Leoparddrengens
Public Key

søndag den 26. september 2010, kl. 07.05

Ganske storartet nat

På trods af hvad jeg havde lagt op til og egentlig selv troede, endte jeg op med ved midnatstid egentlig at føle mig ganske frisk. Så jeg kom til at gøre mig klar, og kom til at iføre mig kostume. Og pludselig var jeg jo den superhelt som hovedstaden har savnet ganske længe, og var på vej på Amigo Bar.

Og det endte op med at være en ganske dejlig nat, på alle mulige måder. God på den gode måde! Og uden at det skal forstås specielt bøsset, alle mulige gode ønsker går til Brandon! (Fra Brenda. Og nu føler jeg mig godt nok weird - men jeg ved det bliver forstået.)

(Men, fuck, hvor var det faktisk rart at få danset igen, for alvor. Nåede lige et par gange ind i ekstasefølelsen - selvom jeg virkelig godt kunne mærke at det var længe siden sidst. Jeg tror ikke, hvis jeg så mig udefra, at jeg ville være specielt imponeret. Heldigvis var det så ikke mig der så mig udefra...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg tolker det som at du opnåede behageligt samkvem?

Leoparddrengen sagde ...

Øh, jo, behageligt samkvem på baren i form af konversation. Ikke noget videre eller vildere end det. (Så havde jeg nok heller ikke skrevet blogindlæg umiddelbart efter hjemkomst...)

Steen AA sagde ...

"back in town" ... godt!

Leoparddrengen sagde ...

Yes! Gaderne er trygge igen. Eller usikre. Nok afhængigt af synsvinklen. Eller noget :)