Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. februar 2010, kl. 17.29

½ million traumatiserede amerikanere

Nu skal sagen mod CBS, om Super Bowl halvlegsindslaget fra 2004, op igen. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad sagen nu går ud på, for de er vist én gang blevet idømt en bøde.

En bøde for at lade Janet Jackson optræde, uden at sørge for at hendes tøj nu også sad som det skulle - hvilket åbenbart fik 542.000 amerikanere til at ringe chokerede ind, over et bart bryst.

(Man skulle ellers godt nok se meget godt efter i det som oprindeligt blev vist på TV - såvidt jeg husker var der ca 1/10 sekund inden de cuttede væk, og over på noget umotiveret fyrværkeri. Jeg kan bare huske, at jeg sad og undrede mig over hvad der skete, for det virkede meget mærkeligt - og jeg havde ihvertfald ikke nået at se noget.)

Jeg syntes jeg så noget på en Se & Hør-forside fornylig, med at Julie Berthelsen også tabte bryster ud af kjolen til det nyligt afviklede Melodi Grand Prix? Kan vi så ikke køre en traume-sag af mod DR? Vi er så chokerede, at I altså bare må udlevere lækage-båndet? Ellers klarer vi det ikke!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: