Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. februar 2011, kl. 12.13

Quiz 137: Hvilken trend (FW 2011 Edition)

Det bliver hotteste, højeste mode: bukser indfarvet med brug af endnu mere vandplante - gerne fra økologisk brakvand. Hvilken trend er der tale om?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

M sagde ...

Hahahaha, dit bindegale leoparddyr - den er altså sjov!!!

Leoparddrengen sagde ...

Tak. Jeg kan jo ikke lade være at fantasere om, at nogen skal gå ind i en tøj-forretning og bede om den slags bukser :)

M sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Leoparddrengen sagde ...

Aj, så må du optage det med skjult kamera hvis du gør det. (Minder mig helt om, da jeg kørte en joke jeg havde læst i et Anders And blad af på vores lokale megasure og alkoholiserede postbud. "Er der post til mig," spurgte jeg ham en dag jeg mødte ham på gaden. "Det ved jeg da ikke - jeg ved ikke hvad du hedder," svarede han, helt efter planen. "Det kan du da se på konvolutten?!" afsluttede jeg - hold kæft han blev sur, ren Ole Lund Kirkegaard.)

Men jeg bliver desværre også nødt til at slette din seneste kommentar, for den indeholder jo løsningen. Ach.

Leoparddrengen sagde ...

Men til alle kan jeg røbe at M skrev:

Det gør jeg når butikkerne åbner i morgen!
"Øhm, undskyld - har i de dér nye smarte brakvandsbukser?"
"Hvad mener du?",
"Jo, de der [censureret], der skulle være så moderne?"
Aah, jeg ser scenariet for mig - Og jeg glæder mig...