Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 21. januar 2010, kl. 17.55

Nej, jeg er altså kun superhelt....Jeg er selvfølgelig meget flatteret over at Google sådan mener at Gud er at finde på min blog - måske endda at jeg simpelthen er Gud. Men det er jeg altså ikke.

Derfor håber jeg ikke, at den person som er havnet her, i sin søgen efter Gud, er blevet alt for skuffet. Men tilgengæld synes jeg det er fascinerende og tankevækkende, at folk som måske er i en eksistentiel eller spirituel krise, på den måde nu kan tage moderne teknik i brug.

Leder du efter Gud? Så spild dog ikke tiden i kirken, synagogen eller moskéen, find Ham via Google...?

(Tilgengæld ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal synes om den person som gentagne gange over de sidste dage er kommet til bloggen ved at søge på "tissekone revnen"...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: