Leoparddrengens
Public Key

søndag den 9. januar 2011, kl. 23.25

Mathilde Norholt (ikke længere) nøgen

[Opdatering: der var engang et link til nogle pæne billeder her på siden, men da billederne er fjernet er der altså ikke noget at komme efter i den anledning. Jeg lader dog indlægget stå, da også handlede om andet ...]

De sidste søndage er det strømmet til fra søgninger på Mille Lehfeldt nøgen - som kommer frem til mit indlæg med titlen Nøgne Mennesker, som omhandler filmen Smukke Mennesker. Og der kan man da også se Mille Lehfeldt ihvertfald topløs. Well, ihvertfald dobbelt-halvt topløs, om man vil.

Anyway, søgningerne kommer selvfølgelig på grund af Mille Lehfeldts hovedrolle i DRs serie Lykke. Men af de medvirkende der må jeg tilstå, at jeg selv snarere ville søge på Mathilde Norholt nøgen... hun ser altså ganske godt ud, synes jeg. I serien spiller hun Maja, Lykkes roommate. Og vist snart kæreste med Lykkes bror.

Faktisk fandt jeg selv ud af hvem hun var for et par uger siden - jeg har jo fået de samlede værker af Klovn i fødselsdagsgave, og har genset det hele. Og der er et afsnit - Franks Fede Ferie, afsnit 10 i anden sæson - hvor Frank og Casper på vej i sommerhus tager et par unge, kvindelige blaffere med. Og den ene af disse er Mathilde Norholt. Og hun ser altså så godt ud i sin lille rolle der, at jeg måtte checke ud hvem det dog var.

Så, jo, hende kan jeg godt lide. Og hvis man godt vil se nogle ganske nydelige billeder af en nøgen Mathilde Norholt, kan man finde [opdatering 28/9 '13: der hvor der linkedes hen er siden nu fjernet].

Noget andet - omkring den her serie Lykke. Jeg er stadig ikke helt sikker på om jeg kan lide den eller ej - men jeg kan ihvertfald ikke lade være at tænke på, at hvis Borgens politikere var blevet fremstillet som menneskene i Corporate Finance/Medicinalindustrien bliver i den serie, så havde der lydt et ramaskrig af den anden verden. Der er ikke mange sympatiske roller i den serie. Endnu, ihvertfald.

[Opdatering]: Læs eventuelt også min irriterede anmeldelse af Lykke.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er det bare mig, eller er nøgenbillederne ikke længere at finde?? Kun to tildækkede billeder - er ret sikker på jeg har set topløse billeder før?

Leoparddrengen sagde ...

Tak for info - nej, du tager ikke fejl, jeg linkede før i tiden til nogle ganske pæne billeder, men den side er åbenbart lukket nu; hun har vel ikke følt dem forenelige med karrieren nu. (Der har aldrig været nogle nøgenbilleder her.)

Jeg har opdateret indlægget til at afspejle det - var ikke klar over det før.

Anonym sagde ...

Okay. Virkelig en skam - håber nogen ligger inde med billederne!