Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 19. januar 2010, kl. 22.52

Blikfang


Jeg har en idé om at der senere i aften bliver taget et computeriseret snapshot af bloggen her, som muligvis på en liste vil komme til at blive vist når bloggen her listes.

Og så gælder det jo om at tage sig så godt ud som muligt. Derfor tænkte jeg på at finde en kvinde i et sexet leopard-antræk. Men under søgningen stødte jeg på et billede af de her Louboutin-leopardstøvler. Og så tænkte jeg: det er nok væsentligt mere effektivt til at tiltrække min målgruppe, end en sexet leopard-chick.

Jeg stødte så i min søgning også på en leopard-badekåbe, dennegang en mere herre agtig en den jeg før havde kig på. Men prisen er lidt pebret, så der skal vist tælles (på) knapper.

Men ved også at bringe billede af den kåbe jeg tidligere overvejede, kan jeg jo gøre indlægget perfekt ved også at lokke husarerne til.

Jeg håber at I kære læsere viser forståelse for denne fremgangsmåde. Ligesom jeg håber i viser forståelse for at jeg lige nu bare ævler løs, for at få brødtekst nok til at få det til at passe nogen lunde med billederne.

Man kunne selvfølgelig fyre en lorem-ipsum af, men det er lidt meget en falliterklæring, ikke sandt? Så hellere bare ævle løs.

Måske en vittighed ville være sagen - som belønning til de som stadig læser med. En århushistorie måske? Dem hører man for få af nu om dage:

Der indløber alarm hos politiet i Århus - 2 mænd har kapret en bus.

Hurtigt omringer politiet den p-plads hvor bussen holder, ogforhandlingslederen råber med megafon ind til mændende: "Kom ud med hænderne over hovedet!"

"Aldrig!" - råber mændende tilbage, på syngende århusiansk. "Ikke før vore krav er opfyldt!"

"Hvad er jeres krav?" råbes der fra politiet.

"Vi vil ha' gidsler og våben!" råber mændende.

Og så er der vist også brødtekst nok.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: