Leoparddrengens
Public Key

søndag den 17. januar 2010, kl. 21.58

Der pusles og tweakes

Da jeg havde leget lidt med muse-cursors den anden dag, mente Lise at mit titel-felt ikke rigtig stod mål med det. Og det syntes jeg vel egentlig var rigtigt nok.

Så jeg tænkte over hvad der kunne gøres ved det - og jeg vil jo gerne have så meget i leopard som muligt - men leopard er faktisk rigtig svært at arbejde med som baggrunde, med videre, da de samme egenskaber som gør at leoparden er god til at gemme sig, gør at det er meget svært at skrive noget på eller med Leopard.

Så jeg tænkte en del over det - og da jeg egentlig ikke er nogen stor grafiker eller photoshop artist, synes jeg egentlig resultatet foreløbig er blevet hæderligt, men det kan nok tweakes lidt mere. Nu er jeg ihvertfald blevet væsentligt mere dus med mit nye gratis paint-tool (Paint.Net - kan anbefales at checke ud) og AlphaChannels, så jeg er rimelig ok med tanken om at forbedre det.

Det der nok er det største problem i øjeblikket er hvorvidt Leoparddrengen Vender Tilbage er for svært at læse. Hvad er jeres indtryk - får I hovedpine, kan I overhovedet læse det, er det fedt? Det er lidt svært at bedømme når man sidder med hovedet i sovsen - og i øvrigt er grafisk analfabet.

Med andre ord, feedback er velkommen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Med mine nye øjne kan det i hvertfald ikke læses. Det ligner det der er-du-farveblind-tegnnger. - Hvor jeg føler mig farveblind.

Baggrunden på selve bloggen er dog blevet fed!

Steen AA sagde ...

Er enig med Philippa. Forneden er mønstret fint, foroven taber man lidt modet - selvfølgelig mest et problem for førstegangsbesøgende.

Leoparddrengen sagde ...

Tak for feedback, og I har jo nok ret. Heldigvis har jeg fået idé til ny variant, som nok kommer op i aften/nat.


@Phillipa

Hvad er det med nye øjne?

Leoparddrengen sagde ...

Bedre?!

Lise sagde ...

Det er coolt. Rigtig god idé med den diskrete leopard under den gule farve i tekstkroppen (eller hvad det hedder), og mere brøl foroven. Men - er det den rigtige gule? Og den rigtige brune i overskrifter etc.? Jeg synes den gule er for citron-kølig i forhold til en leopardisk farveskalering. Jeg kan rigtigt godt lide gul, ellers. Kan bare også rigtigt lide leopard, og mønsteret må respekteres. Faldt faktisk oprindeligt over din blog pga. dit navn - leoparddrengen - for jeg har i årevis, når lejlighed bød sig, været leopardpigen. På en mindre flamboyant måde, må det siges. Har ingen heldragter og performances. Men rigtigt meget leopardmønster i klædeskabet ikke desto mindre, under navne som D&G, Moschino, Agent Provocateur etc. Og det er som om pletterne gør noget ved én. Gotta love 'em :-D

Leoparddrengen sagde ...

@Lise:

Tak for de pæne ord! Jeg holder også meget af leopardpiger - men man kommer ikke udenom I har det lettere med at finde tøj... ;)

(Jeg bruger i øvrigt til min Chrome et leopard-skin leveret af D&G - smart måde at lave reklame på.)

Hvad angår farverne, især den gule, giver jeg dig helt ret. Grunden til at den er som den er, er den monitor jeg havde da jeg i sin tid oprettede blogen - på den virkede farverne varmere og rødligere, og mere indenfor leopard-spektret.

Og da jeg så efterhånden fandt ud af det var min gamle monitor der var off i forhold til flertallet var det blevet lidt besværligt - for det er ganske vist enkelt at skifte farven, men der er nogle andre ting der afhænger af den, for eksempel bliver mine quiz-svar synlige hvis den ændres for meget.

Men jeg regner med at få det gjort en af dagene her, som del af den generelle ansigtsløftning. (Og så prøver jeg at finde monitor-sikre farver, så jeg kan gå udfra de fungerer ens rundt omkring.)

Steen AA sagde ...

Overskriften en topfin nu !

Mouseover på links forsvundet ?

Underlig scrol-mulighed "ud til højre".

Disse var ordene fra den Bryggeske jury ;O)

Leoparddrengen sagde ...

@Steen AA

Takker.

Det er meget godt spottet med den horisontale scrollbar, det havde jeg ikke selv lagt mærke til. Jeg ved godt hvorfor den er der, men må tænke lidt over hvordan jeg slipper af med den, så.

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med mouseover og links? Mener du noget med musecursoren? Den fungerer da vist ok for mig?

(Jeg har én gang temporært været ude for det ikke virkede, og der bare blev vist standard cursors - da var det det den server der hoster nogle af filerne, der var nede. Så det kunne msåke være det?)