Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 21. januar 2010, kl. 08.38

Der var jeg måske lidt for hurtig


Da jeg i går skrevVi hører ikke længere om gut-feelings og samtaler med Gud som begrundelse for amerikansk politik.


For det var åbenbart ikke helt rigtigt, der gemmer sig stadig bibelcitater i det amerikanske millitærs sigtekorn.


Dog skal det til mit (og Obamas) forsvar siges, at det er en leverandør som har gjort det længe, så det er en praksis der går tilbage til Bush, jrs dage (eller måske tidligere - jeg ville ikke blive overrasket hvis det har været i gang siden Reagan).


Men jeg kan da godt se, at der kan være bibelcitater det kan være meningsfuldt at have indprentet i kikkertsigtet eller på HUDen, for eksempel Matthæus 5:21.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: