Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 19. januar 2010, kl. 10.52

Kan den ikke bare komme direkte på DVD


Den her nye Per Fly film, Kvinden der drømte om en mand - med en meget nøgen Sonja Richter i hovedrollen - den vil jeg meget gerne se. Men helst hjemme i privaten, på DVD...

Spøg til side: jeg var faktisk ikke så vild med Bænken/Arven/Mordet trilogien, som så mange andre vist var. Tilgengæld var jeg helt vild med serien Forestillinger som kørte på DR. Og jeg fornemmer lidt, ihvertfald i forhold til Sonja Richter, at det er en videreudvikling af hendes rolle i den serie, som nu kommer i filmen. Og så kan det blive virkelig godt.

Måske skulle jeg bare prøve at finde en date at se den med? Det må vel for pokker være perfekt date-movie?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: