Leoparddrengens
Public Key

fredag den 26. februar 2010, kl. 04.14

Det nye Rengøringsgrundlag

Stadsminister Lars Løkke Rasmussen brugte onsdag en del tid på at optegne de store linier i regeringens rengøringsgrundlag, efter ministerrodkagen.

Derefter fortalte den nye Indendørsrengøringsminister, Bertel Haardere, om hvordan han vil tage hårdere fat med masser af knofedt og nå i krogene med lækkert pillearbejde, mens vores allesammens nye Udendørsrengøringsminister, Lene Espersen, bare siger hun ser frem til at gøre rent bord i stemmeboksene.

Den nye Trafikrengøringsminister, Hans Christian Schmidt, var blevet bedt om at udtale sig om sit forhold til vejsalt, men valgte at udeblive, da "betalingen for interviewet ikke er god nok, og jeg iøvrigt ikke skylder dig nogen tjenester!"

Desværre tyder meningsmålinger på, at rengøringsgrundlaget ikke er faldet i vælgernes smag, og man må nu imødese en særdeles beskidt vandkamp. Udendørsrengøringsminister Lene Espersen ser frem til dette, hun udtaler: "I modsætning til de andre regner jeg med at vokse med opgaven. Og at have vokset før opgaven, for den sags skyld."

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: