Leoparddrengens
Public Key

mandag den 6. september 2010, kl. 16.57

Store forventninger om nøgen Medina i tidlig julegave

Jeg var tidligere ved at lave et lille indlæg for at drille Ritzau, med deres nyhed om at Medina skal være med i den kommende Klovn-film - jeg ville skrive at julen kommer meget tidligt i år. De skriver nemlig at filmen forventes at have premiere i dagene op til jul - og lidt længere nede, at den har premiere 16. september.

Anyway - det syntes jeg var for tyndt at skrive om. Men nyheden har tilsyneladende inspireret andre - for jeg pludseligt endnu flere søgninger på en nøgen Medina end jeg plejer (og der er ellers et pænt antal hits på det dagligt).

Så - jeg tror der er mange der har store forventninger til den film. Det har jeg såmænd også - men nok ikke lige derfor. Det plejer mest at være Casper og Frank man får lov til at nyde i nøgen figur - og det bliver ikke for det syn jeg køber billet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

spunky sagde ...

hmmmmm .... jeg har det rigtig rigtig svært med "KLOVN" .... men det er nok bare mig.....
og så Medina og KLOVN??? jeg skal ikke i biografen ....

Leoparddrengen sagde ...

Nej? Jeg har det særdelses fint med Klovn! Overordentligt godt, faktisk. Og har det vist sådan set også udmærket med Medina.

spunky sagde ...

jeg ved ikke hvorfor ... men jeg endte altid med at udvandre når min viv så Klovn i fjernsynet .... jeg synes at det var så tåkrummende at jeg slet ikke kunne holde det ud!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg behøver vel ikke at fortælle at det tåkrummende aspekt er intentional? ;)

spunky sagde ...

nej nej det er jeg ganske godt klar over ... det er bare for meget for mig!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, du har nok ret i du skal holde dig fra at se filmen så... Jeg kan lige forestille mig dig småsnøftende stå i biografens forhal, efter at være gået under filmen: "Det er bare så pinligt - jeg kan ikke klare det mere! *buhu*".

:)

spunky sagde ...

helt så slemt ville det nu ikke være ... men næsten ;-)