Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. februar 2010, kl. 19.45

Det er simpelthen for svinsk

Nu har anklageren i sagen mod Camilla Broe i USA alligevel fundet ud af, at afgørelsen om at hendes sag er forældet skal ankes. Hvorfor hun alligevel ikke bliver løsladt i morgen, som hun ellers var stillet i udsigt.

Det må man jo sige er meget godt i tråd med hvordan hun iøvrigt er blevet behandlet gennem hele forløbet - men det gør det bestemt ikke bedre.

Jeg vil dog håbe, at vores nye udenrigsminister, Lene Espersen, som sin første opgave vil tilkalde den amerikanske ambassadør, og in no uncertain terms fortælle ham, at nok er nok.

Og hvis de nogensinde skal gøre sig håb om at få nogensomhelst udleveret en anden gang, droppe de sagen mod hende nu, og betaler hende en klækkelig erstatning.

Og desuden fortæller dem, at hvis amerikanerne har fået det indtryk fra tidligere justitsminister Lene Espersen, at de bare kan gebærde sig som de vil, og ikke behøver tænke på rettigheder og den slags, fordi der jo er tale om terror(??), så er det helt forkert, for sådan spiller klaveret ikke i et retssamfund.

Det ville ihvertfald være en god start for udenrigsministeren!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

Qvinde sagde ...

Af hvad ... Skal hun have erstatning????
For hvad, spørger jeg så?

Hun har erkendt at hun har smuglet narko ... !!!!

Jeg har svært ved at have respekt for mennesker der indirekte eller direkte ødelægger livet for andre på den måde!!!

Selvfølgelig har hun rettigheder og de skal overholdes.
Men hun skal fand*** ikke have erstatning!!! Basta!
:)

Fatima sagde ...

@Qvinde:

Hun har indrømmet at hun på et tidspunkt opdagede at hun var naiv ved at tage et overbetalt job og æde en masse god mad hos en charmerende Italiener ganske som jeg ved ikke hvor mange mennesker der lå sig charmere af Stein Bagger - heraf mange professionelle der burde vide bedre, når vi taler om de fantasi-avancer firmaet kunne præstere.

Ja, hun har ganske givet savnet sund fornuft for som udlænding skal man bøje hovedet og tage imod selv de mest ringe job for ikke at risikere de indfødte fordømmelse ganske som det er her i Danmark.

Men gør det hende til kriminel?

Leoparddrengen sagde ...

@Qvinde (eller Brainie, som jeg fandt ud af du er)

Hvad hun har erkendt eller ikke erkendt er fuldstændig ligemeget, sålænge hun ikke er dømt. Der kan være rigtig mange gode grunde til at erkende ting i amerikansk retsvæsen - også ting man ikke har gjort.

Iøvrigt vil jeg meget gerne se link til hvor hun har erkendt sig skyldig, for jeg har set det påstået mange steder, men på trods af mange googlinger ikke fundet det håndgribeligt.

(Som sagt, ikke at det betyder det store - jeg kunne bare godt tænke mig at se hvad den påstand bunder i.)

Det eneste jeg kan finde, er at hun på et tidspunkt - netop som del af det særegne amerikanske system, hvor du selv kan slippe for straf, hvis du angiver andre - har sagt, at hun kendte til at hendes daværende kæreste havde noget kørende med nogle piller.

(Den daværende kæreste har siden lavet en deal med anklagemyndigheden, mod at han angav Camilla Broe - så, please: vær skeptisk overfor alt i amerikansk ret, hvor du ikke har mange muligheder, hvis du ikke har millioner af $ på kistebunden - og læs eventuelt <a href="http://blog.leoparddrengen.dk/2009/07/en-modbydelig-historie.html>The Heretics Daughter</a>.)

Sålænge hun ikke er dømt er hun uskyldig. Og hvis man bliver frihedsberøvet, og iøvrigt får ødelagt sit og sin datters liv, uden at der kan føres nogetsomhelst bevis for ens skyld - så skal du da i den grad have erstatning.

Alt andet er fuldkommen vanvittigt.

Og der er jeg så egentligt ligeglad med hvad du mener at vide om hendes skyld: så længe den ikke er bevist er hun uskyldig. Og hvis du giver køb på det princip, giver du køb på alt.

Leoparddrengen sagde ...

Bedre link til The Heretics Daughter.

:)

Leoparddrengen sagde ...

Og her er hvad jeg kan finde, som er det nærmeste på en tilståelse. Synes nok EB strammer den overskrift en del - som sædvanlig.

Anonym sagde ...

Fair nok ...

Jeg løb med en halv vind, hørte blot i nyhederne at hun havde erkendt ...

Om ikke andet, så er det synd for hendes datter, ingen tvivl om det!

Ved ikke hvorfor Google ikke skriver mit navn ...

Forsøgte ikke at gemme mig bag et alias ... Altså ikke andet end det jeg plejer!

Smiler

Leoparddrengen sagde ...

Det regnede jeg heller ikke med du gjorde - og nu er du her jo ihvertfald som dig selv igen ;)

Ja, jeg har jo som sagt også set omtalt i medier (og på blogge) at hun skulle have erklæret sig skyldig, men det er vist bare endnu et eksempel på manglende kildekritik fra mediernes side.

Vi kever efterhånden i rygternes tidsalder!

Leoparddrengen sagde ...

...og der røg jeg så også lige ind med forkert google-konto, så jeg kan også selv lave det nummer ;)