Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. februar 2011, kl. 23.02

Michelle Pfeiffer nøgen

En af min generations største skuespillerinder var/er efter min mening Michelle Pfeiffer. Ok, min generation er måske lidt forkert, hun er 10 år ældre end mig - men hun var meget aktiv i 80'erne og 90'erne. Nu er hun nærmest forsvundet - eller hun er stadig aktiv, men vist mest som stemmelægger.

Og det er pokkermig synd, for ganske vist var hun da blandt andet populær på sit smukke udseende, som Hollywood naturligvis ikke tåler ældes, men hun var altså også storartet skuespiller.

Den første gang jeg husker at se hende, var i noir-krimi/thriller Into The Night (Ud i Natten) som sendes på DR1 i aften, kl 23:20 (og det er derfor jeg skriver dette indlæg). Jeg husker den som en faktisk ganske underholdende sag, med en søvnløs Jeff Goldblum og David Bowie som mystisk agent i en birolle. Og så altså Michelle Pfeiffer, som jeg i mine hormonbefængte teens blev ganske fascineret af - især fordi hun ses nøgen med spredte ben, vistnok mens hun fjerner indsmuglede ædelsten fra sit allerinderste. Men set fra oven, så det er så som så hvad man ser - men en fascinerende scene var det.

Og, altså, som sagt - filmen er også værd at se, udover den scene. Og så vil jeg ellers krydse fingre for, at hun kommer tilbage på lærredet snart.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: