Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 16. april 2011

En kort fabel om at holde sin bane

Ingen kommentarer
Der var engang, i en by i Danmark, et ægtepar som hed hr. og fru Andersen. De fik en søn, Rikard Andersen - og som så mange andre forældre ønskede de alt godt for deres søn, men de var måske lidt mere entusiastiske end de fleste.

Derfor opdrog de ham til, at når han gik på fortovet måtte han aldrig ændre sin bane, aldrig gøre plads for andre, aldrig træde til side! De tænkte at med dette i bagagen skulle deres Rikard nok komme frem i Verden, og blive til noget.

I den samme by boede også ægteparret hr. og fru Jensen. De fik en søn, Viktor Jensen. Og de var ligeså entusiastiske på deres søns fremtids vegne som Andersens - og fik endda de samme idéer. Så de opdrog også Viktor til, når han gik på fortovet, at han aldrig måtte ændre sin bane, aldrig gøre plads for andre og aldrig træde til side. De tænkte også at den opdragelse da med sikkerhed måtte føre til noget stort.

Og det gik da også ganske godt for både Rikard Andersen og Viktor Jensen. Indtil de en skønne dag befandt sig på den samme strækning fortov med retning mod hinanden, i den samme bane.

Så kom de ikke længere i Verden, og de blev aldrig til noget. For de står der endnu, der på fortovet, over for hinanden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 15. april 2011

State of mind

Ingen kommentarer
Jeg oplever meget i disse dage, hvordan det at skrive - for mig blogindlæg - meget handler om, om ens sind er i en tilstand hvor skrivning ligger lige for.

Det er ellers en tilstand jeg har været i i omkring 2 år, men den seneste måneds tid er jeg blevet revet længere væk fra computeren, både fysisk og mentalt. Og så viser det sig også sværere at skrive noget, selv når man rent faktisk har tiden og muligheden.

Det er ellers ikke fordi jeg ikke har historierne og trangen - for eksempel ville jeg gerne skrive en update på den store tids- og tankerøver, min mors helbredstilstand, men det kan jeg altså heller ikke lige komme igang med, kan jeg mærke.

Men nu er det snart påske - og eks'en hiver ungerne med på charter - så mon ikke jeg kan komme i en lidt mere afslappet tilstand der?

Jeg satser. Kan godt bruge en lidt mere afslappet tilstand.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 14. april 2011

Quiz 151: Hvilken titel

Ingen kommentarer
Ifølge Biblen (1. Mosebog / Genesis)  kunne hundyrene besmykke sig med denne fine betegnelse, som de fik af Noah, når de havde sikret deres arts videreførsel. Hvad kunne de kalde sig?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 13. april 2011

Anders Samuelsen og den lødige debat

38 kommentarer
Telefoninterview med Anders Samuelsen:

LPD: Hej, Anders, det er Leoparddrengen. Må jeg forstyrre et øjeblik?

AS: Hej, Leo! Længe siden! Det må du da ihvertfald, forstyrre. Hvis det er nogle kloge spørgsmål, altså...

LPD: Jamen, det håber jeg da...

AS: Ok, fyr løs!

LPD: Altså, NyLiberal Alliance har jo lavet den her App, FreedomFighters? Som I kører på Facebook?

AS: Ja?

LPD: Og hvor I belønner folk med tåbelige titler og ultimativt at sidde til bords med dig ved valgnatten - hvis de skriver så mange indlæg som muligt i debatter I styrer dem hen til?

AS: Ja?

LPD: Altså, nu er det jo ikke nogle ret fede ting I lokker med - men kunne man alligevel ikke blive nervøs for, at debatten mere ville komme til at handle om at poste så mange kommentarer som muligt - i modsætning til at komme med velargumenterede synspunkter?

AS: Leo... Leo, dog. Den politiske debat i Danmark er jo til grin... bare se på DR og Klaus Bundgård Povlsen - se på TV2 - se på JyllandsPosten. Det er til grin, til latter, alt sammen. Vi, med vores FreedomFighters, har endeligt et relevant budskab. Og hvad sker der så? Så går der jantelov i den, og så er det forkert...

LPD: Men I belønner jo folk for de mest...

AS: Leo, hold nu op. Det der med god tone i debatten, det blev vi vist enige om ikke gjaldt for cirka 7 år siden. Og indholdet har været fraværende de sidste par år. Den eneste reelle, objektive parameter at måle en politisk debat på er kvantitet!

LPD: Men du kan vel ikke komme udenom at nogle synspunkter er mere velargumenterede end andre?

AS: Det er altsammen smagsdommeri, og det blev afskaffet for 9 år siden!

LPD: I dag lukkede Facebook så for jer, fordi de mente I spammede?

AS: Det var en misforståelse, og igen et udslag af janteloven. Men jeg ringede til min gode ven, Mark Zuckerberg, og forklarede ham situationen. "Mark," sagde jeg, "det er et udslag af politisk censur fra de danske lefties. Ayn Rand, han ville ikke have fundet sig i det. Hvad siger du?" og så åbnede Mark op igen. "We don't mind per pressure - as long as it is massive!" sagde han.

LPD: Okay, sejt for jer. Så I agter at fortsætte?

AS: Yup!

LPD: Og hvad med dig selv - har du selv en FreedomFighter konto?
AS: Yup! Så hvis der er en tom stol ved bordet ved valgnatten... så er det nok fordi jeg ikke kan sidde ved siden af mig selv!

LPD: Cool!

AS: You got it!

LPD: Er det noget I har lært af Copenhipster?

AS: Nej, han var jo ikke til noget! Han klagede over mønsteret i hans kaffe var grumset, og at Politiken var en 3 dage gammel når han fandt den i Ringkøbing, så vi erstattede ham med Tyren Frank. Hun kan levere noget konkret!

LPD: Okay, men held og lykke med det hele. Ikke mindste med niveauet i debatten!

AS: Som altid en fornøjelse, Leoparddrengen. Godt at tale med et fornuftigt menneske. Du er ikke som de røvhuller på DR og TV2, og i pressen og i radioen!

LPD: Ihvertfald ikke! Jeg gengiver loyalt alt hvad du siger!

AS: Det' nemlig det. De andre tror de er så skide smarte. Det gør du ikke - det er et sympatisk træk!

LPD: Okay...

AS: Er du i øvrigt med i Freedom Fighters?

LPD: Nej, det er jeg ikke. Jeg synes egentligt det er lidt tåbeligt...

AS: Også hvis jeg siger jeg kan sige du starter på 500 XP?

LPD: Okay, altså det lyder jo lidt fristende...

AS: Say what, du laver en profil, så ringer du og giver dit FF#, og så sætter jeg 750 XP ind, og så går du ud og kæmper for os ikke...

LPD: Men jeg mener jo ikke generelt...

AS: Det er ligemeget - bare spam motherfucker, og giv dit FF#, så ses vi på valgnatten! Og der er en tom stol du kan hvile benene på!

LPD: Haha, genialt! Jeg er på!

AS: Into the trenches, soldier!

LPD: Jawohl!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Venstres valggådeslogan

Ingen kommentarer
Til næste valg har Venstre planlagt et nyt slogan... deres gamle holder ligesom ikke rigtigt vand. Det har de jo sådan set aldrig gjort, men som tiden går bliver det jo også tydeligt for dem der troede på dem i første omgang.

Og den der med Venstre ved du hvor har - har vel nærmest et tragikomisk skær over sig i disse dage?

Så nu har jeg der marketingsfolk fundet på et slogan, i form af en (for dem) optimistisk, interaktiv gåde, gengivet herunder:


Hvad kommer efter tyve?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 12. april 2011

Det er godt at kunne sætte pris på en lækker pen

Ingen kommentarer
Solidt med en kleptomanisk præsident:

Og et solidt smørret grin! :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 11. april 2011

Barber dig forneden og send et billede ind

1 kommentar
Jeg ved ikke helt om det er noget med at give kussebillederne fra kvindekenddinkrop.dk konkurrence - men Gillete Venus vil meget gerne have at du barberer dig og sender et feelgood billede ind. På Facebook, vistnok. Så det er bare med at komme i gang med forårsfornemmelserne.

Jeg plejer god tnok ikke at bruge Gillete Venus, men det kan da godt være jeg skulle prøve at deltage... de siger ikke det kræver et venusbjerg at deltage...?


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 10. april 2011

I Bournonvilles fodspor

Ingen kommentarer
Så var vi jo ellers lige til første optagelsesprøve i dag for den yngste på det kongelige teaters balletskole, som jeg skrev om for godt en måned siden jeg havde meldt ham til. Jeg må ellers tilstå at jeg var ved at få kolde fødder, for da jeg fortalte ham om det var han bestemt ikke meget for det. Faktisk sagde han med det samme jeg begyndte at tale om noget med en optagelsesprøve, at det bare ikke måtte være noget med dans!

Det var da ihvertfald det sidste i verden, og kun noget for piger. Og da jeg samtidig har meget om ørerne og i hovedet i øjeblikket - så kunne jeg næsten ikke overskue det. Men hans mor, der i starten var skeptisk og ville overlade det til mig, var i mellemtiden blevet mere entusiastisk - så vi kom allesammen afsted her til formiddag.

Og han gik sgu videre, til et såkaldt forkursus i maj. (Hvis man skal sammenligne med x-factor - hvilket man ikke skal - svarer det vel til bootcamp.) Men jeg ved ikke hvor stor procentdel der i første omgang i dag blev siet fra - egentligt var det vist mest noget med det skulle checkes at deres hofter var smidige nok, samt nok noget basal motorik.

Men jeg ved det egentligt ikke - vi forældre var ikke med til selve udtagelsen, ungerne blev taget fra os i grupper på 10 - det var egentligt lidt underlig følelse - og så kom de tilbage noget tid senere med papir der sagde om de var videre eller ej.

Men han virkede da ihvertfald ikke traumatiseret, var i ganske godt humør, sagde at de havde skullet strække ud, og så noget med at klappe 7 gange og sætte en arm i siden. Og at det var hårdt (det tror jeg nu mest var... tja, fordi det ville give point at sige.)

Men, øh, tja, fortsættelse følger fra "bootcamp", hvorfra de løbende gennem 3 uger vil blive siet fra.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.