Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 13. november 2010, kl. 03.02

Ganske som vi plejer

Jeg skal være helt ærlig og tilstå, at historierne omkring amerikansk overvågning på Dag Hammerskiölds Allé ikke kan få mit pis i kog - for naturligvis har amerikanerne da holdt øje med deres ambassade, og naturligvis er de da gået til grænsen - og over den - hvis de ikke har fået besked på andet.

Og jeg synes overraskelsen og forargelsen hos visse personer - bland andet Hans Jørgen Bonnichsen, som jeg ellers har en del respekt for - skriger til himlen af enten hykleri eller naivitet. I dette tilfælde tror jeg mest det sidste.

Men når det så er sagt, synes jeg det er bemærkelsesværdigt at Justitsminister Lars Barfoed end ikke har tænkt sig at undersøge hvad der er foregået, men blot vil sende nogle PET agenter ud til a nice cuppa tea.

Altså det er ikke for det - det flugter naturligvis med regeringens gennemgående politik lige siden 9/11, som har handlet om at forsøge ikke at kende til, hvad det er USA har gang i - selv når man måtte blive stillet overfor de mest åbenlyse indicier og endda beviser. Som efterhånden snart bliver oprullet i blandt andet Forsvaret.


Det overraskende er den tydelighed der lægges for dagen - vi ved godt nogle skide love er overtrådt, men vi vil helst ikke vide hvilke - og slet ikke nærmere om hvad det drejer sig om. Og jeg må igen være helt ærlig - jeg kan ikke helt finde ud af hvad der stikker bag. Er det amatørisme eller arrogance fra Lars Barfoed? Eller bare en særlig ærlighed?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: