Leoparddrengens
Public Key

fredag den 26. februar 2010, kl. 22.37

Fire on Ice 2010

Bestil Fire on Ice Curlingpigernes Kalender
Bestil Fire on Ice 2010 kalender

Som måske bekendt, fik jeg rigtig mange hits på folk der søgte efter curlingpigernes kalender, Fire on Ice 2010. De fleste ville nok bare se billeder, men der var også nogle der ville købe den, kunne jeg se på google søgningerne.

Derfor satte jeg mig for at finde ud af hvordan man gjorde det så jeg kunne videreformidle det, og det var altså noget med at sende mails frem og tilbage.

Det tænkte jeg måske ville afholde nogle fra at bestille, så jeg tilbød dem (en af curlerne) at lave en form til bestilling igennem. Hvilket hun takkede pænt ja til. Jeg har egentlig afventet endelig godkendelse, men jeg gætter på de sumper ud i Vancouver, jeg har ihvertfald ikke hørt noget endnu (og de har vel også skulle se semifinaler, og finalen er jo om lidt). Men da hit-strømmen er ved at stilne af, synes jeg hellere jeg må gøre det med det samme.

Jeg skal understrege, at jeg ikke har andet med det at gøre, end at videreformidle data.

(Og hvorfor jeg gør det? Tja, som det nok vil være nogle læsere bekendt, kan jeg altså godt lide curling - også selvom Danmark ikke vinder medalje. Og så betragter jeg det lidt som en pligt som sand gentleleopard at hjælpe nøgne piger!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: