Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 13. november 2010, kl. 22.53

Fødselsdag - moi?!

[Opdatering:] Følg linket hvis du leder efter traileren til Klovn - The Movie.

[Opdatering 2]: Se her for information om billetter til Klovn - The Movie.

[Opdatering 3]: Nu har jeg set den - find min anmeldelse af Klovn - The Movie her.
[/Opdatering]

Trofaste læsere vil muligvis kunne huske, at jeg her omkring julefrokosttiderne kan finde på at brokke mig - fordi  jeg har fødselsdag midt i december, og det mellem julefrokoster og børnefamilier (som vi alle i min omgangskreds er) - er nogenlunde umuligt at holde fødselsdag.

Men så fik jeg en mail den anden dag - med mulighed for at købe billetter til Klovn - The Movie, som har forpremiere netop på min fødselsdag. Som er en mandag i år.

Og så tænkte jeg - hmmm - hvis man faktisk holder det på mandagen - så må det da være muligt at undgå nogle julefrokoster. Og så kan det jo bare gøres lidt stille og roligt - med en film, og måske en smule at drikke efterfølgende. Og så eventuelt prøve et af de her gourmetburgersteder der er kommet på det seneste, inden.

Det lyder faktisk slet ikke så dumt. Og som kenderne af bloggen her også vil vide, så er Klovn absolut noget jeg holder meget af... så jeg bestilte med det samme 4 billetter, og inviterede de ældste venner på et sådant arrangement.

Og kan mærke at jeg glæder mig lidt... helt mærkeligt at skulle lave noget for en selv på sin fødseldag! Og - også til Klovn-filmen! Og forpremiere!

Nice!!

(I øvrigt er det altså 16. december Klovn - The Movie har normal premiere - bare for at afklare et gammelt mysterium.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: