Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. november 2010, kl. 09.04

Nøgenballet

Jeg ser i programmet for i aften, at DR2 har et program om Dødens Triumf. Og det er ikke fordi jeg har tænkt mig at se det - men det slog mig, at der da sikkert er nogle søgninger på sådan noget nøgenballet.

Så det bringer jeg da straks et klip med her. Tiden var en anden dengang, for nu at citere Morfar, når han citerer landets statsminister - bikinilinien gik lidt andre steder end den vist gør i dag.

Det piner mig dog en smule at bringe klippet. For det betyder også at der kommer musik fra Savage Rose på bloggen her. Heldigvis er det her stykke ikke så slemt, emn ellers er jeg langtfra positivt indstillet overfor Savage Rose. Blandt andet fordi jeg har hørt dem utallige gange i Fælledparken - hvor jeg altså bestemt ikke var der for deres skyld - og hver gang Annisettes stemme sætter ind rammer den noget i min hjerne, og jeg får en vederstyggelig migræne.

Anyways - det var nøgenballet vi kom fra:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: