På den ene side er det jo smart - med chokolade hvor fedtet er erstattet af vand og mayo stort set uden næse. Hvis det altså passer at der ikke er nogen forskel.
På den anden side virker det altså lidt uhyggeligt på mig, med sådan nogle "gensplejsede" madprodukter. Er det så stadig mad? Eller - det er det jo; men har det noget med natur at gøre?
Er vi ikke dybest set på vej mod en verden, hvor mad ikke længere er noget der baserer sig på ting, der findes i naturen. Men hvor mad bliver til via moderne alkymi udfra en ursuppe af ting, som engang har været i naturen. Lidt som kødet jo går hen og bliver, med thrombin.
Og det er jo meget smart, sikkert, udfra ressourcemæssige og endda ernæringsmæssige hensyn. Når vi nu ikke kan finde ud af balancere vores indtag af energi, i forhold til hvad vi forbruger.
Men lidt uhyggeligt er det altså. Og jeg kan ikke helt lade være at tænke på de fremtidige mennesker i Pixar's Wall-E.
Ceterum censeo Facebook esse delendam.
Din Adresse til Sex og Erotik Qloo.dk
4 måneder siden
0 kommentarer:
Send en kommentar