Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 17. februar 2010, kl. 02.34

Nøgne curlingpiger

Bestil Fire on Ice Curlingpigernes Kalender

curlingpiger kalender Fire on Ice
Og til I som allerede nu konstant dumper ind her, googlende efter nøgne curlingpiger, vil I nok føle jer bedre informeret her - eller se interview med dem i Go'Aften Danmark her.

Bare en servicemeddelelse.

[Opdatering:] Jeg kan se på en del googlinger, som kommer hertil, at folk leder efter hvor man kan købe kalenderen, Fire on Ice*. Så det har jeg undersøgt for jer...

Man kan få nærmere oplysning om det her, men grundliggende handler det om at skrive til Camilla Jørgensen på kalender - at - curling.dk, og spørge om pris & fragt.

[Opdatering 2]: Efter aftale med Camilla Jørgensen har jeg lavet en form, som man kan bestille Fire on Ice 2010 kalenderen igennem - jeg skal understrege, at jeg ikke har andet med det at gøre, end at videreformidle data. Klik på knappen øverst for at kommer dertil.

* Ikke at forveksle med Fire & Ice afsnittet af Beverly Hills 90210...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Lenore sagde ...

Tak... curling blev pludseligt meget mere interessant. ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Tja, det var vist også meningen, at de skulle nå de brede masser på den måde.

Selv synes jeg jo faktisk, som det vist fremgår, at curling er ganske interessant, også med tøj.

Og blev faktisk kun klar over den der kalender ved et tilfælde, da jeg googlede curlingbillede materiale - og så forstod jeg pludselig bedre de hits jeg fik på det...

Leoparddrengen sagde ...

En kommentar af SEO-hensyn, så folk kan ramme den rette post, og blive ekspederet det rigtige sted hen:

Såvidt jeg er orienteret indeholder kalenderen Fire and Ice billeder af curling pigerne Madeleine Dupont nøgen og Camilla Jensen nøgen, samt reserven Ane Håkonsson Hansen nøgen, men ikke billeder af Angelina Jensen nøgen eller Denise Dupont nøgen.

Og kors hvor skal man formulere sig tungt for at være Google venlig, men jeg mener det er forsvarligt, da der åbenbart søges efter det - og jeg da giver et svar der fører til noget. (Og det er bedre end at de, som leder efter nøgenbilleder havner på de curlingorienterede indlæg - som de ellers vil.)

Hvis jeg var rigtig hård SEO-mæssigt, så ville jeg jo også gå ud fra at canadiere og amerikanere har fået nys om kalenderen, og derfor søger på Madeleine Dupont nude eller Camilla Jensen nude - men det ville nok være at presse citronen for hårdt?!

Emil sagde ...

Haha! Ja Google læser jo også kommetarer - så hvad der ikke står i teksten, står i kommentarene!