Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 20. januar 2010, kl. 20.07

Et superheltehovedkvarter?

Lorry havde i dag et indslag om Scala, hvor de sidste lejere nu er opsagt, og ejeren (vist et konkursbo) nu leder efter en køber, som den eneste måde at komme videre med stedet. Men der er ikke nogen der melder sig.

Der var så snak med forskellige personer på gaden, om hvad man dog kunne forestille sig der skulle ske med Scala. Og der var almindelig enighed om, at enten skulle stedet bygges helt om, eller der skulle ihvertfald satses på noget helt andet.

Og så var det jeg tænkte: Superheltehovedkvarter! I New York har Fantastic 4 Baxter-bygningen - Scala ville da være en perfekt dansk pendant. Centralt liggende, med adskillige etager og et stort rum midt i, og hvis jeg husker rigtigt en kuppel i taget, som man ville kunne flyve ud og ind af.

Oplagt mulighed, synes jeg. Jeg ved godt nok ikke helt hvordan det økonomisk skal løbe rundt, men nu har København jo netop fået en ung visionær overborgmester, så måske kommunen kunne træde til? Lidt ligesom et ungdomshus, bare for Superhelte?![Opdatering:] Jeg har nu startet en underskriftindsamling til støtte for et superheltehovedkvarter i Scala.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: