Leoparddrengens
Public Key

fredag den 12. november 2010, kl. 11.38

"De tager vores saftevand"

Man skal stå tidligt op, for at være på forkant med DFs indlæg i debatten. Det er til tider lykkedes mig delvist - for eksempel havde jeg forudset DFs ønske om flashede bryster med videre i min konkretisering af pointsystemet.

Men det seneste argument DF har lanceret i deres medlemsblad, som skal beskrive hvor samfundsskadelige indvandrere er - det havde jeg godt nok ikke set komme. Jeg kan huske i min barndom, at noget af det der blev brokket over omkring fremmedarbejderne var, at de tog vores piger! Og det er jo et klassisk argument, når man er bange for blod udefra.

Men nu er det ikke længere vores piger der er i fare - nej, nu er det vores saftevand og småkager som er i fare! For - ifølge DF - vælter det ind med indvandrere i venteværelser på hospitaler og i venteværelser, hvor de plyndrer løs af lækkerierne. I et sådant omfang, at hele sundhedssystemet tilsyneladende har været ved at knække halsen på det, og nu har måttet indstille at have den slags goder i venteværelserne.

Alt er naturligvis uden hold i virkeligheden, men vidner om et gennemparanoidt syn på verden. Og jeg ser frem til næste forslag fra DF - at der skal serveres saftevand på hospitaler og i lægers venteværelse - men der skal tilsættes alkohol, så det har en alkoholprocent på mindst 4,6 - så vi dansksindede kan have saften i fred!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har netop skrevet et indlæg om det samme: http://imangelafbedre.wordpress.com/2010/11/13/saftevandstyve-plyndrer-hospitaler/

:-)

M sagde ...

Hov, det undrer mig lidt at du ikke også har kommenteret Peter Skaarups ønske om flere bare bryster i den såkaldte "Danmarksfilm"?
Men selvfølgelig, hvis du skulle skrive om alle DF's tåbelige forslag, så ville din blog ikke handle om andet;o)

Leoparddrengen sagde ...

Læs lige første afsnit igen... ;)

M sagde ...

Gud ja, der er da ikke grænser for hvor hurtigt man kan amme det ud man lige har læst:o) Tak fordi du også lige havde den med:o)

M sagde ...

Du skal da lige ha' det her link:

http://www.youtube.com/watch?v=7PZsS2xo1WY&feature=player_embedded

Leoparddrengen sagde ...

Hæ... tak :)