Leoparddrengens
Public Key

mandag den 25. januar 2010, kl. 17.07

Kære Nordea -

Jeg har gennem noget tid overvejet at skifte bank. Inde i overvejelserne har jeg haft jeres bank, den er jo stor & nordisk.

Men efter at have set jeres TV-reklamer for at blive fordel-plus-kunde er jeg kommet noget i tvivl. For jeg tror ikke jeg kan leve op til kravene for at blive fordel-plus-kunde - blandt andet har jeg ikke noget lån i min bolig, hvilket vist er en betingelse?

Og hvis jeg ikke kan blive fordel-plus-kunde, er jeg lidt urolig. For det første - hvad hedder ens kundetype egentlig så? Det mest nærliggende er vel, at man er en ulempe-minus-kunde, men jeg har ikke set det nævnt nogen steder?

Dernæst - jeg har også forstået fra jeres reklamer, at man som fordel-plus-kunde i modsætning til ulempe-minus-kunder, får både gode råd og gode priser? Men det opfatter jeg så sådan, at hvis man er ulempe-minus-kunde får man dårlige råd og dårlige priser?

Er det rigtigt forstået - for det synes jeg ikke lyder så attraktivt?

(Jeg skal for en ordens skyld gøre jer opmærksomme på, at jeg også har postet disse spørgsmål på min blog. Ligesom jeres svar nok vil blive.)

Med Venlig Hilsen
Leoparddrengen

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

AAnonym sagde ...

Kunne man forestille sig, at de fleste banker gerne ser ulempe-minus-kunderne som kunder i en anden bank? Og at det er derfor, de giver dem dårlige priser?

Leoparddrengen sagde ...

@AAnonym

Man kan jo forestille sig meget - men det vil jeg slet ikke gisne om, det kræver jo nok at man har inside viden hvis man skal gøre sig klog på den slags...?