Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 3. februar 2011, kl. 21.55

Faldskærmen i gensyn

Når nu Tom Behnke efterhånden er nået op på en pænt fremtrædende post hos de konservative, som gruppeformand, og iøvrigt er formand for Indfødsretsudvalget - med licens til at frede ministeren - synes jeg måske det er på sin plads - af hensyn til yngre læsere - at fortælle en smule om Tom Behnkes tidligere politiske virke.

Tom Behnke er født i 1966, og inden  han blev valgt til folketinget blev han uddannet som skovarbejder på EFG, og siden som politiassistent. Han blev valgt ind i folketinget i 1990 - ikke som Konservativ, men for Fremskridtspartiet, som han var MF'er for indtil partiet brød sammen og han og de andre Fremskridtsparti-MF'ere startede Frihed 2000. Og først da det heller ikke holdt skiftede han til de Konservative.

Værd at huske i dag - hvor han som skrevet er formand for Indfødsretsudvalget - er hans debat med daværende Indenrigsminister Birte Weiss i 1997 i irritation over, at hun hævdede at det ikke var muligt at sende somaliske flygtninge tilbage til Somalia, hvor han slog fast: Somalierne skal hjemsendes nu. Om det så sker med en faldskærm på ryggen, vil det ikke genere mig.

Jeg synes bare godt nogle gange det kan være værd at huske hvor folk kommer fra.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

Godt med en lille genopfriskning!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det kan man jo godt trænge til indimellem :)