Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. november 2010, kl. 11.36

Afrikakorpset

Allerede inden den første soldat er trukket ud af Afghanistan - og uden at der vel egentligt foreligger noget konkret om at det rent faktisk kommer til at kunne lade sig gøre - er Lene Espersen klar med hvor de danske tropper næste gang skal ned og sikre Danmark mod terrorister.

Afrika! Det land som alle børn kender - og hvor store feltherrer har slået deres navn fast, som Napoleon, Hannibal og Rommel. Der skal vi ned - og skabe fred i Sudan og Somalia. For det går jo skidegodt, hver gang vi gør det - kaster os frådende ind i en mængde af stammer og religiøse fanatikere og skaber fred! Dennegang med udslidt og træt forsvar.

Hvad der egentlig ligger til grund for Lene "Rommel" Espersens planer har jeg svært ved at se. Andet end at det jo er meget praktisk - fra Mallorca er der nogenlunde lige så langt til Sudan som der er til Danmark. Og så kan man jo passende gøre det til fast base.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Ja god fornøjelse. Måske sku' man lige tjekke det her kort først: http://static02.mediaite.com/geekosystem/uploads/2010/10/true-size-of-africa.jpg

Steen AA sagde ...

Som link iggå

Leoparddrengen sagde ...

Men stadig ikke større end regeringens oppustede ego.

Steen AA sagde ...

Næppe harh ha.

Uden Relevans sagde ...

For hel... Du har stjålet Erwin!

Leoparddrengen sagde ...

Øh... ja? Hvad mener du? Skulle du bruge om ham? Det kan du vel stadig?!

Erwin er sgu god nok! (Men det er lidt synd med det hovede han har fået på.)