Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. november 2010, kl. 10.25

Åhr - la' nu vejr!

Jeg er allerede så skide træt af det her sne & kulde. Som aldrig har været min kop the, og har kun til nød kunne accepteres hvis man rejste efter det. (Hvilket jeg i øvrigt aldrig gør.) Heldigvis har vi jo se seneste mange vintre været velsignet med noget, som aldrig rigtigt var vinter.

Altså bortset fra sidste år, og så nu - og det er altså helt ærligt for meget!! Siger jeg efter at have stået på en meget nordlig og forblæst s-togsstation og ventet på toget i næsten 40 minutter i nat (fordi vi var i god tid, og fordi min gamemaster åbenbart ikke kan læse en køreplan - så det tog vi troede vi gik efter, først kom 20 minutter senere).

Fuck, jeg var kold da jeg kom hjem.

Og nu fortsætter det lortesne, og jeg skal ud og købe ind til den ældstes fødselsdag, som skal fejres i morgen og overmorgen, og jeg kan i forvejen ikke overskue det. Ja, jeg kan dårligt overskue at købe ind til idag!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: