Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 25. februar 2009, kl. 19.17

5.000 for fri bredbånd? Slap af....?!

Har nogle måneder haft arbejdsgiverbetalt internet; og det er da meget rart. Med forslag til kommende skattereform forstår jeg så, at jeg skal bon'es for kr 5.000 for den "service" - forget it, siger jeg bare, så skal jeg eddermame ikke have noget internet af arbejdet, det var da en fuldtændig vanvittig pris?!

Det kan jeg da gøre billigere for privat (og, ja, jeg ved godt de 5.000 er før skat). Jeg forestiller mig at det er noget TDC vil blive særdeles kede af, for jeg tror nok de fleste virksomheder benytter TDC, hvor private oftere vil vælge noget billigere.

Bortset fra det er den ret tyk, den reform - Bush ville være stolt, hvis han havde foreslået den. Og det siger jeg ikke fordi jeg føler mig ramt - jeg er nok en af dem som virkelig kommer til at tjene på den. Ikke at jeg vil arbejde et minut mere af den grund, tværtimod.

Men nu må vi se - imorgen kommer DF ud med et lille fingeraftryk, som gør at pensionisterne ikke bliver helt så fucked - naturligvis aftalt i weekenden. Og så er alle jo glade?

Hvor dumme tror de vi er?

Skal lige understrege at det ikke er fordi jeg har noget imod et overforbrug fra statens side nu, holder meget af Keynes - men ifølge Keynes er det jo altså også den helt gale måde at bruge pengene, at give dem som skattelettelser i toppen. Keynes ville prædike målrettede offentlige investeringer, med det primære formål at holde arbejdsløsheden nede, så forbruget af den vej kan holdes i vejret, og økonomien komme igang igen.

Ikke at jeg har synderligt styr på økonomi - men vist nok lidt mere end den siddende regering.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: