Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 21. januar 2010, kl. 22.48

En hadegruppe mod hadegrupper

Hvis jeg var på Facebook, kunne jeg godt føle mig fristet til at lave en facebook hadegruppe mod facebook hadegrupper.

Men nu er jeg ikke på Facebook, så jeg kender kun til hadegrupper gennem omtale i andre medier. På mig virker det som noget af det laveste at oprette og deltage i, og et tegn på afstumpethed at finde sammen i fællesskaber baseret på had.

Når hadegrupperne så målrettes imod navngivne, som mistænkes for en forbrydelse, men ikke er dømt - så er det da gået helt amok i stupiditet og afstumpethed.

Og jeg ville ønske, at den tidligere sigtede i sagen om mordet på Maria Møller Christensen, kunne få hvert og et af medlemmerne af hadegrupper i mod ham dømt for injurier. Fordi jeg under ham den erstatning han ville kunne få derigennem, men mest fordi det måske kunne få nogle til at tænke sig om to gange i fremtiden, hvis udstillingen af deres had i flok ikke var gratis.

Om det juridisk ville kunne lade sig gøre ved jeg ikke, men man har jo altid lov at ønske.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: