Leoparddrengens
Public Key

mandag den 22. november 2010, kl. 09.58

Uddrag af indlæg i DFs medlemsblad, Dansk Folkeblad

....og så blev jeg indlagt på hospitalet huhej vilde dyr og jeg fik at vide at jeg skulle opereres for brok og det havde jeg ikke lyst til men de sagde at det ville blive ved at gøre ondt hvis jeg ikke blev opereret og jeg måtte ikke få noget at spise før jeg blev opereret. Og så kom der en sygeplejerske som sagde hun hed Jasmin og så kunne jeg nok regne ud at hun sikkert var tyrk eller araber eller muhammedaner og så sagde hun at jeg skulle spise en pille og jeg spurgte hvorfor det og hun sagde for at jeg kunne blive rolig inden operation og jeg sagde at jeg var helt rolig og hun sagde at jeg alligevel skulle spise den og så lod jeg som om jeg spiste den men jeg gemte den under tungen og spyttede den ud da hun vendte ryggen til for jeg kunne da godt regne ud at hun bare ville stjæle alle mine ting som jeg havde glemt derhjemme. Og så lod jeg som om jeg faldt i søvn men jeg holdt øje med dem og så kom der nogle og trillede afsted med mig på min ubehagelige seng og så kom jeg ind i et rum med et skarpt lys og en masse metal og jeg blev lagt op på en hård seng og så så jeg at der var en masse mænd og kvinder i grønt tøj og med mærkelige grønne hatte og så gik det op for mig at det måtte være en muslimsk sekt som i hemmelighed undergravede vores hospitaler for de dækkede allesammen håret og måske var nogle af mændende jøder. Og så begyndte jeg at skrige på hjælp for jeg kunne godt forestille mig hvad de havde tænkt sig med en flot hvid kvinde i hendes bedste alder og at jeg ihvertfald ikke skulle røres ved af mænd og kvinder med grønne hatte for om det er tørklæde eller turban eller grønne hatte det kommer vel ud på et og så råbte de noget om en psykotisk kvinde og at hun ikke var bedøvet og så fik jeg noget for munden og jeg prøvede at slippe fri men så blev alt sort. Og da jeg vågnede havde jeg kvalme ligesom efter juleaften og jeg havde ondt i maven og min salig mand sad ved siden af sengen og havde ikke en engang fået kage eller saftevand fortalte han mig og hende muhammedaneren kom igen og jeg spurgte hvad de havde gjort ved mig og hun sagde at jeg ikke havde mere brok og jeg sagde at det troede jeg nu nok jeg havde og at jeg nok skulle sørge for at deres halaljulelege blev stoppet og...

Jeg tror vi stopper her...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

M sagde ...

Øjøj, jeg troede det var for sjov at du havde skrevet det - men nu har jeg læst om høhovedet bag ordene i Politiken...åh hvor man dog græmmes....

Leoparddrengen sagde ...

Altså, jeg lod mig "inspirere" af DFs seneste skræppen om tørklæder på sygehuse (og så en Florence Nightingale-uniform for mig med masser af tørklæde, og undredes igen).

Men det er jo snart nogle dage siden - tænker du på noget nyt?

M sagde ...

Jeg tænker på hende her galningen, der troede hun skulle dø, fordi hun blev undersøgt af en læge med tørklæde:

http://politiken.dk/indland/article1122861.ece

Leoparddrengen sagde ...

Ja - det er jo så samme "sag" min historie dér bygger på, men jeg lod mig bare inspirere af, hvad min syge hjerne syntes det lød henaf var gået forud. Det lader til jeg ikke ramte så langt fra målet - tak for link.

M sagde ...

Nej, du ramte nok uhyre præcist dér;o)