Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 24. november 2010, kl. 20.38

Google: Hvornår kan man bestille billetter til Klovn - The Movie


[Opdatering]: Nu har jeg set den - find min anmeldelse af Klovn - The Movie her.
[/Opdatering]

Da jeg har skrevet om, at jeg skal til forpremiere på Klovn - the Movie på min fødselsdag, og har bragt traileren til Klovn-filmen, er en del søgninger omkring filmen havnet her. Blandt andet altså om hvornår man dog kan bestille billetter.

Og det vidste jeg jo ikke - jeg havde bare skaffet til forpremiere - og jeg kunne jo godt se, at det åbenbart ikke var muligt endnu. Men da jeg jo gerne vil have noget at give til mine googlere gav jeg spørgsmålet videre til kino.dk:
Hej -

Jeg kører en blog, hvor jeg blandt andet indimellem besvarer spørgsmål som kommer ind via google-søgninger. Og et spørgsmål der ofte popper op i øjeblikket er - hvornår man kan bestille billetter til Klovn. Så - well, jeg stiller spørgsmålet videre til jer...?

På forhånd tak :)

Bedste hilsner
/Leoparddrengen
Og jeg fik dette svar:
Hej Leoparddreng :),

Jeg kan desværre ikke give dig et konkret svar men…:

Biograferne laver for det meste kun spilletider ca. 10 dage ud i fremtiden, så vi ved ikke mere, end hvad der fremgår på kino.dk. Spilletiderne bliver opdateret hver mandag, så hold øje på kino.dk!

Derudover kan man tilmelde sig Buzz me-funktionen på Klovn - The Movies profil - grønt felt til højre. Så bliver man orienteret, når forsalget starter.

Bedste hilsner,
kino.dk
Jeg siger mange tak til kino.dk for svaret!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: