Leoparddrengens
Public Key

søndag den 17. januar 2010, kl. 03.59

En møgnat

Jeg har ofte været ude for, at de aftener hvor man egentlig ikke orker eller gider gå i byen, bliver de sjoveste - dem der kan udvikle sig helt skævt.

Well, i aften var ikke sådan en aften. Jeg måtte virkelig tvinge mig til at komme i den grønne dragt og ud i kulden - men det var bare ikke min aften. Det var ikke det, der var masser af mennesker. Men de var ærligt talt ikke særlig opløftende. Og så hjælper det heller ikke, at folk - naturligvis - grundet kulden er iført tøj der gør dem halvanden gang så fyldige som ellers.

Hvilket gør at der ikke rigtig er tale om et danse gulv, men assorterede frimærker fri for frakker og overdimensionerede håndtasker.

Så jeg valgte at gøre aftenen kort, og gik hjem eter en times tid. Og begynder at se frem til foråret. Jeg tror det bliver et extraordinært et af slagsen, når folk kan smide de tonstunge frakker.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: