvhul røvhul - Hey!
Og så er det analt! Hey!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.