Leoparddrengens
Public Key

fredag den 4. februar 2011, kl. 16.04

Tikka Masala i Fakta

Jeg kommer lige fra Fakta, hvor jeg så at de i øjeblikket har Saritas Tikka Masala som Her og Nu vare - til små 30 kr. Jeg har før skrevet om Saritas Lamb Curry, og jeg har siden da prøvet alle deres varianter. Og Tikka Masalaen er nok min favorit, den synes jeg er den mest afrundede af dem. Derefter rangerer jeg Lamb Curry'en og Tandoori Chicken. Mindst var jeg nok til Chicken Vindaloo'en - men alle 4 var rigtigt gode.

Så hvis man er til indisk mad og skal forbi Fakta er det altså noget jeg kan anbefale at prøve. Og, nej, jeg er stadig ikke betalt af dem - selvom det måske kunne lyde sådan - men jeg vil jo gerne sprede budskabet når jeg finder noget jeg synes er godt. (Og så blev jeg forøvrigt lidt forskrækket for nogle uger siden, da jeg ikke kunne se dem i Irma, og jeg var bange for de var røget af markedet; jeg har heldigvis set dem der siden igen, men jeg syntes lige jeg ville gøre lidt mere for at de ikke bliver taget af sortimentet.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: