Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 23. december 2010, kl. 09.23

Jamen, så afskaffer vi da lige tavshedspligten

Nu var det ellers lige før man var blevet bekymret for Liselotte Blixt fra DF - det er hende med småkagerne & saftevandet, og de rivende, bidende og flående muslimer - der er jo gået en hel måned siden hun sidst var ude med et hadefuldt udfald.

Men, nej, ingen grund til bekymring - inden julefreden når at sænke sig, kan hun lige komme med en svinestreg, man så kan sidde og gumle på sammen med alt julefedtet, mens man tænker på det gode i mennesket og hvad det nu ellers er det siges man skal her i højtiden:

Læger der behandler mennesker, der opholder sig ulovligt i Danmark, skal tvinges til at melde de illegale til politiet. Mener Liselotte Blixt. Som vil have reglerne ændret, så sundhedspersonalet ikke længere har tavshedspligt i forhold til illegale indvandrere.

(Hvis det forslag skal give mening, må det jo iøvrigt også betyde, at sundhedspersonalet pålægges at undersøge om deres patienter nu har lovligt ophold eller ej her i landet. Interessant.)

Resultatet af et sådant forslag er indlysende: det er i forvejen særdeles svært for illegale at få lægehjælp, da de jo ikke har nogen offentlig kasse til at betale for behandling, men hvis forslaget gennemføres vil det være helt igennem sidste udvej at søge lægehjælp. Og så kan de ellers ligge og dø af lungebetændelser eller få koldbrand på grund af banale infektioner, som ikke kan blive behandlet. Og iøvrigt også gå og sprede smitsomme sygdomme, også hos os rigtige danskere.

I det hele taget er det et rigtigt fint princip - lad os da endelig ophæve tavshedspligten - for sundhedspersonale, men hvorfor ikke også advokater, psykologer, præster - i alle de tilfælde hvor myndighederne kan være interesseret i nogle oplysninger. Det må være vejen til et dejligt, dansk samfund.

God appetit & god jul.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: