Leoparddrengens
Public Key

søndag den 21. februar 2010, kl. 21.57

Et langt eksperiment

Jeg og ungerne var i Eksperimentariet i dag. Egentlig var det også meningen min mor skulle have været med, så vi overnattede hos hende efter middag i går.

Men efter et par timer med børnene i morges var hun vist kørt træt, og meldte fra til turen til Hellerup med henvisning til en begyndende forkølelse...

Fint nok, så er det bare os. Og der er jo herligt derude - jeg har været der (kun) én gang før, med min eks, og den ældste da han var på den yngstes alder - og altså før den yngste eksisterede.

Og det var sjovt & spændende. Men dengang var vi der for kort, fandt vi ud af - der er jo et overflødighedshorn af ting at beskæftige sig med, og det blev kun til en brøkdel; og så er det jo heller ikke helt billigt, så det gælder om at udnytte tiden.

Derfor var planen da også at komme ved åbningstid idag, det vil sige ved 11-tiden - og vi kom kvart over 11, så den del var fint nok beregnet.

Og alting forløb sådan set fint. Jeg fandt bare ud af nogle ting... Den ene er, at jeg har lyst til at tage derud alene en dag - for der er rigtig meget jeg egentlig godt kunne have lyst til at fordybe mig i, som det er umuligt at gøre med 2 børn man skal holde øje med. (Og nok også gerne på en dag med færre mennesker, end en søndag i vinterferien.)

Hvoraf den yngste bliver mere og mere underlig - for man kan se han er træt i hovedet af alle de oplevelser og mennesker - men samtidig synes det hele er enormt spændende. Det gav altså nogle modsatrettede impulser og ønsker og et par sammenbrud undervejs.

En anden ting jeg fandt ud af er, at det nok er forkert at synes at ungerne skulle have samme tilgang til stoffet som jeg - og være analyserende og finde ud af hvad tingene gik ud påog betød, inden man begyndte at trække i håndtag og sprøjte med vand, og iøvrigt var videre til næste forhindring inden jeg var nået til første punktum.

Mange ting, mange impulser - og jeg nåede også at blive ganske træt i hovedet, af de mange mennesker og at skulle holde styr på drengene - og ja, også af at eksperimentere med tingene.

Så vi var en træt flok, dr et kvarter i lukketid begav os ud på turen hjem - og fandt ud af at Kong Vinter var tilbage for fuld styrke igen - kors hvor blev det en kold hjemtur, selvom vi ikke var ude ret længe af gangen.

Og så var det med at få skaffet mad i en ruf, da vi kom hjem. Og nu sover de så begge - jeg tror på det kan blive tungt.

Så altså - et langt (5½ time) men vellykket Eksperiment - og jeg kan anbefale det. Men husk at medbringe diverse mad og snacks, og tag nogle pauser undervejs.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Lyder sgu meget herligt.