Leoparddrengens
Public Key

fredag den 17. juli 2009, kl. 22.40

Den første "porno"

Jeg kan huske to film, som må have været nogle af de første heavige erotiske påvirkninger jeg har haft. Og begge er nogen jeg så i selskab med min mor - analyze that.Den første blev sendt på DR (dengang der kun var DR), og var filmen Rødt Chok (Don't Look Now) som udover at være ret uhyggelig og med sær symbolisme i Venedig, bød på nogle heftige sexscener mellem Donald Sutherland og Julie Christie.

Muligvis ville de virke meget uskyldige idag, men for mig, i den alder jeg så dem, var dt pænt ophidsende.

Den anden film jeg virkelig husker, var mere eksotisk... og mere hardcore. Jeg tror det har været Grand, eller måske Husets bioraf vi så den i: Montenegro - eller Perler og Svin. Jeg kan ikke huske så meget af handlingen, andet end det vist var det sædvanlige kaotiske østeuropæiske (lavet af jugoslav i Sverige). Men der var en stripper, der lavede et show, der endte med hun var ganske nøgen, og skulle modtage en legetøjstank med en påmonteret dildo i sit inderste. Reelt så man det vel ikke, men i min hukommelse gjorde man. Ihvertfald følte jeg godtnok jeg havde set noget nyt den aften...


Men røv-irriterende at se de ting med sin mor - man får en forfærdelig masse mundvand, som man skal sluge uden dt kan høres, kan jeg huske. Men hun havde vist det samme problem.

Nu må jeg vist se at finde ud af hvor man kan købe Montenegro på DVD :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: