Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 3. februar 2011, kl. 22.55

Et tidligt forår

Ligeså tidligt vinteren kom i år, ligeså tidligt synes jeg foråret er kommet.

Jeg er godt klar over det nok bare er mig, for ganske vist har der været nogle solrige dage indimellem, men det er nok lidt meget at tale om et egentligt forår.

Men i modsætning til sidste år - hvor jeg stort set ikke følte en brik - synes jeg der har været godt gang i mine hormoner og glæde ved at kigge & tænke på det modsatte køn de sidste 14 dages tid.

Eksemplificeret ved mit ikke-møde med Leopardprinsessen, men ikke begrænset til det, langt fra. Og faktisk går jeg og føler mig en smule små-forelsket i en læge, som leder et forsøg jeg deltager i. Et helt fredeligt et, hvor jeg over 4 gange skal have taget en blodprøve.

Og det er helt dønalder-agtigt - jeg har kun mødt hende to gange á 5 minutter, og det er meget begrænset hvor meget vi har kunnet snakke. Og vi er omgivet af en guvernante i form af en bioanalytiker (tror jeg), som stikker mig i armen og tager mit blod. Men jeg kan ikke lade være at føle mig infatuated. Og prøve at lægge strategier for, hvordan man egentlig gør i den situation, som subjekt i en undersøgelse. Om jeg venter til efter den sidste blodprøve, og så spørger om hun vil på date. Eller mailer. Eller kan jeg gøre det før (den sidste prøve er først til maj)  - er det så ikke nærmest uetisk for hende? Og skal jeg prøve at udflitte om hendes privatliv, som om hun har kæreste - bliver det ikke lidt akavet, især med guvernanten omkring...?

Jo - jeg tror foråret er kommet tidligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Tror du har ret, jeg kan også mærke det - spring is in the air. Spørg hende pronto om hun vil på en date når forsøget er ovre. Have fun!

Leoparddrengen sagde ...

Carpe Diem stilen. Jo, det er muligvis det rigtige. Problemet er lidt timingen af de her blodprøver: hvor de første to har ligget med en uges mellemrum, er den næste først om 3 uger - og det er fint nok; men den sidste ligger først i maj, og det gør det jo sådan lidt underligt datus interuptus hvis jeg røber min interesse, men det skal vente til da.

Jeg tror jeg må tage det under overvejelse, og se hvad jeg finder frem til til næste stik.