Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 9. marts 2010, kl. 10.35

Apropos sygehuse

Er det ikke sådan lidt en reflekshandling i Venstre, at når nogen i oplandet bliver sure over sygehusnedskæringer og -flytninger; så skal de formildes med nogle nye veje.

For eksempel mellem Næstved og Roskilde? Eller rute 11, som meget belejligt også lige passerer gennem området omkring Holstebro?

Jeg siger ikke noget om, om de vejudbygninger er fornuftige, for det aner jeg faktisk ikke en brik om. Jeg synes måske nok Kristian Pihl Lorentzens argumentation er en anelse pudsig - at det er for at bilisterne ikke skal blive frustrerede, så de kommer til at lave ulovlige overhalinger.

Og så kan jeg ikke lade helt være med at synes, at geografien er en smule tankevækkende?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

M sagde ...

Tænkte helt det samme da jeg hørte det i radioen i morges. Stik dem noget mere asfalt på rute 11, så har fødende kvinder fra Thisted ikke noget at klage over, når de skal køre 110 km til Gødstrup med fostervandet silende ned af benene. Og får man hjerteproblemer er man vel nok heldig at man har fået en 2+1-vej at cruise på! I am not amused! Vi vil ha' bedre veje OG masser af sygehuse i hver en flække!

Leoparddrengen sagde ...

Havde også en fornemmelse af at du ville reagere ;)

M sagde ...

Leoparddrengen - Nu med krystalkugle;o) Jeg må vist arbejde på ikke at være så forudsigelig...

Leoparddrengen sagde ...

Nej, det er jo mig der bruger feje tricks, og går ind i dit lokalområde... Så må man godt være lidt forudsigelig.

(Hvis du skrev noget om cykelsti langs Skt Jørgens Sø kunne du også være ret sikker på kommentar fra mig...)

M sagde ...

Det må jeg jo så lade komme an på en prøve;o)