Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 20. juni 2009

Privatliv

Ingen kommentarer
Jeg værner meget om mit privatliv. Rigtigt meget. Og det er faktisk en ting der kan være et problem for mig i et parforhold, hvis jeg ikke på en eller anden måde for mulighed for at være alene - helt alene.

Det har jeg jo så heldigvis rimelige muligheder for nu, ihvertfald hver anden uge. Når altså jeg ikke skal have børnene længere - som jeg skal nu.

Så jeg havde gjort meget ud af, da jeg nu lige fik en friaften, at aftale med ex'en at børnene kom tidligst 12 i dag, og at vi ville ringes/sms'es først.

Derfor blev jeg noget paffed, og efterfølgende pissed, da min ældste kom og låste sig ind kvart i elleve i dag, uden nogen advarsel. Heldigvis skete der ikke noget ved det - leoparddragt og andre remedier var gemt af vejen, jeg var vågen, havde jo ikke scoret - blev bare afbrudt i at skrive min Terminator anmeldelse.

Og vi har haft det rigtigt hyggeligt hele dagen. Han kom tidligere på grund af skændri med hans mor, min eks. Jeg er selvfølgelig ikke sur på ham, for ved godt han ikke ser det på den måde, og han skal da føle sig velkommen.

Men jeg er sgu noget sur på hende, for hvad er privatliv værd, hvis man ikke kan regne med det er privat? Jeg kunne ligeså godt have ligget og kneppet, eller haft gang i alt muligt andet underligt. Wishful thinking, men i princippet. Og når vi nu havde aftalt det andet, burde hun sguda kunne se, at hun bør give besked om hun er på vej - når hun nu ikke kan finde ud af at håndtere ham.

Nå, det var så dagens brok. Som det er godt at komme af med, for den har ligget og luret under en rigtig god dag i øvrigt. Og nu tror jeg jeg vil se noget Sarah Connor Chronicles - måske er der nogle eks'er der bliver terminated?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

10-4 til T4

Ingen kommentarer

Jeg var jo inde og se Terminator: Salvation i går. Og den holdt sgu vand. Titlen burde dog måske have heddet Redemption i stedet for Salvation, men det ville nok ikke sælge så meget.

Vi var en mindre skare i Imperial, det kan ikke have været rart for Nordisk Film med så få en fredag aften. Men jeg var glad for den stadig gik der her 1 dage efter premiere. Og der gik faktisk noget premiere-stemning i den undervejs, og vi endte med at klappe af filmen.

Hvis man intet kender til Terminator universet, skal man ikke se den film. Eller - det kan man måske godt, men man vil ikke fange halvdelen af den. Og hvis man går ind, og forventer at den er ligesom de tidligere, bliver man også overrasket.

Vi befinder os i en post-apokalyptisk verden, så setupet giver en del mindelser til Mad Max på flere måder. Men grundliggende er selvfølgelig kampen mellem mennesker og maskiner. Det kom lidt bag på mig menneskene var så veludrustede som de var, jeg troede nærmest de ville kæmpe fra jordhuler; men det kan jo også være de når til det stadie.

Hovedhistorien er John Connor, der må forsøge at redde sin far, Kyle Reese; som jo er en del yngre end han, da han først bliver far til ham engang i fremtiden, i fortiden... (Jeg overvejede om der ville komme en replik som , "Kyle, your my father!", eller "Kyle, I'm your son!" - men det blev vi forskånet for.)

Derudover er der darkhorsen, Marcus, som vi ser blive henrettet i filmens start, i fortiden - men inden donerer han sin krop til en kræftramt og skaldet (I like!) Helena Bonham Carter, som arbejder for CyberDyne.

Vi ved ikke rigtigt hvad hans rolle er - og lad det blive ved det, udover at det er ham der fik mig til at mene den kunne hedde Redemption i stedet for Salvation (John Connor repræsenterer Salvation).

Der er mange citater og henvisninger til de tidligere film, men ikke så mange at det bliver for meget. Og filmen er ganske sin egen, med nogle fantastiske actionsekvenser, der gjorde mig helt forpustet - og der skal ellers noget til i vore dage. Velcastet - min eneste anke der, er lidt for stor lighed mellem John Connor og Marcus, som i filmens start kunne virke lidt forvirrende, men det kan forsvares.
Der er så også lagt nogle overraskelser ind, men dem vil jeg lade være at afsløre her!

Hvis jeg skal brokke mig over noget, må det være at der er hvad der virker som nogle huller undervejs. De bliver højst sandsynligyt fyldt ud i DVD udgaven, der er en halv time længere. (Film-udgaven er faktisk kun på omkring godt halvanden time, en sjældenhed i vore dage, men det er fint her.)

I helheden var jeg ganske begejstret for den, og har været i godt humør på grund af den hele dagen; og kom til at købe første sæson af Sarah Connor Chronicles - men det havde jeg jo også tænkt mig at gøre, så det var jo fint nok.

Er man til den slags - så se den!!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvorfor er homoer så kedelige?

2 kommentarer
Det var umiddelbart det jeg tænkte, efter at være kommet tilbage på Amigo i en af de rigtige uger. Men det virkede som om tingene havde ændret sig lidt - måske fordi folk ikke på samme måde sad og ventee på mig? Okay, nu går jeg for vidt... men der var noget dødt.

Og det hjalp ikke, at der var en foran mig til at bestille musik, og hun var en evighed om det, og bestilte gumpetunge numre. Som jeg jo så pænt måtte vente på røg ud af systemet. Og jeg kunne ikke engang danse mens hun bestilte, fordi jeg havde en 10er i hånden, som jeg ikke kunne lægge væk - et af problemerne med en leopardheldragt uden lommer. Så jeg måtte bruge tiden på at kigge på min yndlings-xxx.

Og da der kom gang i musikken (læs: mine bestillinger) udnyttede jeg jo dem, men der var sgu ikke gang i det store. Jo, en der åbenbart mente hun havde krav på at danse med mig, uden hun selvkunne. Og så to unge piger, som faktisk både var dygtige og gang i den (og gode rottehaler til Britney Spears), men de holdt sig konsekvent væk fra det egentlige dansegulv, ville vist ikke gå for langt fra deres fyre(?).

Så tog længere pauser end jeg pleje - og egentlig også meget hyggeligt, fik snakket med sød pige i baren. Og senere pige, som jeg jo godt kunne huske, da hun begyndte at kalde mig tigermis.

Jeg prøvede at give hende min seddel, med email og adresse på bloggen her, men hun blev nærmest fornærmet og skældte mig ud: hun ville ikke være en af pigerne i køen jeg delte min adresse ud til... (as if!), så den ville hun ikke have. Tilgengæld kunne jeg få hendes, og skrive hvis jeg ville, og ellers no hard feelings.

Så den har jeg nu, og vil skrive. Egentlig ikke for at der skal ske noget - mener nok hun er alt for ung til mig - men hun er meget sød, så vil da ihvertfald gerne have en penneven, eller whatever.

Efterhånden kom der så også flere fra lukkende værtshuse, og nogle piger sagde at det var da meget fint med det der tøj, men så burde man da også kunne danse!

"Har I ikke set mig danse?" spurgte jeg, med sveden dryppende ned. Og det havde de åbenbart ikke. Lovede dem de nok skulle komme til det, når musikken blev ordentlig.

Og det kom de til; og jeg tror de blev tilfredse. Endte ihvertfald også op med at danse ret meget især med den ene af dem, som faktisk var ret dygtig danser selv, methinks. Jeg spurgte hende om hun havde gået til noget, men nej. Og hun plejede at danse alene. Det lyder jo ret meget som noget jeg kender.

Og hun gik med seler, hvilket jeg synes kan være ret sexet på en pige. At hun så også havde et tungt nøglebundt hængende fra halsen gjorde det til lidt dobbelt seler, og kunne være for meget. Men jeg syntes egentlig det fungerede fint. Eneste minus var hun lidt for ofte dansede rundt med sin ølflaske i hånden, og den slags gør mig altså nervøs. Det er dog ikke så slemt som at insistere på at danse med svingende håndtaske!

Endte op med at føle mig træt. Og, ja, det var lidt tidligt - kl var kun lidt i 5. Og, ja, jeg blev også punket lidt for det af førnævnte danser.

Men skal jo have børn igen imorgen; og vil gerne nå at sove lidt. Og fordøje lidt.

Og det var en god nat. Selvom de homoer altså er lidt kedelige. Hvad fanden ville de tage sig til, hvis der ikke var os heteroer til at sætte lidt liv i kludende?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Træk mig nu baglæns ind i fuglekassen!

Ingen kommentarer
Det var sgu en god film! Bedre end jeg havde forventet - jeg glæder mig allerede til fortsættelse.

Der var enkelte ting der skurrede, men i det store hele: super!!

Nærmere anmeldelse i morgen, forhåbentlig... nu skal jeg klæde om!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 19. juni 2009

Frelse

Ingen kommentarer
Og nu skal jeg ud og have en shawarma, inden jeg skal ind og se Terminator: Salvation i Imperial!! Jeg håber det bedste - og frygter egentlig ikke engang det værste.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pænt farvel!

Ingen kommentarer
Jeg sidder lige og ser i Lorry, at der var afskedsreception for Hanne Bech Hansen i dag. Der skal også lyde et respektfuldt "Tak" herfra.

Ikke for det, alting har selvfølgelig ikke altid været fryd & gammen. Og det er vel også umuligt med det job.

Men når man ser på det forandring der er sket med Københavns Politi, og deres måde at agere på, i forhold til hvordan det var under forgængeren, Poul Eefsen (udtalt e-efsen, meget vigtigt!), er det utroligt hvad der er sket. Næsten som at sammenligne Obama og Bush.

Og det er sgu al respekt værd!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ikke særlig smart

Ingen kommentarer
Nej, må indrømme - det er virkelig ikke særlig smart. At skulle følge sin søn til fest med overnatning. Og da vi når frem opdage, at jeg huskede fuldstændig fejl omkring hvor fødselsdagsbarnet bor.

Og måtte ringe op og spørge... "Øh, hvor er det nu I bor?"... og være fuldstændig blank på den adresse man får at vide. Og bruge en halv time på at komme derhen - alt imens regnen bryder ud i skybrud.

Og komme frem og opdage, at man fuldstændig har glemt at den fødselsdag var en 70'er fest, og se de andre børn være klædt ud, og ens egen søn bare ligne sig selv.

Nå - forhåbentlig bliver det ikke et traume. Han virkede faktisk meget cool omkring det, syntes vist det var mest pinligt vi kom for sent. (Men vi var heldigvis ikke de sidste, der kom et par flere druknede mus lige efter os.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 18. juni 2009

Professionel?

2 kommentarer
Emnet kom så op igen, i lørdags, på Ideal Bar. Dennegang blev jeg spurgt om jeg ville komme og do my thing til et bryllup. Og kunne da godt blive fristet af det - især da the bride to be virkede ganske sød. Så jeg sagde til hende, at jeg da ihvertfald gerne ville høre nærmere, og hun kunne maile mig. Og har så ikke hørt noget - men det er nu heller ikke fordi jeg regner med alle disse forespørgsler holder vand næste dag.

Men lidt professionel blev jeg da - for da jeg havde været oppe og købe en fadøl på et tidspunkt - og det tog ganske vist også lang tid - kom en af DJsne løbende, og greb fat i mig, og fortalte mig at jeg da ikke skulle bruge tid (og penge) på at købe øl i baren, jeg kunne bare komme til dem og få... underforstået, så jeg ikke var så længe væk fra dansegulvet.

Vel også meget forståeligt, og manglede bare, når nu jeg havde lavet en Guy #1 for dem... Men jeg tror egentlig nok det er første gang jeg har modtaget nogen form for honorar for min dans; godt nok i naturalier. (Jeg har selvfølgeligt modtaget drinks før for min dans, men ikke fra etablissementet selv.)

Men det har så fået mig til at tænke på en historie fra Amigo, fra for godt et år siden, måske 1½. Det var en ret stille nat, muligvis var det en torsdag. Så hvorfor jeg var der i den gamle leoparddragt ved jeg ikke helt, men det var jeg ihvertfald. Og stod og slangede mig ganske solo på den ikke særlig fyldte Amigo.

To sorte kvinder kommer ind, sætter sig ved et af bordene ved dansegulvet. Da musikken stopper gør de tegn til at jeg skal sætte mig ved dem. Vi snakker så lidt på engelsk, og de fortæller jo så at de også er dansere. På Wonder Bar, hvis jeg kender det? Øh, jo, det gør jeg jo - har godt nok aldrig været der, men ved hvad det er.

Nå, men de synes jo jeg er rigtig dygtig - men ved mine børn at jeg danser der (har fortalt dem jeg har børn). Øh, nej, jeg plejer ikke at underholde mine børn med hvad jeg laver i byen, det ser jeg ingen grund til.

"Not good for children," siger de og ryster på hovedet. Det synes jeg er noget underligt noget at sige, men det må de da selv om hvis de synes.

Men de er så meget interesseret i at høre, hvad jeg bliver betalt. Betalt? Jeg bliver sgu ikke betalt noget, jeg gør det fordi jeg kan li' det...

Først tror de ikke på mig, det er simpelthen for langt ude. Men da de så begynder at tro på, at jeg rent faktisk ikke bliver betalt noget, bliver de vildt forargede og sure: både på mig, der jo nærmest er en skruebrækker for deres fag (de mener jo altså helt bestemt jeg er kollega, selvom jeg ikke helt synes det), og på baren der så groft udnytter mig.

Så det endte med, at jeg ikke rigtig gad høre på dem mere, og gik op og dansede videre (til en del hovedrysten fra deres side). Men det var ganske underholdende!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 17. juni 2009

Friday on my mind

Ingen kommentarer
Det viser sig pludseligt, at jeg får en børnefri aften på fredag - også tiltrængt da jeg kommer til at have dem 3 uger i denne omgang!

Men det betyder jo så, at jeg kan komme en aften i byen, og endda på Amigo i en rigtig uge; så det satser jeg i den grad på; der kommer til at gå 3 uger før jeg kan komme ud igen!

Inden, fredag aften, har jeg så lige fået aftale om, at jeg skal ind og se Terminator Salvation.

Så det ser jeg frem til, alt sammen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 16. juni 2009

Var det bare min fantasi?

Ingen kommentarer
Da jeg lå og slumrede ind i nat, lå jeg og kom på et virkeligt godt Blog-indlæg, som skulle ledsages af Stones' Just My Imagination, (som jo forøvrigt egentlig er en Temptations sang).

Da jeg vågnede op i dag kunne jeg huske at jeg havde haft tankerne, men jeg kan for min død ikke huske hvad indlægget skulle gå ud på. Så spørgsmålet er om jeg faktisk har tænkt det, eller det var en drøm - eller just my imagination?

Anyway, nu bringer jeg ihvertfald sangen. Denne udgave er såvidt jeg kan se fra deres tour i 81/82, som også blev til pladen Still Life.

Hvilket jo så gør mig jævnaldrende med den Jagger i klippet. Som ung fik jeg altid at vide at jeg lignede en ung Mick Jagger; og kan sgu godt se ligheder på det her klip også. Men munden kan jeg ikke helt hamle op med.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 15. juni 2009

Hash på den sjove måde

Ingen kommentarer
Jeg må sige, at jeg finder det lidt morsomt når nu Mikkel Warming går ud og foreslår, at der skal være lovlige hashcaféer i København.

Ikke for det, jeg går ind for fuld legalisering - så det er da et forslag i den rigtige retning; og det er da herligt at der også er en Venstremand, Lars Dueholm, der bakker op om forslaget.

Men det morsomme kommer den dag, forslaget rent faktisk bliver vedtaget. Og man så kan sidde med sin chillum eller joint på caféerne, og ryge sig vind og skæv. Men hvis man vil ryge en almindelig cigaret må man værsgo gå udenfor, på grund af rygeloven.

Hæ!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 14. juni 2009

Sanselig Søndag

Ingen kommentarer
Gik ud en tur for at nå at få noget sol, inden den helt forsvandt bag skyerne, så den kunne behandle mine nybarberede kinder og hage. Gik ind på Strøget, og tog en tur frem og tilbage, studerede turisterne.

Og fatter ikke forretningerne, som ikke holder søndagsåbent: hvad tænker de på? Det kan da ikke være lønudgifterne der er den store post for dem, det må da være huslejen? Og turisterne er der, og går og kigger tomt omkring - for hvad er det lige de er der på Strøget for en søndag?

Gik på shawarma-biksen, den klassiske, da jeg nåede tilbage mod Rådhuspladsen. Og købte en friskpresset gulerodsjuice til. Lækker kombi, og de laver altså nogle gode shawarmaer der!

Med chili-, gulerod- og marineret kød-smag i munden fortsatte jeg til Sankt Jørgens Sø, hvor blæsten tog til i omfang. Men i en behagelig temperatur, så det var helt rart; lidt som at stå udenfor på bagdækket af hurtigfærgen til Bornholm.

Og jeg kunne mærke min hud elskede det. Så det har foreløbig været en god søndag.

Senere skal jeg forbi venner og se starten af tredie sæson Deadwood. Bliver nice at gense - selvom ham Hearst jo er en væmmelig karl.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sgu Okay

2 kommentarer
Endte jo så op med at iføre mig leoparddragten, og gå på Ideal Bar i mit nye barberede jeg, Og det var sådan set ganske udmærket. Faktisk ganske, ganske udmærket. Og der var adskillige som jeg vel sådan set ret beset blev scoret af, eller omvendt.

Så hvorfor havnede jeg ikke sammen med en af dem? Forstår det ikke helt selv. Men var dog måske lidt ekstra usikker i nat, med nybarbering etc...

Havnede istedet på Amigo - hvor musikken stadig var for lav - forkert uge. Men fik hilst på en jeg virkelig savnede at hilse på. Og mødt nogle det var rart at møde. Ogigen, ærgrer mig lidt over ikke at have scoret, når nu jeg faktisk kunne.

Men det kommer vel - på et tidspunkt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Forståelsessvigt

Ingen kommentarer
Der er åbenbart en del forældre som nu hiver deres børn ud af den skole, hvor et barn begik selvmord, angiveligt på grund af mobning.

Borgmester Jørn Sørensen beklager, at familier flytter børnene til andre skoler, fordi de ikke er tilfredse med undervisningen.

Hvis citatet er korrekt, viser det at det er en mand, der ikke aner hvad han snakker om. Hvem ved, det kan da godt være undervisningen er ad helvede til. Men undervisningen kan også være udmærket. Det er bare ikke det det handler om, når snakken går på mobning. Da er det som regel alt det der sker, når der ikke er undervisning.

Idiot.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.