Leoparddrengens
Public Key

søndag den 17. januar 2010, kl. 15.01

Heltemodigt!

Det er ikke tit politiet får ros fra denne blog, men når et par betjente ofrer sig ved at hoppe i havnen med de temperaturer vi har i øjeblikket fortjener de det godt nok. Så hermed al den ros der kan ligge på dem herfra - og et til lykke med at de overhovedet overlevede.

Og manden der oprindeligt var røget i har godt nok været heldig. Der plejer ikke at skulle gå mange minutter når vand er under frysepunktet før man dør.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Louise Kristensen sagde ...

Det er sådan det skal være! Politi eller almindelig medborger. Jeg kom engang gående gennem Ørstedsparken ved nat i frostvejr, og stødte på en tilskadekommen hjemløs, der lå blødende på jorden. Så jeg fik ham op på en bænk og fik fat i Falck, som sagde, at hvis jeg ikke havde ringet, ville han være død af kulde. Det var selvfølgelig rart at høre. Dagen efter fortalte jeg så om hændelsen til min daværende date, som var en "fin" mand med et smart job, en der var noget ved musikken og kendt med de kendte. Han så på mig som om jeg var en klam marsboer og sagde noget i retning af "Add, en hjemløs - det var da ulækkert - rørte du vd ham?" eller sådan noget. For mig var det en selvfølgelighed at hjælpe en fyr i nød, hjemløs eller ej. Der lærte jeg sgu noget om medmenneskelighed... (Og jeg var ikke sammen med daten ret meget længere.) Credit til de betjente!

Leoparddrengen sagde ...

Yes! - har da også selv være i lignende situation - dog heldigvis uden klammo date efterfølgende.

Men de her betjente bragte jo
sig selv i livsfare, og det kræver altså en del - betjent eller ej. Stor cadeau.