Leoparddrengens
Public Key

mandag den 8. november 2010, kl. 23.07

En win-win situation

Claus Hjort blev her til aften i TV Avisen spurgt - med alle de pakker regeringen og DF nu har præsenteret - hvor alle pengene nu skal komme fra. For det har man ellers ikke hørt meget til.

Det var skam mest af alt Claus Hjorts tidligere ministerium, Beskæftigelsesministeriet, kunne han fortælle. Hvor man nu sparede en milliard på diverse tåbelige aktiveringsindsatser. Og det var jo både en masse dejlige penge, og så forstod han i øvrigt at det var folk faktisk glade for blev sløjfet. (Mærkeligt at han ikke talte om alle de penge der også nu bliver sparet, når nu der ikke længere kommer alle disse nassende og uduelige ægtefæller til landet?)

Og det er da også svært at finde på noget slemt at sige om, at folk nu ikke længere skal i aktivering, når de allerede har fået et job - et cetera, et cetera af de helt absurde ting regeringen har fået foranstaltet.

Claus Hjort præsenterer årets finanslov -
ren win-win og gul pris over hele linien!
Men jeg kan ikke lade være, at finde det noget absurd - når selvsamme Claus Hjort, som op gennem årtiet har talt glædesstrålende om hver gang, han har fået gjort livet endnu mere surt for de arbejdsløse - nu står og taler glædesstrålende om alle de penge der bliver sparet, ved ikke at gøre livet helt så surt for de arbejdsløse.

Det er vist da man kalder en win-win situation?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: