Leoparddrengens
Public Key

søndag den 30. januar 2011, kl. 13.19

DF afsløret som satanister!!

Som spunky informerede mig om, blev DFs hjemmeside hacket i går - man kan se nogle screendumps på dansk-politik.dk - og i dag er den stadig nede. Kun en lille tekst siger at siden er "under opdatering".

Jeg kunne jo ikke lade være at checke html'en for siden, for at se om der skulle være nogle tegn på hvad der var foregået, eller om man kunne finde anden information der.

Det kunne man som sådan ikke - det er helt basal html, håndkodet er jeg ret sikker på. Barberet helt ned - så man kan vel godt tale om, at det er det allerinderste kode for DF's hjemmeside. Koden ser således ud:

<html>
<head>
<title>Danskfolkeparti - under opdatering</title>
</head>
<body style="margin:0px;">
<div style="position:absolute; width:100%; top:50%; margin-top:-50px; height:100px; line-height:100px; color:#666; font-size:15px; font-family:'Arial Narrow', Arial; text-align:center;">Hjemmesiden er under opdatering - vi er snart tilbage!</div>
</body>
</html>
Men så var det det slog mig - farveangivelsen i div'en som indeholder teksten: color:#666!! De vælger simpelthen Dyrets Tal, 666 som farve for deres helt basale tekst. Det kan simpelthen ikke være et tilfælde, og hvis jeg skal være helt ærlig forklarer det en del!!

Det her er mindst ligeså stort som at høre Judas Priest numre bagfra. Jeg ved ikke helt hvad man kan gøre ved det - vi har jo religionsfrihed i Danmark - men sikkert er det at sandheden må frem - så vi ved hvad de står for!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

spunky sagde ...

Ha ha ha ha .... godt set!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg synes virkelig det er dybt bekymrende.

Jeg gætter på, at de vil forsvare sig med at det blåt er et tilfælde, en handy grå eller lignende. Men ærlig talt, jeg kender ingen webdesignere som ikke ville vælge at skrive farven #606060 - der er tale om et bevidst valg, et gedulgt budskab.

Og så kan de jo prøve at undskylde sig med, at det "slet ikke var dem (DF), men deres webmaster". Det er jo en metode man før har set fra medlemmer af partiet.

Det kan man jo så tro på eller lade være - jeg synes ihvertfald kendsgerningerne taler for sig selv!

(Og det vil ikke overraske mig, hvis et netværk af hjemmesider bruger netop den farve, for at vise at de er med i et hemmeligt, satanisk netværk.)

Brian sagde ...

DF er nu ikke de eneste der bruger den farvekode, faktisk er den så populær at der er skrevet en blog om den her:
http://tycoontalk.freelancer.com/website-design-forum/192814-why-is-color-666-so-popular.html

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det var jo nøjagtigt det jeg frygtede, at det er en hel heksecirkel af satanistiske webdesignere - vi må få det frem i lyset. Om natten er alle farvekoder grå, eller hvad man nu skal sige...

(Og tak for link.)

Mike sagde ...

Nåårh ja. For hvis du vil skjule noget gør du det jo ved at lægge små hints i form af farve koder.
Tror sgu bare det er et tilfælde. Bruger også selv kun 3 tal når jeg angiver farvekoder på mine hjemmesider eller for det meste. Og 666 er en god farvekode.

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er jo ganske udbredt at lave små hints på forskellige måder, og farvekoder er vel en ret tydelig måde for den indviede.

Det kan godt være at du bruger koden #666 uden skumle bagtanker, men jeg vil stærkt advare imod det - man ved jo aldrig hvad det kan føre med sig!

For eksempel kan det jo ende op med at en emsig kodelæser anklager dig for satanisme ;)