Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. februar 2010, kl. 21.53

Min Se & Hør frisbee

Da jeg tidligere nævnte Se & Hør, fik jeg lige et flashback. For det er ikke meget jeg ser til det blad i vore dage, bortset lige forsiden ved check-out i supermarkedet.

Men som barn så jeg det en del, jeg husker det især på de lange togture til min farmor i Holstebro og senere Venø. Og jeg kan huske de havde nogle meget sjove opgaver, sådan lidt logisk sudoku-agtige (men nærmere kan jeg heller ikke huske det).

Men det jeg først og fremmest husker S&Hør for, var den frisbee jeg fik gennem bladet. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg vandt den, eller købte den, eller hvordan.

Men jeg havde ihvertfald en hvid frisbee, med Se & Hør logo og reklame midt på i toppen. Det der gjorde den meget speciel var formen: det var ikke den sædvanlige form af et låg med flad top, den var mere sådan i to niveauer, meget mere flyvende tallerken-agtig.

Den var vildt lækker - og så fløj den fantastisk! Jeg blev rigtig god med den (desværre ikke så god med standardfrisbees), og jeg kan huske hvordan jeg (igen hos min farmor) gik rundt ude på vejen ved hendes hus på Venø og øvede og lavede alle mulige trickskud.

(Min farmor havde et kæmpe asfaltområde på vejen foran hendes hus - nærmest en parkeringsplads. Det er aldrig rigtigt gået op for mig hvorfor, da hun ikke brugte bil, og der ikke var andre huse i nærheden.)

Den holdt endda længe, jeg kan huske den var i brug for ca 10 år siden. Dog kunne den ikke klare da min ex brugte den til at stå under en urtepotte, det flækkede den af tilsidst.

Så det kan godt være de laver et lorteblad på Se & Hør, men de kunne eddermame lave frisbee'er!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: