Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 28. august 2010

Det har jeg så ikke været ude for før

Ingen kommentarer
Jeg skrev tidligere et - ikke synderligt interessant - indlæg, hvor jeg morede mig lidt over en søgning på "Lene Espersen nude" og udenrigsministeriet og Færøerne.

Men da jeg trykkede på Udgiv fik jeg en en besked om "samtidige opdateringer", og jeg skulle prøve igen. Det har jeg prøvet før, og det plejer der ikke at ske noget ved, udover at man skal skrive sine labels igen.

Men denne gang var indlægget blevet udgivet. Desværre uden indhold - der var kun en overskrift, samt labels.

Og jeg havde ikke tid til at skrive det igen - eller lyst for den sags skyld, det var som sagt ikke særligt interessant. Så jeg slettede det. Og det må vist så være et af de indlæg, som bare ikke var ment til at skulle udgives.

Her gjorde det ikke så meget - men jeg håber da godt nok ikke det er noget der kommer til at ske ofte, det kan jeg spilde meget tid på!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 27. august 2010

Missionærstillingen

1 kommentar
Jeg har haft lyst til at finde dette nummer og poste videoen til det hele ugen. Af en eller anden grund er jeg kommet væk fra det igen hele tiden.

Men det - og pladen den var på (Revenge) - hørte jeg rigtigt, rigtigt meget i '86/'87. Missionary Man med Eurythmics:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jennifer Garner nøgen

2 kommentarer
Det er længe siden jeg har set Jennifer Garner i noget, men jeg tænkte - da jeg nu så at hun kom i fjernsynet i aften - at det sikkert ville være populært med et indlæg om hende nøgen.

Desværre er de neste billeder af den slags jeg kender -og kan finde - paparazzi-fotos. (Og der er hun så forøvrigt kun delvis topløs.) Efter noget eftertanke gik det op for mig, at det faktisk ikke er en type billeder jeg gider bringe her. Så visuelt præsenteres i bare for et klassisk Alias-outfit.

For det var i serien Alias jeg lærte hende at kende - en af de klart allerbedste action/underholdningsserier fra det sidste 10-år efter min mening. Men ingen tvivl om at ms Garners smukhed også var med til, at jeg troligt fulgte med i de mærkværdige historier om Milo Rambaldi.

Og så var hun Elektra i Marvel-filmen Daredevil - en storartet film. Tilgengæld var filmen Elektra - hvor hun har hovedrollen - et makværk - den klart dårligste af Marvel-filmatiseringerne; også dårligere end Hulk, og det siger en del!

Men altså - hvis nu jeg var i forhold, men vi lavede den der med en liste på 10, man måtte bryde monogamien med? Den liste skulle Jennifer Garner være på!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ennyn Durin aran Moria. Pedo mellon a mino.

Ingen kommentarer
Jeg er vist meget nørdet. For jeg synes da det er herligt, at arkæologer nu har fundet Porten i Dannevirke - eller skal vi kalde den Porten til Danmark? - men når jeg læser en jublende overskrift om en fundet port - så tænker jeg jo altså straks på porten til Moria.

Men om inskriptionen i Dannevirke har været ligeså fredsommelig som den over bagindgangen til Moria er nok et åbent spørgsmål, som næppe bliver besvaret i denne omgang. Men måske har forholdende mellem Danere og Germanere faktisk været ligeså fredelige som de engang var mellem dværgene og omverdenen? Ennyn Durin aran Moria. Pedo mellon a mino - Durins døre, kongen af Moria. Tal, ven, og træd ind.

Mellon! - der kunne Dansk Folkeparti lære noget. Men jeg forestiller mig, at Tolkien meget sjældent er deres godnatlæsning. De foretrækker vist en anden port...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Knald i låget

Ingen kommentarer
Soldater skal naturligvis have lov til at øve sig - det er vistnok en stor del af det med at være i millitæret (jeg ved ikke meget om det, har aldrig prøvet).

Og de skal jo nok også ind i mellem prøve kræfter med andre terræner end deres øvelsesterræner. Og måske prøve nogle rigtige bygninger. Det kan jeg godt forstå.

Men at begynde at holde øvelse på en skole, som åbenbart skal indtages. I skoletiden. Og begynde at skyde på hinanden (med løst krudt). Og sigte på skolebørnene med våben.

Uden. At. Have. Advaret. Skolen.

Det lyder ærligt talt længere ude, end jeg ellers kunne forestille mig Forsvaret være - og jeg kan ellers forestille mig meget.

Ikke desto mindre er det tilsyneladende hvad Almegårds Kaserne på Bornholm syntes var en god idé at gøre - hvorfor de indtog Klemensker Skole, som ovenfor beskrevet.

Jeg kan en lille, bitte smule godt forstå, hvis forældrene bliver sure. Det tror jeg også jeg ville blive, hvis jeg havde et barn i en 0te klasse der.

Nå, men nu bliver der klaget over det - så kan de vel lære det. Og forlægge øvelsen til en børnehaves legeplads næste gang, velsagtens...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google: Hvor gammel er Shakira (med videre)

Ingen kommentarer
Det er ikke normalt noget jeg ville besvare, lidt for enkelt, men nu er spørgsmålet havnet hos mig adskillige gange de sidste dage, så...

Shakira er født 2. februar 1977 (Vandmanden/Aquarius), hvilket betyder at hun i skrivende stund er 33 år gammel.

Hendes fulde navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, og hun er født og opvokset i Barranquilla i det nordlige Colombia. Navnet Shakira betyder taknemmelig på arabisk (شاكرة).

Hendes far er af blandet spansk/italiensk/libanesisk oprindelse - og det skulle efter sigende være ved et besøg på en mellemøstlig restaurant som 4 årig, der vakte hendes interesse for at optræde - og måske for mavedansen specifikt.

Og da der også på et tidspunkt har været søgning på Shakira indsmurt i olie, kan vi da også lige tage den med:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 26. august 2010

Kokultur

2 kommentarer
Tja, havde egentligt droppet at skrive indlægget, det kommer til at lyde så - underskudsagtigt. Men så kom jeg til at tænke på overskriften, og kunne alligevel ikke lade være.

Var i fakta tidligere, som så mange gange før. Og som så mange gange før var der meget lang kø. Men så pludselig kommer de forløsende ord: "Der åbner i Kasse 2".

Nogle af de forreste i min - tilstoppede - kø bevæger sig straks derover, ligesom ca halvdelen af os bagved - I ved hvordan det fungerer - gør. Da en meget voluminøs sag med ufattelig fart kaster sig ind foran os, fra en sidegang.

Jeg og dem bag, som var ved at skifte kø bliver så paf, at vi uden egen vilje træder tilbage i vores gen kø, og ser hvordan hun stiller sig op og dækker den nyåbnede kasse.

Der går noget mumlen i blandt os: "imponerende", "det har jeg godt nok ikke set før", "det var godtnok konsekvent" - noget af det mig. Min vi er så ramt af Shock & Awe, af ærefrygt, at vi bliver stående i den lange fastfrosne kø, mens hun - bortset fra vores kø, som klarede sig ind før hende, og som nu er ved at få deres ting igennem.

Sådan er vi - jeg - paf i vel ca 20 sekunder, men kommer så til mig selv, og tør gå ud og tage pladsen bag hende. Ikke at jeg tør sige noget, naturligvis - jeg vil jo også gerne hjem i live.

Men jeg får så mulighed for at studere hende og hendes kurv. Tyk og blegfed er hun, med små tætsiddenede øjne. Og et permanent udtryk af vrede og had. I starten af 20'erne velsagtens. Jeg kan ikke lade være at undre mig over, hvordan nogen kan blive sådan i den alder.

Hun tømmer sin kurv på båndet - som naturligvis ikke lige indeholder 2-3 varer, hun godt lige syntes hun kunne smutte igennem før os andre - nej, den er med top, i chips med videre og ostehapser - i det hele taget alt hvad der findes af fede mejeriprodukter, og slik. Og så lige en pakke rullepølse, men den var også sat ned til 5 kr, jeg går ud fra datoen var ved at være overskredet.

Efter at have læsset alt op, står hun længe og overvejer en pakke peanuts fra hylderne ved kasserne. Og ender naturligvis med at tage dem.

Og hendes kurv - den lader hun naturligvis stå, der vor man læsser af, men ellers bagefter anbringer kurven i stablen... right? Og det der med at sætte "Næste kunde" skilt på... nej, naturligvis ikke. Det kan jeg da få lov til at række frem, over hendes megafyld af dødsensfarlige varer, og tage. Hvorved jeg kommer meget, meget tættere på hendes blegfede hud og hendes onde, plirrende øjne end jeg bryder mig om - jeg nærer på det tidspunkt et had til hende, men samtidig frygter jeg hende også.

Jeg får heldigvis mine varer hurigt igennem, og har samlet dem, inden hun har fået sin først pose med osteskruer samlet ind.

Og skynder mig ud og hjem.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kidnappet - børne-action-drama-film til efteråret

1 kommentar
Der er spænding, fodbold og Afrika. Må være en god opfølger til sommerens VM?

Premiere 7. oktober. Med Connie Nielsen, Lars Mikkelsen og Simon Lougue Larsen. Instrueret af Vibeke Muasya.


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pulver-spærring

2 kommentarer
Jeg skal da ellers love for sådan et brev med pulver skaber ravage. Mig bekendt var det i formiddags det blev opdaget - men der er stadig spærret af. Og det er ikke kun lige omkring huset, nej det er en blok til hver side - inklusive hele Kampmannsbroen mellem Søerne (det er dog nok mest for at forhindre at biler kører ind og ikke kan komme tilbage).

Så meget postyr - og så er det nok bare lidt kokain?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

PageRank - en forklaring

Ingen kommentarer
En af de måder Google benytter til at prøve at finde ud af, hvilke sider som er mest betydende - og dermed skal stå længere oppe i et søgeresultat - er PageRank.

Larry Page
Det skal understreges, at det kun er én af måderne, og Google har selv prøvet at nedtone betydningen af den. Men da det samtidig er en målbar størrelse, og det er noget man kan gøre noget ved, er det en, som ihvertfald nogle SEO folk hæfter sig meget ved.

PageRank hedder ikke sådan, fordi man rangerer sider med den - det er ikke den officielle forklaring ihvertfald. Den er derimod opkaldt efter sin opfinder, Larry Page - som så tilfældigvis også er en af grundlæggerne af Google. Algoritmen er patenteret - et patent som Stanford University ejer, men som de har fået en hulens masse aktier i Google, for at give google eksklusiv retten til at bruge.

Idéen i PageRank er, at den kan bruges til at beregne hvor stor en sandsynlighed der er, for at en tilfældigt klikkende bruger havner på en bestemt side på nettet. Alle sider har en (meget lille) basis sandsynlighed, men hvis der tilgår links til siden øges denne sandsynlighed - alt efter hvor mange links der er, og hvor de kommer fra.

For hvis et link kommer fra en side, hvor der er står sandsynlighed for at man kommer, vil denne sandsynlighed smitte af på modtageren af linket.

På samme måde giver man også sin sandsynlighed videre - de links der findes på en side, giver ligeligt deres sandsynlighed til de sider der linkes til.

Hvis man ikke linker ud fra en side overhovedet, er det defineret som, at man linker til alle sider på nettet (for den tilfældigt klikkende bruger stopper ikke, men han er nødt til at gå op og skrive en tilfældig url i adresselinien).

Og en detalje i algoritmen gør, at der er en fordampende effekt; et links "styrke" fortaber sig, efterhånden som det kommer igennem flere led.

I det hele taget synes jeg man får det bedste billede, ved at se hver side som en flod (eller bæk). Der løber vand til fra forskellige sider, af strømme af forskellig styrke. Og længere nede splittes floden så op igen - nu i strømme af ensartet styrke, som fordeler sig ud til andre floder.

Så - for at få en høj PageRank, gælder det om at få så mange til at linke til sig, som muligt, og meget gerne fra steder som selv har en høj PageRank.

Wikipedia har i deres omtale en meget illustrativt tegning af et mini-net, med forskellige sider, som modtager og afgiver forskellige antal links - sidernes resulterende PageRank er illustreret ved størrelsen af cirklen som symboliserer den enkelte side.

At lave en sådan PageRank beregning er ikke en lille ting, da den kræver flere gennemløb af hele nettet - og det kan aldrig blive et præcist resultat, da beregninger afhænger af andre beregninger, som ikke er foretaget endnu. Som jeg forstår det, bliver de enklete sider opdateret 3-4 gange om året, men mit gæt er, at det sker som del af en løbende proces.

Som sagt har det at have en høj PageRank - især for nogen SEO folk - stået som en meget, meget vigtig ting. Hvorfor de har gjort meget for at få mængder af links til at pege på sider. Men det forpurrede Google til dels, da de indførte nofollow linket (som jeg tidligere har forklaret) - for nofollow links tæller heller ikke i PageRank-regnskabet (så den tilfældige klikker er holdt op med at klikke helt tilfældigt). Istedet er der så opstået sider, som har opnået høj PageRank, hvor man kan købe sig ind, og få et link.

En farlig praksis, da Google ikke bryder sig om købte links, og hvis de opdager det, kan de gå ind og sætte de involveredes siders PageRank til 0.

Man kan få oplyst PageRank for en url på forskellig måde: hvis man har Google Toolbar kørende i Internet Explorer kan man sætte den op til at vise det, for den side man er inde på. I Firefox og Chrome (og sikkert andre) kan man installere en plugin som viser det. Ellers er der forskellige sider på nettet, som viser PageRank for en url - for eksempel www.checkpagerank.net. (Jeg har så aldrig fundet ud af, hvor de slår det op henne, hvilket irriterer mig.)

Det tal man får oplyst der, er ikke en procentchance for et tilfældigt besøg - det tal ville nok også være meget, meget lille - men et tal mellem 0 og 10. Jeg er ikke ganske sikker på hvordan man kommer fra det ene tal til det andet, men det er en form for logaritmisk skala, så det kræver en del mere at gå fra 7 til 8, end fra 1 til 2, for eksempel.

Anyway: man skal ikke lægge for meget vægt på PageRank, som Google da også selv understreger. Men som en af de ting, som får nettet til at fungere som det gør, kan det jo være meget godt at kende lidt til. Så det håber jeg, at jeg har kunne bidrage til.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 25. august 2010

Quiz 99: Hvilken videnskab

Ingen kommentarer
Dette læge-specialistfelt beskæftiger sig fortrinsvis med menneskets endetarm og balder, og det område i det hele taget; røven med andre ord. Hvad er betegnelsen for specialist-området?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Konservative kræver skattestigninger for lavtlønnede

Ingen kommentarer
"Skatten på den sidsttjente krone skal være på 50%," mener de konservative.

Det betyder naturligvis en sænkning i skatten for de, som betaler topskat. Men for de som tjener under 389.900 kr (2010) vil det medføre en gevaldig skattestigning.

Jeg ved godt, at de egentligt siger, at skatten på den sidsttjente krone skal ned på 50% - og de dermed kan argumnetere for: jamen vi mener det jo kun for dem der betaler topskat. Men som de har formuleret sig, lyder det som om de tror, at de 50% vil være gavnligt for alle. Og det finder jeg er tankevækkende.

Men én ting må jeg indrømme: 50% for alle vil nok være med til at dække en del af underskuddet på finansloven!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mærkelige sager

2 kommentarer
De konservative er kommet styrket ud af sommeren, mener landsformand Lene Espersen:

Lene Espersen ifærd med at præsentere
de konservatives mærkelige sager
Vi har fået et meget bedre sammenhold i partiet og i gruppen på Christiansborg, og vi er nu endnu engang blevet enige om at vænne tilbage til de konservative dyder.

Det vil sige, at vi vil have nytænkning og reformer, så vi kan holde fast i at tingene skal være som de altid har været. Og vi vil have skatten på den allersidste krone ned, ligesom familieselskabsskatten skal sænkes, så vi kan få formøblet statens underskud.

Det har været godt for os at være i regering med Venstre, lad det være slået fast. Desværre har det skadet vores vælgertilslutning, vores omdømme og landet som sådan - men det har givet os stor indlydelse.

Men det er ikke længere nok. For fremtiden vil vi have vores politik igennem, og vil derfor stå benhårdt på alle vores mærkelige sager!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 24. august 2010

Langt ude nazister

3 kommentarer
Jeg synes iøvrigt det ser ud som om
de var lidt skæve, de aliens?
DR.dk har en historie om en tysk majsmark - som de påstår er blevet trampet ned, så et mønster er dannet som ligner et hagekors, set fra luften. Og de mener det er nazister som har været på spil.

Men: jeg forstår ikke - hvis det er cirkler, så er det aliens; men hvis det er hagekors, så er det jordiske nazister. Er det indlysende ikke, at det der er tale om nazi-aliens?

Tanken er da heller ikke helt ny - jeg kan huske i filmen Contact - da er de signaler Jodie Foster modtager, i virkeligheden tilbagesending af gammel nazi-propaganda. (Godt nok ikke fordi de aliens var nazister, men fordi tyskerne lavede de første forsøg med tv i 30'erne.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den må I jo så undvære

Ingen kommentarer
I nat gjorde jeg noget af et fund på YouTube: jeg ledte af en en eller anden grund efter Hot Summer Night med Meat Loaf (underligt, for den har jeg ellers tidligere postet).

Men istedet for Meat Loafs version fandt jeg den indspillet af Iron Maiden. Med den samme fyr, der siger de indledende ord i The Number of The Beast (Woe to you on Earth and Sea etc), til at sige de indledende ord til denne sang (On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses - etc).

Men det sejeste af det hele - videoen var optaget oppe i toppen af Rundetårn i København, samt lidt rundt omkring i byen i nærheden. Jeg fandt ud af, at det var en indspilning der var lavet mere eller mindre for sjov, engang da de alligevel var i byen og skulle give koncert.

Jeg syntes det var noget af et scoop at finde den, og glædede mig til at lave indlæg om det idag.

Men det glemte jeg så alt om. Jeg kom så i tanker om det, da jeg var ude på en gåtur for lidt siden. Men havde også en uvirkelighedsfølelse omkring det, selvom det hele stod meget skarpt. Så jeg var nok mest tilbøjelig til at tro det var en drøm - men ikke mere sikker på det, end jeg lige har været inde på YouTube og lede efter, om noget sådant skulle eksistere.

Men, nej - det var altså en drøm. Det var åbenbart det, at jeg fandt Professor Balthazar-tingen igår, og planlagde indlæg om den, der gik ind og blev forvansket lidt i løbetg af natten. Lidt ærgerligt, for jeg ville gerne have genset den Iron maiden udagve af Hot Summer Night.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Professor Balthazar

6 kommentarer
Steen AA har som profilbillede på Facebook på det seneste haft en tegning af Professor Balthazar - hvilket har gjort mig helt nostalgisk.

For jeg kan huske, at jeg elskede den meget fantasifulde jugoslaviske tegnefilm om den opfindende professor, dér midt i 70'erne da den kom frem. Som tænkte - og tænkte - og tænkte - og så fik han en idé. Som udmøntede sig i et par dråber af en eliksir, med farverige effekter.

De viste den så vidt jeg husker i TV. Måske var det i programmet "Kl 4" - som blev sendt kl 16, men senere ændrede sendetidspunkt til kl 17, hvorefter det ændrede navn til "Kl 5"? Eller måske et andet program.

Da vi var blevet ældre, mener jeg også at kunne huske at vi stadig så den, i skolen. Det skyldtes, at når skolen engang i mellem syntes vi skulle have det hygeligt i klassen, fik vi lov til at se smalfilm i biologilokalet - og af tegnefilm rådede skolen over et par stykker, det var Professor Balthazar, og så Muldvarpen.

Vi var på det tidspunkt - 5. klasse og op - egentligt for gamle til at være i målgruppen, men vi var stadig meget fornøjede, da det var sjældent det skete - det der med video var kun lige akkurat begyndt at blive talt om, at der var nogen meget rige mennesker som havde.

Så - jo, han vækker nogle minder, Professoren. Jeg kunne desværre ikke finde en film på dansk på YouTube - det er lidt ærgerligt, for hvis jeg husker rigtigt er fortælleren i den danske version Poul Dissing.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 23. august 2010

Leopardhummer

7 kommentarer
De havde et indslag i TV2 Nyhederne, om en hummer fanget ved Læsø, som åbenbart forbløffer videnskaben. Jeg havde lidt svært ved at finde ud af hvad det forbløffende var, indtil de tilsidst fik skåret ud i pap for mig, at det altså var den noget plettede farvning af hummeren.

Åbenbart en stor sensation. Men jeg var ærligt talt lidt blasert ligeglad. Indtil jeg så det skilt der var sat i Oceanariet, som nu er dens hjem. Hvorpå der stod Leopard Hummer. Og så er jeg jo næsten nødt til at skrive noget om det - det være hermed gjort.

Så kan den leopardhummer også være med til at fejre at jeg har fået pletter med videre tilbage!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Teknisk uheld, vi beklager

8 kommentarer
Mit webhotel er nede på grund af et kabelbrud - oh, ak & ve!

Så selve bloggen skulle fungere - den kører Google, jo - men alt det andet krimskrams ligger på den utilgængelige server.

Så hvis siden ser forkert ud, er det forklaringen.

(Det mest dødssyge var, at jeg sad og arbejdede med noget, hvor jeg skulle hente noget fra serveren. Og det fungerede så ikke - så jeg har siddet 3 kvarter og ledt efter en fejl i programmet, som ikke var der.)

[Opdatering]: Well, det lader til at serveren er kørende igen. Det var rart!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Proportioner, please!

1 kommentar
Stor overskrift på dr.dk/nyheder: Solsystemet ældre end hidtil antaget. Ok - interesseret i astronomi læser jeg straks teksten under, hvor der står: Forskere på amerikansk universitet har fundet beviser for, at solsystemet kan være op mod to millioner år ældre, end man tidligere har formodet.

Øøh - og hvad så? Nu kender jeg jo lidt til sagerne, så jeg ved at man plejer at sige at solsystemet nok er sådan ca 4-5 milliarder år gammelt. +/-.

Så, øh - 2 millioner år mere?

Læser så artiklen - de siger så også at man hidtil har sat solsystemets alder til 4,45 milliarder år (de glemmer det med +/-...). Men et nyt fund skulle være mellem 300.000 og 1,9 millioner år ældre. Så derfor er det der skøn lige justeret en anelse. En meget lille anelse. Langt under en tusindedel...

Altså - jeg synes det er fint med videnskabelige nyheder, og det er da dejligt de har fundet en gammel meteorit, men altså - nærmest at rydde forsiden for den ikke nyhed? Det svarer til, at Holberg (måske) satte blæk til papir 30 sekunder før man hidtil har antaget det.

Nå, men der skulle jo også ske mange store opdagelser i år. Eller videreopdagelser? Something wonderful?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 22. august 2010

Google: Kvinde bliver besat af en Ninja

1 kommentar
Jeg fik et hit ind med den søgetekst - som, meget forståeligt, ledte til mit indlæg om sexede skulderblade. Hvor jeg blandt andet fortæller om, at jeg kan huske min fascination som teenager af den kvindelige hovedperson i en B-film fra 80'erne. Og det er noget med at hun bliver besat af en Ninja-ånd, og så har hun nogle imponerende skuldre.

Anyway - den søgning, som jo tyder på at andre end jeg kan huske den film, gjorde at jeg forsøgte mig med en fornyet indsats. Og det lykkedes at finde ud af hvad den hed - den hed nemlig ikke American Ninja III som jeg huskede (måske dansk titel?), men Ninja III - The Domination.

Og den kvindelige hovedrolle spilles af Lucinda Dickey.

Og med de oplysninger var det muligt at finde dette klip + en del andre (der er vist lidt kult omkring den film). Der er ikke nogen, der præcis er det jeg husker, men det her kommer da lidt tæt på. (Det ligner vel egentligt mest fraklip fra en pornofilm?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tip: Ret teksten i din LinkWithin-widget

Ingen kommentarer
For et par måneder siden skrev jeg et indlæg om den LinkWithin-widget jeg dengang netop var begyndt at bruge - og som jeg er blevet ret glad for. (Det er den som henviser til lignende/relaterede indlæg under hvert indlæg - og jeg synes i det store hele den klarer det meget godt.)

Nå, men dengang skrev jeg også, at man blandt andet kunne se hvordan man retter teksten i LinkWithins FAQ. Men nu har jeg set flere og flere danske bloggere bruge den, men alle med default-teksten You might also like. Og det skurer altså lidt i øjnene på en dansk blog.

Da det er ganske enkelt at rette i Blogger giver jeg lige her anvisningen:

Det eneste man skal gøre er at gå ind på sin blog, og redigere det widget-element som indeholder LinkWithin-tingen, og øverst indsætte dette:
<script>
    linkwithin_text='Din egen tekst:'
</script>


Hvor Din egen tekst: så er det du gerne vil have der skal stå.

Så - nu har jeg et indlæg at henvise til, når jeg ser det omkring.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Viagra

5 kommentarer
Er du mand? Får du meget spam om Viagra? Eller penisforlængende operationer eller behandlinger? Er du i et fast parforhold?

Jeg er mand. Jeg modtager ingen tilbud på Viagra. Eller penisforlængelser.

Jeg er ikke i et parforhold.

Måske har jeg bare et godt spamfilter?

Eller - måske får du dem, fordi din samlever har skrevet dig på en mailingliste?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.