Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 25. februar 2010, kl. 00.36

Kendte nøgne

Nå nu det åbenbart er så uhyggeligt populært med det der nøgenhed - det hamrer stadig ind med hits i en jævnt hastig strøm - så lad mig lige gøre opmærksom på et site, jeg selv gennem tiden har benyttet til den slags. For, ja, jeg skal da heller ikke gøre mig for hellig, jeg kan da også finde på at checke nøgne kändisser ud.

The Celebrity Nudity Database, www.cndb.com,  er et sted hvor man kan finde stort set alle oplysninger om i hvilke film skuespillere og skuespillerinder har vist hud.

Selve sitet er meget fredeligt, der er ingen billeder, men der er de senere år kommet hardcore reklamer på, så hvis man ikke har lyst til det, er sitet ikke så godt mere.

Men skuespiller/inderne listes ellers efter de forskellige film, og gives af brugerne karakterer og kommentarer, alt efter hvor meget man nu får at se.

Og det kan altså veksle ret meget hvordan forskellige scener opfattes... der dukker indimellem nogen op, som det virkelig ikke kræver meget at begejstre.

Anyway, jeg synes godt man kan anbefale sitet, om ikke andet for lidt underholdning ind imellem - og som en måde at komme i tanker om navnene på de skuespillere/inder man altid lige har drømt om at vide, hvad de har bedrevet.

Lad mig tilsidst linke til omtalen på sitet af en film, jeg selv har omtalt her på bloggen - for den er ganske underholdende: Montenegro eller Perler og Svin

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: