Leoparddrengens
Public Key

søndag den 30. januar 2011, kl. 07.49

Et nyt forslag...

Martin Henriksen
- tænker & filosof
Jeg sad faktisk lige og tænkte, at det da egentligt var længe siden at DF var kommet med et af deres sindssvage forslag, da jeg så lige hoppede forbi Information og deres Ritzau-feed. Og så ver der ellers lige bingo....

For nu har Martin Henriksen fundet frem til, at flygtninge rundt om i verden er blevet så forhippede på at få dansk førtidspension, at de strømmer hertil i horder - og derfor skal der skæres i førtidspension til ikke-danskere efter et sindrigt system.

I første omgang finder jeg det imponerende, at flygtninge på den måde kan finde ud af et system, som ikke ret mange danskere kan finde rundt i - men når Martin Henriksen skriver, at de kun kommer til Danmark på grund af vores dejlige førtidspension, må det vel passe. Vi kan vel så glæde os over, at de hundredetusindvis af mennesker som strander i Grækenland virkelig være analfabeter, når de ikken engang kan finde ud af, at det er Danmark man skal tage til. Vi skummer virkelig fløden, her i Danmark.

Og så synes jeg også det er smukt, at Martin Henriksen har gennemskuet at flygtningene bare kommer hertil for at nasse - og alle deres PTSD-diagnoser er jo noget simulanteri overfor blødsødne danske læger - der er sgu aldrig nogen som har taget skade af lidt tortur, den slags skal man bare tage med godt humør, så er man frisk igen om mandagen.

Men det mest besynderlige ved forslaget synes jeg næsten er fordelingsnøglen - for Martin Henriksen har i sin visdom fundet på et system, så des ældre man er når man kommer til Danmark, des færre penge får man ud. Det må vist være Verdens første pensionssystem, som straffer alderdom.

Men i det mindste er læren af systemet klar, for de socialnassere der sidder rundt omkring i verden, og gør sig til eksperter i danske overførselsydelser: hvis man vil til Danmark skal det ske hurtigst muligt, for des længere man venter, des færre penge får man. Og optimalt er det, hvis man flygter hertil omkring man fylder 15. (Men det gælder om at time det præcist, for man har det jo i virkeligheden så dejligt i sit hjemland.)

Det aller-aller-mest interessante ved forslaget synes jeg dog er.... at Beskæftigelsesministeren, Inger Støjberg, "umiddelbart er positivt stemt".

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

spunky sagde ...

15 år .... jamen så er der jo også mulighed for et udnytte 24 års reglen senere .....og på den måde lave noget familiesammenføring.
og da gennemsnitsalderen i mange af de lande flygtningene kommer fra ligger et sted i 20erne. så et ideen jo i virkeligheden ikke så urealistisk!

Apropos DF så læste jeg på nettet at deres hjemmeside var blevet hachet i går!

Leoparddrengen sagde ...

Det var så heller ikke mig må jeg understrege. Deres side er stadig nede kan jeg se - "under opdatering" - så de er jo nok ret bange for at det skal ske igen.

Leoparddrengen sagde ...

Nå, du har også været derinde, kan jeg se... ;)